Glasvezel internet
Eerste 6 mnd voor € 30/mnd*
 • Stap nu over op supersnel Glasvezel van T-Mobile
 • Gratis aansluiten: geen eenmalige kosten
 • Zorgeloos overstappen met onze Overstapservice
T-Mobile Glasvezel

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van next level internet en een bijbehorend glasvezelabonnement? Om te kijken of je adres al is aangesloten op Glasvezel, doe je de postcodecheck. Is er nog geen Glasvezel beschikbaar? Bekijk dan de andere opties voor razendsnel internet. Welkom Thuis. Welkom bij de Unlimiteds.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Voordelen Glasvezel van T-Mobile

Supersnel

Razendsnel

Glasvezel internet van T-Mobile is écht razendsnel: met tot maar liefst 1 Gbit/s kun je probleemloos thuiswerken, videobellen tot je erbij neervalt en soepel online gamen met je vrienden. En doordat je met Glasvezel haarscherp beeld streamt, wordt tv-kijken in 4K ook nog eens écht mogelijk. Bovendien gaat up- en downloaden even snel.

Stabiele verbinding

Superstabiel

Met ons nieuwe glasvezelinternet ervaar je een stabiele online verbinding, ook met z’n allen tegelijk. Want of je nu van je huis een kantoor, klaslokaal, samenwerkplek of vergaderruimte maakt: iedereen in huis is moeiteloos online. Dus nooit meer vertraging of haperingen.

Klaar voor de toekomst

Next level internet

We verbruiken steeds meer data. Voor het streamen van series, films en muziek. Maar ook voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Daarom hebben we in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Glasvezel kan dat. En is klaar voor al je datagebruik: nu en in de toekomst.

Wifi versterker

Wifi Plus

Overal in huis perfecte wifi met de mesh wifi versterker van T-Mobile. Gewoon aan te sluiten op je bestaande wifi netwerk, zonder gedoe. Een onstabiele wifiverbinding is hierdoor verleden tijd en geeft jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld ongestoord een film te kijken in de woonkamer of terwijl huisgenoten boven aan het gamen of streamen zijn.

Overstappen

Zorgeloos overstappen

Zorgeloos overstappen met onze gratis Overstapservice en blijven internetten zonder dubbele kosten.

Klantvoordeel

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Bestel Glasvezel

Ben jij overtuigd en wil je glasvezel Internet afsluiten? Stel dan jouw ideale pakket samen in onze shop.

Glasvezel internet
Eerste 6 maanden voor €30/mnd*

 • Stap nu over op supersnel Glasvezel van T-Mobile
 • Gratis aansluiten: geen eenmalige kosten
 • Zorgeloos overstappen met onze Overstapservice
Glasvezel

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Heel de dag Netflixen, de tofste games spelen of juist grote bestanden binnenhalen, voor iedereen is het internetgebruik anders. Welke internetsnelheid je nodig hebt, hangt af van jouw gezinssamenstelling, wensen en behoeften en jouw adres. Bij T-Mobile kun je kiezen uit diverse snelheden: tot 100 Mbit/s, tot 400 Mbit/s en 1 Gbit/s. Voor al deze snelheden betaal je de 1e 6 maanden dezelfde prijs. Op die manier kun je uitproberen welke snelheid bij je past. Mocht het alsnog teveel zijn, dan pas je de snelheid achteraf makkelijk aan. 

Meer over Glasvezel

Hoe werkt Glasvezel en wat is Glasvezel nu eigenlijk precies? Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Door een dunne draad worden data verstuurd met knipperende lichtsignalen. Doordat glasvezel erg duurzaam is, is het ook minder gevoelig voor storingen. Glasvezel maakt gebruik van een eigen netwerk en is stabieler en sneller dan DSL. Op ons Glasvezel zijn we trots, maar hoe snel is glasvezel internet nu echt? T-Mobile levert supersnel Glasvezel voor thuis. Afhankelijk van je adres kan de snelheid oplopen tot maar liefst 1Gbit/s download en upload.

Glasvezel of kabel: wat zijn de verschillen?

Bij een kabelaansluiting zit er altijd verschil in de upload- en downloadsnelheid van het abonnement. De uploadsnelheid is veel lager (max. 50 Mbit/s) dan bij een glasvezelaansluiting, waar de maximale uploadsnelheid op dit moment op 1 Gbit/s is. Daarnaast is een kabelnetwerk een gesloten netwerk. Dit betekent dat er maar één aanbieder actief is. Je hebt dus niet de keuze tussen een aanbieder. Bij glasvezel kan wél elke aanbieder op dit netwerk. Je hebt dus de keuze voor een provider.

T-Mobile Glasvezel biedt next level internet

Glasvezel van T-Mobile is beschikbaar via het netwerk van partners en via ons eigen glasvezelnetwerk. Via ons eigen glasvezelnetwerk bieden we next level internet tegen een lage prijs. Met Glasvezel van T-Mobile kun je eindeloos streamen en bingen, supersnel gamen,videobellen en thuiswerken met al je huisgenoten tegelijk. Dit alles zonder vertraging en met maximale bandbreedte. We zijn druk bezig met het aanleggen van ons eigen glasvezelnetwerk en de komende vijf jaar wordt dit netwerk voor minimaal een miljoen huishoudens toegankelijk. Welkom bij de Unlimiteds.

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor vast internet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 910 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen. Welkom bij de Unlimiteds.

Reviews Wat vinden onze klanten van Glasvezel?

Wij kunnen jou natuurlijk wel vertellen hoe geweldig ons Glasvezel internet is. Maar het is veel leuker om dit te horen van onze klanten! De familie Meijer, Risselde en Bosch delen graag hun ervaringen met supersnel Glasvezel van T-Mobile.

Stabiel en snel internet

"Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel"

RM

Roeland Meijer

Glasvezel werkt super!

"Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin."

TR

Taco Risselda

Samen werken met het hele gezin

"Goed internet is voor ons erg belangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte. Nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en bestanden sturen."

FB

Familie Bosch

Veelgestelde vragen

 • Met Glasvezel heb je supersnel en stabiel internet thuis met snelheden tot 1 Gbit/s. Bekijk onze blog over de voordelen van glasvezelinternet voor meer informatie.

 • Met glasvezelinternet heb je nooit meer beperkingen qua aantal apparaten. Gebruik meerdere apparaten zonder kwaliteit te verliezen.

 • Glasvezel van T-Mobile wordt altijd geïnstalleerd door onze monteur. Hij doet meteen een Wifi-check, zodat je optimaal Wifi bereik hebt in je hele huis.

 • Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van Wifi wat snelheid. Om je signaal te versterken kan je voor €2,50 per maand een versterker aanschaffen. Dit noemen we Wifi-Plus.

 • Dit is afhankelijk van je woonplaats. In sommige delen van Nederland is het namelijk nog niet mogelijk om glasvezelinternet af te nemen. Heb je glasvezelinternet besteld? Houd dan goed je mailbox en My T-Mobile in de gaten. We houden je op de hoogte van het proces.

 • Bij T-Mobile heb je de keus om dit voor een groot gedeelte zelf te bepalen. Ga jij graag voor het snelste van het snelste, of neem jij met iets minder ook genoegen? Afhankelijk van waar je woont heb je toegang tot verschillende pakketten. Dit zijn onze pakketten:

  • 100 Mbit/s download en upload
  • 400 Mbit/s download en upload
  • 1 Gbit/s download en upload

  Bekijk onze blog over de snelheid van glasvezel internet voor meer informatie.
  Lees hier welke internetsnelheid past bij jouw situatie.

 • Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Door dit dunne draadje wordt data verstuurd door middel van lichtsignalen. Glasvezel is erg duurzaam en daardoor minder gevoelig voor storingen. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van een eigen netwerk en is het stabieler en sneller dan DSL.

 • Dit zijn de twee belangrijkste verschillen voor jou als gebruiker:

  • Bij een kabelaansluiting zit er altijd verschil in de upload- en downloadsnelheid van het abonnement. De uploadsnelheid is veel lager (max. 50 Mbit/s) dan bij een glasvezelaansluiting. Bij Glasvezel ligt de maximale uploadsnelheid in het abonnement op dit moment op 1 Gbit/s.
  • Een kabelnetwerk is een gesloten netwerk: dit betekent dat er maar één aanbieder actief is. Je hebt dus niet de keuze tussen een aanbieder. Bij glasvezel kan wél elke aanbieder op dit netwerk. Je hebt dus de keuze voor een provider.
 • Er zijn op heel veel plaatsen in Nederland al glasvezelaansluitingen. Zo hebben we glasvezel in Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Zoetermeer , Haarlem, Leidschendam-Voorburg, Venlo en nog veel meer plekken. Doe de glasvezelcheck om te zien of glasvezel op jouw gewenste locatie beschikbaar is!

 • De prijzen die we benoemen op deze pagina geven je een indicatie van de kosten voor Glasvezel. De keuzes die je maakt bij het afsluiten van je abonnement hebben invloed op de prijs. Zo verschillen de kosten voor 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en 1 Gbit/s download en upload. Bovendien kun je Glasvezel combineren met Internet + TV of met een Alles-in-1 pakket.