Glasvezel van T-Mobile Thuis
Met glasvezel internet haal je een ongekende snelheid in huis

Glasvezel van T-Mobile Thuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van glasvezel en een bijbehorend glasvezel abonnement? T-Mobile neemt je mee naar de wereld van rázendsnel internet.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Wat is glasvezel internet?

Hoe werkt glasvezel en wat is glasvezel nu eigenlijk precies? Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Door dit dunne draadje wordt data verstuurd door middel van knipperende lichtsignalen. Doordat glasvezel erg duurzaam is, is het ook minder gevoelig voor storingen. Glasvezel maakt gebruik van een eigen netwerk en is stabieler en sneller dan DSL. Op onze glasvezel snelheid zijn we trots, maar hoe snel is glasvezel internet nu echt? T-Mobile Thuis levert supersnel glasvezel. Kies je voor Internet Premium, dan krijg je de hoogst haalbare snelheid, welke afhankelijk van jouw adres kan oplopen tot 1000 Mbit/s.

De voordelen van glasvezel

Supersnel

Glasvezelinternet van T-Mobile is écht heel snel: met tot maar liefst 1 Gbit/s kun je probleemloos thuiswerken, videobellen tot je erbij neervalt, soepel online gamen met je vrienden én in 4K video’s en series streamen. Bovendien gaat up- en downloaden even snel.

Stabieler

Met ons nieuwe glasvezelinternet ervaar je een stabiele online verbinding. Of je nu van je huis een kantoor, klaslokaal, samenwerkplek of vergaderruimte maakt: iedereen in huis is moeiteloos online.

Klaar voor de toekomst

We verbruiken steeds meer data. Voor het streamen van series, films en muziek. Of voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Daarom hebben we in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met Glasvezel ben jij klaar voor al je datagebruik: nu en in de toekomst.

Ons glasvezelaanbod

Basic
 • Downloadsnelheid tot 50 Mbit/s
 • Uploadsnelheid tot 50 Mbit/s
 • Ben je alleen of met twee, dan is dit een prima snelheid om onbezorgd mee te Netflixen, gamen, streamen of surfen.
Fast
 • Downloadsnelheid tot 100 Mbit/s
 • Uploadsnelheid tot 100 Mbit/s
 • Voor grotere gezinnen en als je vaker met meerdere personen tegelijk online bent, professioneel gebruik of intensief online gamen.
Premium
 • Downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s
 • Uploadsnelheid tot 1000 Mbit/s
 • Voor de echte snelheidsduivel. Video's op meerdere apparaten tegelijkertijd in de hoogste 4K-resolutie streamen en downloaden, terwijl je vloeiend online zit te gamen. Grote bestanden uploaden naar de cloud is ook geen probleem. Ideaal dus voor wanneer je thuiswerkt en grote bestanden moet delen.

* De prijs is i.c.m. de aangegeven maximum internetsnelheid en een contractduur van min. 12 maanden. Tijdelijk gratis activatiekosten t.w.v. €30. Exclusief € 37,50 eenmalige installatiekosten.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Glasvezel abonnement met een T-Mobile Thuis pakket Combineer glasvezel internet met TV en Bellen voor extra voordeel

Je kunt je glasvezel abonnement nu ook combineren met één van de T-Mobile Thuis pakketten. Zo geniet je van extra veel financiële voordelen. Combineer je glasvezel internet met de volgende pakketten:

Internet en TV

Internet en tv via glasvezel? Wellicht is dit mogelijk op jouw adres. Op die manier combineer je interactieve TV van T-Mobile Thuis met een supersnelle internetverbinding.

Alles in 1 pakket: Internet, TV en Vast Bellen

Met het alles in 1 pakket van T-Mobile haal je een voordelige combinatie van interactieve tv, razendsnel internet én vast bellen in huis. Ben je benieuwd of glasvezel alles in 1 mogelijk is op jouw adres? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Vergelijk en bespaar

Glasvezelaanbieders vergelijken is een fluitje van een cent met ons handige overzicht. Kijk en vergelijk en zie wat jij kan besparen. Heb je al een mobiel abonnement van T-Mobile, dan krijg je ook nog eens korting op glasvezel! Toch niet tevreden? Je kunt je abonnement maandelijks kosteloos wijzigen.

T-Mobile KPN Ziggo
Maandelijkse abonnementsprijs Internet €40,- €65,- €78,50
Internetsnelheid (down) 1000 Mbit/s 1000 Mbit/s 1000 Mbit/s
Internetsnelheid (up) 1000 Mbit/s 500 Mbit/s 50 Mbit/s
Installatie door monteur
Snelheid maandelijks aanpasbaar.
Omhoog of omlaag. Zonder contractverplichtingen.
Belofte: wij verhogen de eerste 2 jaar de prijzen niet
(behalve een correctie voor inflatie)
Totaalprijs het eerste jaar
(inclusief eenmalige kosten en kortingen)
€548,- €625,- €735,-
Totaalprijs per jaar (na het eerste jaar) €480,- €780,- €918,-
De bovenstaande prijzen zijn vergeleken op 22-09-2020. Deze vergelijking is gemaakt op basis van de volgende Internet abonnementen: T-Mobile: Internet Premium. KPN Hussel Internet 500Mbit/s. Ziggo Internet Giga & Online TV.
Krijg meer voordeel met Uit & Thuis

Combineer een mobiel abonnement met een thuis internet abonnement en krijg extra combinatievoordeel. Veelgestelde vragen

 • Hoeveel apparaten kunnen tegelijk gebruikmaken van glasvezel internet?

  Met glasvezel internet heb je nooit meer beperkingen qua aantal apparaten. Gebruik meerdere apparaten zonder kwaliteit te verliezen.

 • Hoe sluit ik glasvezel aan?

  Glasvezel van T-Mobile Thuis wordt altijd geïnstalleerd door onze monteur. Hij doet meteen een Wifi-check, zodat je optimaal Wifi bereik hebt in je hele huis.

 • Waarom is mijn internet traag?

  Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van Wifi wat snelheid. Om je signaal te versterken kan je voor €2,50 per maand een versteker aanschaffen. Dit noemen we Wifi-Plus.

 • Wanneer wordt er glasvezel aangelegd?

  Dit is afhankelijk van je woonplaats. In sommige delen van Nederland is het namelijk nog niet mogelijk om glasvezel internet af te nemen. Heb je glasvezel internet besteld? Houd dan goed je mailbox en My T-Mobile in de gaten. We houden je op de hoogte van het proces.

 • Hoe snel is glasvezel internet?

  Bij T-Mobile heb je de keus om dit voor een groot gedeelte zelf te bepalen. Ga jij graag voor het snelste van het snelste, of neem jij met iets minder ook genoegen? Afhankelijk van waar je woont heb je toegang tot verschillende pakketten. Dit zijn onze pakketten:

   

  • Basic: downloadsnelheid tot 50 Mbit/s
  • Fast: downloadsnelheid tot 100 Mbit/s
  • Premium: downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s 

  Bekijk onze blog over de snelheid van glasvezel internet voor meer informatie.

   

 • Hoe werkt glasvezel?

  Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Door dit dunne draadje wordt data verstuurd door middel van lichtsignalen. Glasvezel is erg duurzaam en daardoor minder gevoelig voor storingen. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van een eigen netwerk en is het stabieler en sneller dan DSL.

 • Glasvezel of kabel: wat zijn de verschillen?

  Dit zijn de twee belangrijkste verschillen voor jou als gebruiker:

   

  • Bij een kabelaansluiting haal je downloadsnelheden tot 300 mb per seconde, bij glasvezel ligt dat een stuk hoger: namelijk tot 1000 mb per seconde.
  • Een kabelnetwerk is een gesloten netwerk: dit betekent dat er maar één aanbieder actief is. Je hebt dus niet de keuze tussen een aanbieder. Bij glasvezel kan wél elke aanbieder op dit netwerk. Je hebt dus de keuze voor een provider.

   

 • Op welke plaatsen in Nederland biedt T-Mobile glasvezel aan?

  Er zijn op heel veel plaatsen in Nederland al glasvezelaansluitingen. Zo hebben we glasvezel in Eindhoven, Den Haag, Nijmegen en nog veel meer plekken. Doe de postcodecheck om te zien of glasvezel op jouw gewenste locatie beschikbaar is!