iPhone 12 camera

iPhone 12 camera’s

Een van dé redenen waarom de iPhone 12 een geweldig toestel is, is natuurlijk de verzameling aan camera’s. De tijd dat we met een klassieke fotocamera om de nek liepen is al lang voorbij. Met jouw iPhone 12 maak je de ene adembenemende foto en video na de ander. Ben je benieuwd wat jouw nieuwe iPhone allemaal voor je in petto heeft op het gebied van camera’s? Lees dan snel verder!

Maak adembenemende foto's

3 camera's voor al je foto's

De verzameling camera’s is voor veel smartphone-gebruikers vaak een reden om wel of niet voor een bepaalde telefoon te kiezen. Apple steekt veel tijd in de ontwikkeling van lenzen en toffe features en dat zorgt voor een uitgebalanceerde samenstelling lenzen.

Lees meer

Ultragroothoeklens voor prachtige panorama’s

Een van de lenzen die de laatste jaren steevast wordt opgenomen in het palet aan camera’s is de ultragroothoeklens. De iPhone 12 heeft een ultragroothoekcamera met 5 elementen en een groothoeklens met 7 elementen. Dit zorgt voor een verbetering van 27% in prestaties bij weinig licht.

Lees meer

HDR-video opnemen

Video’s schieten wordt een feest met de camera’s van de iPhone 12. Het is voor het eerst mogelijk om met je iPhone HDR-video’s op te nemen in Dolby Vision tot 30bps.

Lees meer

Nachtmodus: jouw hulp bij matig licht

Een leuke sfeerfoto terwijl de zon al bijna onder is of van een feest in een matig verlichte ruimte. Deze twee situaties hebben één ding gemeen: het licht is niet ideaal om een foto te maken. Apple zou Apple niet zijn als ze daar geen perfecte oplossing voor zouden bedenken. De nachtmodus gaat automatisch aan het werk in situaties waarin het licht niet optimaal is. Zie de nachtmodus als de ultieme lichtassistent die je helpt om in iedere situatie het perfecte plaatje te schieten.

Je hoeft daarom niet meer zelf met instellingen te experimenteren als je tijdens de schemering een kiekje wil maken. De nachtmodus is jouw nieuwe rechterhand. Je kunt dus op elk moment een haarscherpe foto maken! Apple heeft deze modus verder verbeterd én toegevoegd aan de frontcamera. Dat betekent dat de frontcamera nu óók op elk moment van de dag gebruikt kan worden zonder kwaliteitsverlies!