100% Glasvezel
Tijdelijk de eerste 8 mnd €30/mnd*
 • Gratis aansluiten; geen eenmalige kosten
 • Supersnel internet tot wel 1 Gbit/s up- en download
 • Al klant van T-Mobile, Tele2 of BEN? Profiteer van Klantvoordeel
T-Mobile Glasvezel

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Glasvezel bij je thuis? Glasvezel van T-Mobile is supersnel en superstabiel. En superscherp geprijsd, want T-Mobile is er voor iedereen. Voor iedereen die thuis een zorgeloze internetverbinding wil. Om te ontdekken of je adres al is aangesloten op Glasvezel, doe je de postcodecheck. Nog geen Glasvezel beschikbaar? Bekijk dan de andere opties voor snel en betrouwbaar internet.

Doe de Glasvezelcheck

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Voordelen Glasvezel van T-Mobile

Tot 1 Gbit/s

Razendsnel

100% Glasvezel internet van T-Mobile is écht razendsnel: met tot maar liefst 1 Gbit/s kun je probleemloos thuiswerken, videobellen, streamen en soepel online gamen. Zonder haperingen. Bovendien gaat up- en downloaden even snel.

Stabiele verbinding

Superstabiel

Met ons nieuwe glasvezelinternet ervaar je een stabiele online verbinding, ook met z’n allen tegelijk. Want of je nu van je huis een kantoor, klaslokaal, samenwerkplek of vergaderruimte maakt: iedereen in huis is moeiteloos online. Dus nooit meer vertraging of haperingen.

Profiteer nu

Klaar voor de toekomst

Streamen, gamen, videobellen en steeds meer slimme apparaten. Glasvezel kan het toenemende dataverkeer in Nederland moeiteloos aan en is een zorgeloze internetverbinding voor iedereen. Of je nu alleen woont en gemiddeld surft en streamt, of met huisgenoten die willen gamen, studeren, thuiswerken en ondernemen tegelijk.

Bestel Glasvezel

Wil je overstappen op Glasvezel van T-Mobile? Stel dan jouw ideale abonnement samen in onze shop.

100% Glasvezel
De eerste 8 mnd €30/mnd*

 • Gratis aansluiten; geen eenmalige kosten
 • Supersnel internet tot wel 1 Gbit/s up- en download
 • Al klant van T-Mobile, Tele2 of BEN? Profiteer van Klantvoordeel
Glasvezel

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Heel de dag Netflixen, de tofste games spelen of juist grote bestanden binnenhalen, voor iedereen is het internetgebruik anders. Welke internetsnelheid je nodig hebt, hangt af van jouw gezinssamenstelling, wensen en behoeften en jouw adres. Bij T-Mobile kun je kiezen uit diverse snelheden: tot 100 Mbit/s, tot 400 Mbit/s en 1 Gbit/s. Voor al deze snelheden betaal je de eerste maanden dezelfde prijs. Op die manier kun je uitproberen welke snelheid bij je past. Mocht het alsnog teveel zijn, dan pas je de snelheid achteraf makkelijk aan. 

Meer over Glasvezel

Hoe werkt Glasvezel en wat is het eigenlijk? Glasvezel bestaat uit haarfijne vezels van twee soorten glas. Hier wordt digitale informatie doorheen gestuurd met lichtsignalen, en heeft dus letterlijk de snelheid van het licht. Glasvezel is minder gevoelig is voor storingen en slechte weersomstandigheden. Het is dus heel stabiel. Een ander voordeel is dat elk huishouden zijn eigen aansluiting heeft. Dit betekent dat je snelheid niet lager wordt wanneer de rest van de buurt ook online is. Bovendien heeft Glasvezel vaak dezelfde prijs als abonnementen voor andere netwerken. Maar met up- en downloadsnelheden tot wel 1 Gbit/s krijg je veel meer waar voor je geld!

Glasvezel of kabel: wat zijn de verschillen?

Bij een kabelaansluiting zit er altijd verschil in de upload- en downloadsnelheid van het abonnement. De uploadsnelheid is veel lager (max. 50 Mbit/s) dan bij een glasvezelaansluiting, waar de maximale uploadsnelheid op dit moment 1 Gbit/s is. Daarnaast is een kabelnetwerk een gesloten netwerk. Dit betekent dat er maar één aanbieder actief is. Je hebt dus niet de keuze tussen een aanbieder. Bij Glasvezel kan wél elke aanbieder op dit netwerk. Je hebt dus de keuze voor een provider. Lees er meer over op ons blog.

100% Glasvezel
van T-Mobile via ons eigen netwerk

Op veel plekken in Nederland bieden we al Glasvezel aan via netwerken van partners. Daarnaast zijn we bezig met de aanleg van ons eigen glasvezelnetwerk. Dit doen we samen met Open Dutch Fiber, specialisten die het netwerk aanleggen en beheren. De komende jaren willen we daar minimaal één miljoen huishoudens op aansluiten. De reden: Glasvezel is een geweldige vervanger van de netwerken die nu voor internet en tv worden gebruikt.

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor vast internet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 927 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen.

Reviews Wat vinden onze klanten van Glasvezel van T-Mobile?

Wij kunnen jou natuurlijk wel vertellen hoe geweldig ons glasvezelinternet is. Maar het is veel leuker om dit te horen van onze klanten! De familie Meijer, Risselde en Bosch delen graag hun ervaringen met supersnel Glasvezel van T-Mobile.

Stabiel en snel internet

"Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel"

RM

Roeland Meijer

Glasvezel werkt super!

"Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin."

TR

Taco Risselda

Samen werken met het hele gezin

"Goed internet is voor ons erg belangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte. Nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en bestanden sturen."

FB

Familie Bosch

Daarom zit je goed bij T-Mobile

Wifi versterker

Wifi Plus

Overal in huis perfecte wifi met de mesh wifi versterker van T-Mobile. Gewoon aan te sluiten op je bestaande wifi netwerk, zonder gedoe. Een onstabiele wifiverbinding is hierdoor verleden tijd en geeft jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld ongestoord een film te kijken in de woonkamer of terwijl huisgenoten boven aan het gamen of streamen zijn.

Overstappen

Zorgeloos overstappen

Zorgeloos overstappen met onze gratis Overstapservice en blijven internetten zonder dubbele kosten.

Klantvoordeel

Krijg extra voordeel

Heb je al een mobiel abonnement van T-Mobile, Tele2 of BEN? Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Veelgestelde vragen

 • Met Glasvezel heb je supersnel en stabiel internet thuis met snelheden tot 1 Gbit/s. Bekijk onze blog over de voordelen van glasvezelinternet voor meer informatie.

 • Bij T-Mobile heb je de keus om dit voor een groot gedeelte zelf te bepalen. Ga jij graag voor het snelste van het snelste, of neem jij met iets minder ook genoegen? Afhankelijk van waar je woont heb je toegang tot verschillende pakketten. Dit zijn onze pakketten:

  • 100 Mbit/s download en upload 
  • 400 Mbit/s download en upload 
  • 1 Gbit/s download en upload

  Bekijk onze blog over de snelheid van glasvezel internet voor meer informatie. Lees hier welke internetsnelheid past bij jouw situatie. 

 • Met glasvezelinternet heb je nooit meer beperkingen qua aantal apparaten. Gebruik meerdere apparaten zonder kwaliteit te verliezen.

 • Glasvezel van T-Mobile wordt altijd geïnstalleerd door onze monteur. Hij doet meteen een Wifi-check, zodat je optimaal Wifi bereik hebt in je hele huis.

 • Ontdek of we bij jou kunnen leveren via de postcodecheck. Check ook of je nog een lopend contract hebt bij je huidige aanbieder. Kunnen we bij jou leveren en heb je geen lopend contract meer? Dan kun je overstappen naar T-Mobile.

 • De prijzen die we benoemen op deze pagina geven je een indicatie van de kosten voor Glasvezel. De keuzes die je maakt bij het afsluiten van je abonnement hebben invloed op de prijs. Zo verschillen de kosten voor 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en 1 Gbit/s download en upload. Bovendien kun je Glasvezel combineren met Internet + TV of met een Alles-in-1 pakket.

 • Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van wifi wat snelheid. We kunnen je op afstand helpen met de optimale instelling van je modem. Eventueel sturen we je een extra wifipunt als het nodig is. Deze kun je makkelijk zelf installeren.

 • Het leveren en aansluiten van internet duurt ongeveer 4 weken. Je hebt eerst 14 dagen bedenktijd waarna we het installatiepakket opsturen. We kunnen helaas geen vaste datum garanderen.

 • Je ontvangt de gloednieuwe Zyxel T-54 modem met Wifi 6. Deze nieuwste generatie wifimodem zorgt voor hoge snelheid en optimaal bereik.

 • Dit zie je binnen één seconde. Doe de glasvezelcheck.

 • Mogelijk heb je onlangs gehoord of gelezen dat T-Mobile in jouw wijk Glasvezel gaat aanbieden. En dat is juist. Het kan zijn dat je vervolgens post hebt gehad van andere internetaanbieders met de boodschap dat je al Glasvezel hebt. We snappen dat dit verwarrend kan zijn. Daarom leggen we graag uit hoe dit zit.

  De feiten op een rijtje.

  In de meeste Nederlandse dorpen en steden had je tot op heden de keuze uit twee verschillende netwerken voor internet: het kopernetwerk (DSL) en het kabelnetwerk (coax). Deze kabel- en kopernetwerken zijn in de loop der jaren weliswaar verbeterd, maar bestaan niet voor de volledige lengte uit glasvezelkabels.

  T-Mobile legt samen met partner Open Dutch Fiber op verschillende plekken in Nederland een gloednieuw, ultramodern glasvezelnetwerk aan dat geheel uit glasvezelkabels bestaat. Dat doen we uitsluitend op plekken waar nu nog geen Glasvezel ligt. Glasvezel is veel minder gevoelig voor storingen en blijft constant supersnel, ook als de rest van je buurt online is. Sterker nog, met Glasvezel worden de allerhoogste internetsnelheden behaald. En up- en downloaden gaat met dezelfde snelheid, anders dan via een kabel/glasvezel- kabelnetwerk.

  Lees er meer over op ons blog.

  Wil je weten of er al Glasvezel op jouw adres beschikbaar is? Doe dan de postcodecheck.

 • Dit doe je met de speedtest. Zo zie je in enkele seconden hoe hoog jouw huidige internetsnelheid is.

  Doe de speedtest
 • Welke internetsnelheid je nodig hebt, is afhankelijk van je internetverbruik en het aantal personen dat bij jou thuis gebruikt maakt van internet. Lees hier meer over internetsnelheid.

 • Gigabit internet is het snelste internet dat beschikbaar is. Met gigabit internet krijg je een snelheid tot 1 Gbit/s (1000 megabit).

 • Internet voor thuis van T-Mobile kun je afsluiten in de shop.