Spaar gratis voor cadeaus met T-Mobile Extra

Het spaarprogramma voor korting, leuke cadeaus en uitjes

T-Mobile Extra

Wil je een leuk cadeau of korting op een leuk uitje? We geven jou als abonnee graag iets extra’s! Met T-Mobile Extra spaar je gratis voor cadeaus en leuke uitjes. Je krijgt voor elke euro op je factuur 1 punt. Vervolgens kun je die punten in jouw T-Mobile Shop inruilen voor telefoonaccessoires. En in de online catalogus heb je nog meer keus, zoals:

 • Rituals cadeaupakket
 • Pathé bioscoopkaartje
 • 5 GB uurbundel 

Je kunt beginnen met sparen wanneer je maar wilt. Maar hoe eerder je start met sparen, hoe meer punten je natuurlijk verzamelt. Voor je aanmelding bij T-Mobile Extra krijg je van ons 15 punten cadeau. Meld je eenvoudig aan via My T-Mobile.

Meld je aan en spaar gratis mee


Hoe werkt het

Hoe werkt het sparen?

 • Meld je aan voor ons unieke spaarprogramma en spaar automatisch punten.
 • Voor 1 euro op je factuur krijg je 1 punt.
 • Daarnaast zijn er elke maand nieuwe acties waarmee je punten spaart.
 • Je spaart totdat je contract afloopt.
 • Verleng je je contract? Dan neem je de gespaarde punten mee.
 • Op de website en in de My T-Mobile app zie je hoeveel punten je hebt gespaard.

Hoe werkt het inwisselen?

Heb je een leuk cadeau gezien?

 • Je mag zelf kiezen waarvoor je de punten inruilt.
 • Je kunt je punten in de T-Mobile Shops inruilen voor korting op telefoons of telefoonaccessoires.
 • In de online catalogus heb je nog meer keus. Alle cadeaus kun je volledig met je punten bestellen. Voor een aantal artikelen is er ook een bijbetaalmogelijkheid.
 • Bezorging van de cadeaus is gratis.


Actie

Wanneer? Punten
Deezer

Met Deezer kan je naar je favoriete muziek luisteren waar je ook bent. Voeg Deezer nu toe aan je abonnement.
Voorwaarden Deezer

t/m 28 februari 2018
25


Populaire cadeaus

Rituals cadeaupakket

Pathé bioscoopkaartje

1 uur internetten met 5GB


Veelgestelde vragen

Ik ben PrePaid klant. Kan ik ook sparen?

Voor PrePaid-klanten is er PrePaid Surprise. PrePaid opwaarderen bij T-Mobile betekent altijd prijs! Van extra belminuten of MB’s tot trendy scooters, de nieuwste iPad’s en veel meer. Wát je wint is elke keer een verrassing. Maar één ding is zeker, winnen doe je altijd! En hoe meer je opwaardeert, hoe groter je kans op de hoofdprijzen.

Speel mee met PrePaid Surprise
Vroeger kon je korting krijgen met je punten. Kan dat niet meer?

Helaas kun je met T-Mobile Extra niet meer voor factuurkorting sparen. De reden hiervoor is, is dat je met T-Mobile Samen nu élke maand factuurkorting kunt krijgen. Hiervoor hoef je dus geen punten voor in te wisselen en kun je doorsparen voor extra bundels of uitjes. 

Hoeveel punten heb ik eigenlijk?

Als je in My T-Mobile inlogt, kun je jouw puntensaldo bekijken. Op de pagina historie zie je waar je punten mee verdiend hebt en welke punten je hebt ingewisseld.

Wat zijn de voorwaarden?

Lees de voorwaarden van T-Mobile Extra:

Hoe lang is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd van je bestelling hangt af van wat je hebt besteld.

 

 • Voor cadeaus, gadgets en accessoires geldt een levertijd van maximaal 5 werkdagen. Bij een product of uitje dat per E-voucher wordt verstuurd, geldt een levertijd van maximaal 3 werkdagen.
 • Vouchers: Is je e-mailadres bekend? Dan ontvang je de voucher binnen 2 uur per e-mail. Houd ook je spam-mail in de gaten. Is je e-mailadres niet bekend? Dan ontvang je de voucher binnen maximaal 5 werkdagen per post.

 

De levertijd is vertraagd, wat nu?

Heb je binnen de maximale levertijd nog niets ontvangen, en je hebt ook geen bericht gehad van T-Mobile? Check dan of je voucher of bericht in je spam terecht is gekomen. Kun je daar niets vinden? Neem dan contact op met de T-Mobile Klantenservice.

Voor wie is T-Mobile Extra?

T-Mobile Extra is voor alle particuliere klanten met een abonnement.

Kan ik de internetbundels ook in de EU gebruiken?

De bundels voor extra internet, zoals de 2 GB bundel, de weekendbundel of de uurbundel zijn alleen in Nederland geldig.

Meld je aan voor T-Mobile Extra
Hoe stuur ik een product terug?

Heb je een verkeerd product ontvangen of ben je niet tevreden over je bestelde product? Je kunt het product dan binnen 14 dagen gratis terugsturen.

Verstuur het product onbeschadigd in de originele verpakking en geef op de brief/pakbon (die bij je bestelling zat) aan waarom je het product terugstuurt.

Je kunt het pakket opsturen naar het antwoordnummer dat op de brief/pakbon van je bestelling staat vermeld. Vergeet niet om ook aan te geven of je je punten terug wilt of een nieuw exemplaar van het product wilt ontvangen.

Product werkt niet

Werkt het product niet goed of is het defect? Dan kun je het product binnen 12 maanden na ontvangst gratis terugsturen. Geef op de brief/pakbon aan dat het gaat om een defect product, en geef aan of je je punten terug wilt of een eventueel (indien mogelijk) nieuw exemplaar wilt ontvangen. Sommige producten kun je niet terugsturen Let op: er zijn een aantal producten die je niet terug kan sturen, bijvoorbeeld E-vouchers. Dit wordt duidelijk vermeld in de catalogus bij het product, tijdens het bestellen en bij de levering van je product.

Ik kan me niet aanmelden. Wat nu?

Als zakelijke klant kun je je niet online aanmelden voor het spaarprogramma.

Andere mogelijke oorzaken zijn:

 • Je hebt je sinds kort aangemeld bij My T-Mobile. Het duurt 1 dag om dit volledig te verwerken.
 • Je hebt een betalingsachterstand. Zodra je betaald hebt, duurt het nog even voordat dit volledig verwerkt is. Daarna kan je je aanmelden voor T-Mobile Extra.
 • Er is een technisch probleem. Fijn als je dit zou willen melden, bijvoorbeeld via Facebook of Twitter
 • Als zakelijke klant kun je je niet online aanmelden voor het spaarprogramma. Heb je een eenmanszaak, dan kun je je via onze Klantenservice aanmelden.
Ik wil me afmelden voor T-Mobile Extra. Hoe doe ik dat?

Bij het opzeggen van je abonnement wordt ook T-Mobile Extra automatisch stopgezet. Je gespaarde punten vervallen op het moment dat ook je abonnement wordt beëindigd.

Afmelden voor alleen T-Mobile Extra kan door contact met ons op te nemen. Je gespaarde punten zijn hierna nog 1 maand inwisselbaar in de catalogus op My T-Mobile.

Neem contact met ons op