T-Mobile Corporate

Alles over T-Mobile

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, KNIPPR en Ben. Hiermee bieden we mobiel internet, zakelijke oplossingen, kabelvrije televisie en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

Logos merken

Feiten & cijfers

Hoofdkantoor Den Haag
T-Mobile Shops
Klanten
Werknemers
Omzet
EBIDTA

Netwerk

Netwerk

De directie

Algemeen Directeur

Søren Abildgaard

Algemeen Directeur

Profiel

Søren Abildgaard is op 1 februrari 2017 gestart als CEO van T-Mobile Nederland. Søren Abildgaard heeft ruime ervaring in de Europese telecommunicatiesector. Voordat hij de stap naar T-Mobile Nederland maakte was hij Chief Commercial Officer bij Telia Company. Vóór zijn aantreden bij de Telia Group was Søren CEO van Telia Denmark, waar hij het bedrijf tot dé toonaangevende mobiele aanbieder in de Deense markt heeft gemaakt. Eerder was hij onder meer CEO van Call Me Denmark en had hij diverse functies binnen de Deense telecommunicatiesector, waaronder in Customer Care, Brand en Marketing.

Directeur Consumer

Martin Knauer

Directeur Consumer

Profiel

Martin Knauer is op 1 juli 2016 gestart als Directeur Consumer van T-Mobile. Voordat Martin de stap naar T-Mobile Nederland maakte, was hij Managing Director van Congstar, een innovatieve start-up in de Duitse telecomspeler en een merk van Deutsche Telekom. Sinds 1996 heeft Martin meerdere managementfuncties bekleed binnen Deutsche Telekom waaronder Marketing Director en Senior Vice President ICT Business Europe.

Financieel Directeur

Robert Jelinek-Nacke

Financieel Directeur

Profiel

Robert Jelinek-Nacke, is op 1 juli gestart als Financieel Directeur a.i. van T-Mobile Nederland. In deze functie is Robert verantwoordelijk voor de financiële strategie van T-Mobile Nederland. Hiervoor was Robert verantwoordelijk werkzaam als Vice President Free Cash Flow and Operating Working Capitals bij Deutsche Telekom.

Directeur Technology

Rachid El Hattachi

Directeur Technology

Profiel

Rachid El Hattachi is op 1 juli 2016 gestart als Directeur Technology bij T-Mobile Nederland en is verantwoordelijk voor het mobiele netwerk en IT-systemen. Rachid is een all round telecomexpert en netwerkspecialist met meer dan vijftien jaar ervaring in mobiele en vaste telecommunicatie. Hij bekleedde diverse internationale functies bij onder andere Nokia, Telfort en T-Mobile Nederland. Als laatste was hij werkzaam bij Deutsche Telekom, als Senior Vice President Technology Architecture, Innovation & Engineering.

Directeur Customer Operations

Marieke Snoep

Directeur Zakelijke Markt

Profiel

Marieke Snoep trad in 2002 in dienst bij T-Mobile en heeft sinds die tijd diverse managementfuncties bekleed binnen customer operations. In 2012 trad zij toe tot de directie van T-Mobile Nederland als Directeur Customer Operations.

Sinds februari 2015 is Marieke verantwoordelijk voor de strategie en resultaten van T-Mobile op de zakelijke markt als Directeur Zakelijke Markt.


Werken bij T-Mobile

Werken bij T-Mobile

T-Mobile Netherlands is een jonge en snelgroeiende organisatie. We zijn een van de meest toonaangevende bedrijven in mobiele communicatie. Met ruim 1550 enthousiaste collega's werken we in projectteams aan verbetering en innovatie van onze producten en diensten. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die zich daarvoor in willen zetten.


T-Mobile in de maatschappij

Mobiele communicatie is heel belangrijk voor onze maatschappij en economie. Ook in ons privéleven is mobiele communicatie onmisbaar. Een dag zonder je mobiele telefoon is ondenkbaar. Steeds meer mensen vinden mobiele communicatie een eerste levensbehoefte. Goed gebruik maken van mobiele communicatie betekent ook verstandig er mee omgaan. We nemen als T-Mobile graag onze verantwoordelijkheid op ons om onze klanten en hun families te informeren en voor te lichten om zo verantwoord van mobiele communicatie te genieten.