T-Mobile Corporate

Alles over T-Mobile

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, KNIPPR en Ben. Hiermee bieden we mobiel internet, zakelijke oplossingen, kabelvrije televisie en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

Logos merken

Feiten & cijfers

Hoofdkantoor Den Haag
T-Mobile Shops
Klanten
Werknemers
Omzet
EBIDTA

Netwerk

Netwerk

Werken bij T-Mobile

Werken bij T-Mobile

T-Mobile Netherlands is een jonge en snelgroeiende organisatie. We zijn een van de meest toonaangevende bedrijven in mobiele communicatie. Met ruim 1450 enthousiaste collega's werken we in projectteams aan verbetering en innovatie van onze producten en diensten. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die zich daarvoor in willen zetten.


T-Mobile in de maatschappij

Mobiele communicatie is heel belangrijk voor onze maatschappij en economie. Ook in ons privéleven is mobiele communicatie onmisbaar. Een dag zonder je mobiele telefoon is ondenkbaar. Steeds meer mensen vinden mobiele communicatie een eerste levensbehoefte. Goed gebruik maken van mobiele communicatie betekent ook verstandig er mee omgaan. We nemen als T-Mobile graag onze verantwoordelijkheid op ons om onze klanten en hun families te informeren en voor te lichten om zo verantwoord van mobiele communicatie te genieten.