iPhone 7 & iPhone 7 Plus kopen

Bestel jouw nieuwe telefoon van Apple vandaag nog!

De Apple iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn verkrijgbaar bij ons! Maak haarscherpe foto’s met de grote cameralens op de iPhone 7 en de dubbele cameralens op de iPhone 7 Plus. De ontbrekende koptelefoonaansluiting maakt de telefoon stof- en spatwaterbestendig. Alle applicaties open je in een oogwenk met de interne specificaties van deze mooie telefoon van Apple. Koop nu de iPhone 7 of iPhone 7 Plus in combinatie met ons Go-abonnement.
Op zoek naar een ander model? We hebben ook de iPhone Xs en iPhone Xs Max, iPhone XriPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus, de iPhone 6s en de iPhone SE in ons assortiment.


De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus in het kort


Alle specificaties van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus

Lees hieronder meer over alle toffe specs in de iPhone 7. Onderwerpen als het mooie design en mogelijkheden die de telefoon met zich meebrengt, worden hier toegelicht.

Design iPhone 7

Het design van de Apple iPhone 7

Ten opzichte van de eerdere iPhones:

 • zijn antennestrepen minder zichtbaar
 • zijn cameralenzen beter in het design verwerkt 
 • heeft het toestel een naadloze buitenkant
 • zijn er 2 nieuwe kleuren: de glanzende 'gitzwart' (jet black) en de matzwarte 'Black'
Meer over het design van de iPhone 7

Koop de iPhone 7 of de iPhone 7 Plus in combinatie met ons Go-abonnement in 6 verschillende kleuren: gitzwart, zwart, zilver, goud, roze of rood. Deze iPhone heeft een naadloos exterieur. De voor- en achterkant bestaan dus uit één component. Een ander duidelijk verschil met oudere iPhones, zijn de antennestrepen; deze lopen uitsluitend over de boven- en onderkant.

 


 

Interieur van de Apple iPhone 7 (Plus)

Verschillen met eerdere versies van de iPhone:

 • Grotere batterij 
 • Meer intern geheugen 
 • Een nog krachtigere iPhone 
 • iOS 10-software
Alles over de binnenkant van de iPhone 7

De interne specs van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn er flink op vooruitgegaan, vergeleken met eerdere versies van de iPhone. Zo koop je deze telefoon van Apple met 32, 128 of 256 GB intern geheugen. De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn met 4 cores maar liefst 40% sneller dan voorheen! De grotere batterij, de 64-bit A10-processor, de M10-coprocessor en de snellere grafische chip, maken dit een echte krachtpatser.

iPhone 7 interieur

 


 

iPhone 7 camera

Haarscherpe foto's en video's met de Apple iPhone 7

 • Optische beeldstabilisatie 
 • Grotere (iPhone 7) en dubbele cameralens (iPhone 7 Plus)
 • Scherpere foto’s, ook met weinig licht 
 • Extra infraroodsensor voor sneller scherpstellen
De details van de camera

De 12 megapixel iSight-cameralens van de iPhone 7 maakt gebruik van optische beeldstabilisatie. Ieder uitzicht leg je haarscherp vast. Op zowel fotostand als videostand. Daarbij komt dat de iPhone 7 Plus niet één, maar twee 12 megapixel cameralenzen met de stabiliserende functie heeft. Hiermee maak je heldere foto’s, ook wanneer er weinig licht is. Door de ‘Wide Color Capture’ vereeuwig je jouw foto’s kleurrijker dan ooit. Geen verkeerde specs voor de fotografieliefhebber dus!

 


 

Draadloos luisteren met de Apple iPhone 7

 • Geen koptelefoonaansluiting 
 • Muziek luisteren via Bluetooth of via de Lighting-poort 
 • Stereo geluid door extra speaker aan de bovenkant
Alles over het geluid van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Muziek op de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus luister je voortaan via Bluetooth, via een adapter aan de Lightning-poort of via de extra speaker aan de bovenkant van de telefoon. Deze telefoon van Apple is water- en stofbestendig door de ontbrekende koptelefoonaansluiting. Naast Earpods heeft Apple de Airpods gelanceerd. De Airpods koppel je eenvoudig door de draadloze ‘W1-chip’. Bel daardoor draadloos met je vrienden en familie en luister 5 uur lang naar muziek. Je oude oortjes kan je nog steeds blijven gebruiken. Bij iedere iPhone 7 of iPhone 7 Plus ontvang je een koppelstuk, waardoor je je oude oortjes eenvoudig kunt aansluiten.

Draadloos luisteren

 


 

iPhone 7 home button

Vernieuwde home button op de Apple iPhone 7 (Plus)

 • Drukgevoelige sensor
 • Force Touch-homeknop 
 • Water- en stofbestendig
Hoe werkt de home button

De zogenoemde Force Touch-sensor op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus komt in de vorm van een glazen plaatje. Dit is dus geen daadwerkelijke knop die je indrukt. Vergelijk het materiaal met de trackpad van de jongste generatie Macbooks. Door de fysieke button te verruilen voor een glazen variant, zijn de iPhone 7 en iPhone 7 Plus meer water- en stofbestendig.


Bekijk de iPhone 7 en iPhone 7 Plus reviews

 


 

Veelgestelde vragen iPhone 7

Is mijn iPhone echt waterdicht? Kan ik nog steeds normaal muziek luisteren? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen omtrent de iPhone 7.

Hoe werken de draadloze earpods van Apple?

In de Earpods zit een speciaal ontworpen W1 chip die zorgt voor de optimale draadloze verbinding en goed geluid.

Kan ik mijn oude headphones nog gebruiken bij de iPhone 7?

Ja, dat kan. Apple levert standaard een adapter in de verpakking van je iPhone 7. Hiermee kun je je oude oortjes met een aux aansluiting (zoals bij de iPhone 6) aansluiten op je iPhone. Mocht je deze kwijt raken dan is deze ook los te koop.

Werkt de afstandsbediening van mijn oude headset nog bij de iPhone 7?

Ja hoor, deze werkt gewoon bij de iPhone 7.

Tegen hoeveel water kan de iPhone 7 daadwerkelijk?

De iPhone 7 is ip67 gecertificeerd. Dit houdt in dat de telefoon beschermd is tegen vocht en stof. Het toestel kan 30 minuten lang tot 1 meter diepte overleven onderwater. Maar we adviseren je dit niet voor de lol uit te proberen; Apple biedt namelijk geen garantie omtrent deze certificering.

Is mijn iPhone 7 geschikt voor iOS 10?

De volgende iPhones ondersteunen iOS 10:  iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE. De iPhone 7 en nieuwe toestellen worden standaard geleverd met iOS 11.

Waarom zou ik de iPhone 7 kiezen als ik nog een oudere iPhone heb?

De iPhone 7 beschikt over de beste camera en batterij tot nu toe. Ook is de iPhone 7 de eerste ip67 gecertificeerde iPhone, wat betekent dat de telefoon stof en spatwaterdicht is.
De iPhone 7 is verkrijgbaar in 3 verschillende geheugen opties: 32gb, 128gb of 256 gb. De voorgangers hadden nog een 16gb variant, die Apple bij de iPhone 7 dus weggelaten heeft.

Gaat de batterij van de iPhone 7 echt zoveel langer mee?

De batterij van de iPhone 7 zou het ongeveer twee uur langer vol moeten houden dan die van de iPhone 6s. De batterij van de iPhone 7 plus zou het één uur langer vol moeten houden dan de iPhone 6s Plus.

Is de iPhone 7 ook als los toestel verkrijgbaar?

De iPhone 7 is verkrijgbaar in combinatie met een abonnement, met een zakelijk abonnement of als los toestel. Ga je graag voor een simlockvrije iPhone 7? Kijk dan in de shop van losse telefoons. De iPhone 7 Plus is niet als los toestel verkrijgbaar.

Hoeveel kosten de iPhone 7 en iPhone 7 Plus?

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus hebben verschillende prijzen. Het ligt er aan of je een toestel i.c.m. abonnement koopt of een los toestel. Prijzen van de toestellen en abonnementen zijn afhankelijk van de gekozen opties. Kijk daarvoor in de shop. Wanneer je de iPhone 7 als los toestel koopt dan betaal je voor de iPhone 7 een bedrag van €639,-.

Welke kleuren zijn er van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus?

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus komen in veel verschillende kleuren: roze, goud, zilver, matzwart, glanzend gitzwart en rood.