T-Mobile Thuis is een internet aanbieder op het gebied van glasvezel internet. Kies je voor glasvezel internet van T-Mobile Thuis dan kies je voor razendsnel internet. Met een glasvezel abonnement heb je toegang tot alle voordelen die glasvezel je kan bieden.

De voordelen van glasvezel

De voordelen van glasvezel zijn eindeloos. Met glasvezel internet download je enorm snel, je kijkt met meerdere apparaten interactieve TV zonder kwaliteitsverlies én je kunt in 4K video’s en series streamen.

Ons glasvezelaanbod

Wat kost glasvezel internet eigenlijk? Wat is een goed glasvezel abonnement voor mij? Als glasvezel provider geven wij je graag antwoord op deze en alle andere vragen die met glasvezel te maken hebben. T-Mobile Thuis maakt voor glasvezel gebruik van verschillende netwerken. We hebben een eigen glasvezelnetwerk, een netwerk met eigen apparatuur en glasvezel van KPN en een netwerk waarbij we de apparatuur en het glasvezel huren van KPN. in ca. 30% van Nederland kunnen we daarom glasvezel aanbieden. Het aanbod is afhankelijk van het type glasvezelnetwerk.

Basic
 • Downloadsnelheid tot 50 Mbit/s
Fast
 • Downloadsnelheid tot 100 Mbit/s
Premium
 • Downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s

* De prijs is i.c.m. de aangegeven maximum internetsnelheid en een contractduur van min. 12 maanden. Tijdelijk gratis activatiekosten t.w.v. €30. Exclusief € 37,50 eenmalige installatiekosten.

Kan ik glasvezel krijgen?

Waar ligt glasvezel? Op dit moment heeft ongeveer 30% van de Nederlandse huishoudens toegang tot glasvezel internet. Om te kijken of jouw huis is aangesloten op glasvezel, doe je de postcodecheck. Doe dus onze glasvezel check en je weet het!

Check de beschikbaarheid op jouw adres:

Glasvezel aanbieders vergelijken

Glasvezel aanbieders vergelijken en de bijbehorende glasvezel abonnementen vergelijken. Dat is de eerste stap op weg naar snel internet. Wij helpen je graag op weg. Glasvezel aanbieders vergelijken is een fluitje van een cent met ons handige overzicht. Kijk en vergelijk en reken je rijk. Glasvezel vergelijken was nog nooit zo makkelijk! Niet tevreden? Je kunt je abonnement iedere maand kosteloos wijzigen.

T-Mobile KPN Ziggo
Maandelijkse abonnementsprijs Internet €40,- €65,- €76,50
Internetsnelheid (down) 1000 Mbit/s 1000 Mbit/s 1000 Mbit/s
Internetsnelheid (up) 1000 Mbit/s 500 Mbit/s 50 Mbit/s
Installatie door monteur
Snelheid maandelijks aanpasbaar.
Omhoog of omlaag. Zonder contractverplichtingen.
Belofte: wij verhogen de eerste 2 jaar de prijzen niet
(behalve een correctie voor inflatie)
Totaalprijs het eerste jaar
(inclusief eenmalige kosten en kortingen)
€518,- €805,- €918,-
Totaalprijs per jaar (na het eerste jaar) €480,- €780,- €918,-
De bovenstaande prijzen zijn vergeleken op 14-05-2019. Deze vergelijking is gemaakt op basis van de volgende Internet abonnementen: T-Mobile: Internet Premium. KPN Hussel Internet 500Mbit/s. Ziggo Internet Giga & Online TV.

Informatie over glasvezel

Wat is glasvezel?

Hoe werkt glasvezel en wat is glasvezel nu eigenlijk precies? Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Door dit dunne draadje wordt data verstuurd door middel van knipperende lichtsignalen. Doordat glasvezel erg duurzaam is, is het ook minder gevoelig voor storingen. Glasvezel maakt gebruik van een eigen netwerk en is stabieler en sneller dan DSL.

Hoe snel is glasvezel?

Op onze glasvezel snelheid zijn we trots, maar hoe snel is glasvezel internet nu echt? T-Mobile Thuis levert supersnel glasvezel. Kies je voor Internet Premium, dan krijg je de hoogst haalbare snelheid, welke afhankelijk van jouw adres kan oplopen tot 1000 Mbit/s.

Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Wij zorgen ervoor dat jij nergens naar hoeft om te kijken.

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel apparaten kunnen tegelijk gebruikmaken van glasvezel internet?

  Met glasvezel internet heb je nooit meer beperkingen qua aantal apparaten. Gebruik meerdere apparaten zonder kwaliteit te verliezen.

 • Wat is de Wifi-Service?

  Wij helpen je op afstand met de juiste instelling van jouw Wifi modem en indien nodig meten we jouw verbinding door. Wanneer dit niet tot een oplossing leidt sturen wij een monteur langs. Hij meet de kwaliteit en installeert een Wifi-versterker wanneer dit nodig mocht zijn.

 • Hoe sluit ik glasvezel aan?

  Glasvezel van T-Mobile Thuis wordt altijd geïnstalleerd door onze monteur. Hij doet meteen een Wifi-check, zodat je optimaal Wifi bereik hebt in je hele huis.

 • Waarom is mijn internet traag?

  Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van Wifi wat snelheid. We kunnen je op afstand helpen met de optimale instelling van je modem. Eventueel sturen we een monteur. Dat is onze Wifi-Service. De Wifi-Service is gratis voor klanten van T-Mobile Thuis.