T-Mobile Glasvezel.

Next level internet.

Glasvezel internet van T-Mobile Thuis Ligt er bij jou al glasvezel in de wijk? Doe de glasvezel check!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van glasvezel en een bijbehorend glasvezel abonnement? Om te kijken of jouw huis is aangesloten op glasvezel, doe je de postcodecheck. Doe dus onze glasvezel check en je weet het! Is er nog geen glasvezel beschikbaar? Bekijk dan de andere opties voor razendsnel internet.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Wat is glasvezel internet?

Hoe werkt glasvezel en wat is glasvezel nu eigenlijk precies? Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Door dit dunne draadje wordt data verstuurd door middel van knipperende lichtsignalen. Doordat glasvezel erg duurzaam is, is het ook minder gevoelig voor storingen. Glasvezel maakt gebruik van een eigen netwerk en is stabieler en sneller dan DSL. Op onze glasvezel snelheid zijn we trots, maar hoe snel is glasvezel internet nu echt? T-Mobile Thuis levert supersnel glasvezel. Kies je voor Internet Premium, dan krijg je de hoogst haalbare snelheid, welke afhankelijk van jouw adres kan oplopen tot 1000 Mbit/s.

De voordelen van glasvezel

Supersnel

Glasvezelinternet van T-Mobile is écht heel snel: met tot maar liefst 1 Gbit/s kun je probleemloos thuiswerken, videobellen tot je erbij neervalt, soepel online gamen met je vrienden én in 4K video’s en series streamen. Bovendien gaat up- en downloaden even snel.

Stabieler

Met ons nieuwe glasvezelinternet ervaar je een stabiele online verbinding. Of je nu van je huis een kantoor, klaslokaal, samenwerkplek of vergaderruimte maakt: iedereen in huis is moeiteloos online.

Klaar voor de toekomst

We verbruiken steeds meer data. Voor het streamen van series, films en muziek. Of voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Daarom hebben we in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met Glasvezel ben jij klaar voor al je datagebruik: nu en in de toekomst.

Vergelijk ons glasvezelaanbod

Je kunt hieronder eenvoudig ons aanbod glasvezel internet vergelijken. Je bepaalt zelf welke internetsnelheid bij je past. Kijk en vergelijk en zie wat de voordelen zijn. Heb je al een mobiel abonnement van T-Mobile, dan krijg je ook nog eens korting op glasvezel!

Glasvezel
Basic
 • Downloadsnelheid tot 50 Mbit/s
 • Uploadsnelheid tot 50 Mbit/s
 • Ben je alleen of met twee, dan is dit een prima snelheid om onbezorgd mee te Netflixen, gamen, streamen of surfen.
€ 30,-*
p/mnd. excl. eenmalige kosten.
Glasvezel
Fast
 • Downloadsnelheid tot 100 Mbit/s
 • Uploadsnelheid tot 100 Mbit/s
 • Voor grotere gezinnen en als je vaker met meerdere personen tegelijk online bent, professioneel gebruik of intensief online gamen.
€ 35,-*
p/mnd. excl. eenmalige kosten.
Glasvezel
Premium
 • Downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s
 • Uploadsnelheid tot 1000 Mbit/s
 • Voor de echte snelheidsduivel. Video's op meerdere apparaten tegelijkertijd in de hoogste 4K-resolutie streamen en downloaden, terwijl je vloeiend online zit te gamen. Grote bestanden uploaden naar de cloud is ook geen probleem. Ideaal dus voor wanneer je thuiswerkt en grote bestanden moet delen.
€ 40,-*
p/mnd. excl. eenmalige kosten.

*Exclusief € 30 activatiekosten en bij een glasvezelverbinding € 37,50 installatiekosten. Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig internetabonnement met een maximum internetsnelheid tot 50 Mbit/s

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Glasvezel abonnement met een T-Mobile Thuis pakket Combineer glasvezel internet met TV en Bellen voor extra voordeel

Je kunt je glasvezel abonnement nu ook afsluiten in combinatie met één van de T-Mobile Thuis pakketten. Zo geniet je van extra veel financiële voordelen. Combineer je glasvezel internet met de volgende pakketten:

Glasvezel en internet & tv

Internet en tv via glasvezel? Wellicht is dit mogelijk op jouw adres. Op die manier combineer je interactieve TV van T-Mobile Thuis met een supersnelle internetverbinding.

Glasvezel bij een alles in 1 pakket

Met het alles in 1 pakket van T-Mobile haal je een voordelige combinatie van interactieve tv, razendsnel internet én vast bellen in huis. Ben je benieuwd of glasvezel alles in 1 abonnement mogelijk is op jouw adres? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Geniet van goedkoop glasvezel internet met Mobiel + Thuis

Goedkoop glasvezel én ook onderweg genieten van razendsnel internet? Met Uit & Thuis combineer je jouw mobiele abonnement met een internet abonnement en dat levert veel voordelen op. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

Stap over naar glasvezel van T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere provider en ben je van plan om over te stappen naar T-Mobile? Wij helpen je hier graag mee! Wanneer je een bestelling plaatst, vragen we je of je wilt overstappen van een andere provider. Kun je nog niet overstappen? Laat je gegevens achter en we geven je een seintje wanneer het wel kan!

Veelgestelde vragen

 • Met glasvezel heb je supersnel en stabiel internet thuis met snelheden tot 1 Gbit/s. Bekijk onze blog over de voordelen van glasvezel internet voor meer informatie.

 • Met glasvezel internet heb je nooit meer beperkingen qua aantal apparaten. Gebruik meerdere apparaten zonder kwaliteit te verliezen.

 • Glasvezel van T-Mobile Thuis wordt altijd geïnstalleerd door onze monteur. Hij doet meteen een Wifi-check, zodat je optimaal Wifi bereik hebt in je hele huis.

 • Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van Wifi wat snelheid. Om je signaal te versterken kan je voor €2,50 per maand een versteker aanschaffen. Dit noemen we Wifi-Plus.

 • Dit is afhankelijk van je woonplaats. In sommige delen van Nederland is het namelijk nog niet mogelijk om glasvezel internet af te nemen. Heb je glasvezel internet besteld? Houd dan goed je mailbox en My T-Mobile in de gaten. We houden je op de hoogte van het proces.

 • Bij T-Mobile heb je de keus om dit voor een groot gedeelte zelf te bepalen. Ga jij graag voor het snelste van het snelste, of neem jij met iets minder ook genoegen? Afhankelijk van waar je woont heb je toegang tot verschillende pakketten. Dit zijn onze pakketten:

   

  • Basic: downloadsnelheid tot 50 Mbit/s
  • Fast: downloadsnelheid tot 100 Mbit/s
  • Premium: downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s 

  Bekijk onze blog over de snelheid van glasvezel internet voor meer informatie.

   

 • Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Door dit dunne draadje wordt data verstuurd door middel van lichtsignalen. Glasvezel is erg duurzaam en daardoor minder gevoelig voor storingen. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van een eigen netwerk en is het stabieler en sneller dan DSL.

 • Dit zijn de twee belangrijkste verschillen voor jou als gebruiker:

   

  • Bij een kabelaansluiting haal je downloadsnelheden tot 300 mb per seconde, bij glasvezel ligt dat een stuk hoger: namelijk tot 1000 mb per seconde.
  • Een kabelnetwerk is een gesloten netwerk: dit betekent dat er maar één aanbieder actief is. Je hebt dus niet de keuze tussen een aanbieder. Bij glasvezel kan wél elke aanbieder op dit netwerk. Je hebt dus de keuze voor een provider.

   

 • Er zijn op heel veel plaatsen in Nederland al glasvezelaansluitingen. Zo hebben we glasvezel in Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Zoetermeer en Haarlem en nog veel meer plekken. Doe de glasvezelcheck om te zien of glasvezel op jouw gewenste locatie beschikbaar is!

 • De prijzen die we benoemen op deze pagina geven je indicatie van de kosten voor glasvezel. De keuzes die je maakt bij het afsluiten van je abonnement hebben invloed op de prijs. Zo verschillende kosten voor Basic, Fast en Premium internet. Daarnaast kun je glasvezel combineren met een internet en TV of Alles in 1 pakket.