iPhone 8

Helaas, de iPhone 8 wordt niet meer verkocht. Maar treur niet, we hebben nog andere iPhones! Zoals de iPhone 12.

Bekijk alle iPhones

iPhone 8

De binnenkant

Met de nieuwe A11 Bionic-chip werkt deze telefoon van Apple sneller dan zijn voorgangers. De lithium-ionbatterij zorgt ervoor dat de batterij van de iPhone 8 optimaal presteert en langer meegaat dan voorheen. De opslagcapaciteit is ook anders dan anders. Je kunt de iPhone 8 bestellen met een geheugen van 64 GB of 256 GB.

 • Snellere en energiezuinige A11 Bionic-chip
 • 64 of 256 GB opslagcapaciteit
iPhone 8

De buitenkant

De iPhone 8 lijkt op het eerste gezicht veel op de iPhone 7. De iPhone 8 is echter stof- en spatwaterdicht én verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, zilver en goud. Qua materiaal is er voor het eerst in tijden gekozen voor een duurzaam en glazen frame. Zowel de voor- als achterkant zijn hiermee uitgerust en hierdoor wordt draadloos opladen mogelijk. Geen gefriemel meer met je kabel, maar gewoon je iPhone op de lader leggen. Gebruiksgemak dient de mens.

 • Stof- en spatwaterdicht (IP67)
 • Behuizing van glas en metaal
 • Draadloos opladen
iPhone 8

Camera

De iPhone 8 bezit een 12 megapixel achtercamera. Deze telefoon is tevens voorzien van een 7 megapixel selfie-camera en camera sensoren voor de geavanceerde gezichtsherkenning. Daarnaast bezit de iPhone 8 een vernieuwd stukje digitaal vernuft: de verbeterde portretmodus. Hiermee kun je de belichting in de foto's achteraf digitaal aanpassen. En via de optische beeldstabilisatie kun je zelfs beweging haarscherp vastleggen met eersteklas foto's als resultaat.

 • 12 megapixel achtercamera
 • 7 megapixel selfie-camera
 • Verbeterde augmented reality-mogelijkheden
iPhone 8

Behuizing

De iPhone 8 heeft een nieuwe eigenschap: de telefoon is IP67-gecertificeerd. Je kunt met deze telefoon een belletje plegen in de regen, zonder dat je gesprek in het water valt. Dit houdt echter niet in dat je een berichtje kunt sturen op de bodem van een zwembad. Daar zijn ze dan weer niet tegen bestand.

 • Stof- en spatwaterdicht (IP67)

Veelgestelde vragen over de iPhone 8

 • De iPhone 8 heeft een scherm van 4,7 inch, de iPhone 8 Plus heeft een scherm van 5,5 inch. Een ander verschil is de camera. De iPhone 8 heeft een enkele 12 megapixel camera. De iPhone 8 Plus heeft een dubbele 12 megapixel camera.

 • De afmetingen zijn 13,84 cm x 6,73 cm x 0,73 cm (Lengte x Breedte x Diepte).

 • De iPhone 8 is verkrijgbaar in het zwart (spacegrijs), zilver en goud.

 • De Apple iPhone 8 wordt standaard geleverd met iOS 11.

 • Nee. Net als de iPhone 7 en 7 Plus heeft ook de 8 geen 3.5 mm koptelefoonaansluiting. Wel wordt er in de doos standaard een verloopstukje meegeleverd. Zo kun je je oordopjes of koptelefoon toch gebruiken met je iPhone 8 via de Lightning-poort.

 • Je ontgrendelt de iPhone 8 via de vingerafdrukscanner. Dit gaat via de homeknop onder het scherm (Touch ID) of via het invoeren van een pincode.

 • De iPhone 8 opladen kan op twee manieren: draadloos of via een Lightning-adapter.

  • Draadloos: de iPhone 8 ondersteunt draadloos laden. Dit wil zeggen dat je geen kabeltje in je telefoon hoeft te steken. In plaats daarvan leg je hem op een draadloze lader waarna je iPhone wordt opgeladen. 
  • Lightning-adapter: dit is de manier zoals we die kennen van voorgaande modellen (tot en met iPhone 7). Lightning-kabel in het toestel, stekker in het stopcontact en laden maar.
 • Voor dit toestel geldt dat er een grotere sensor is. Qua video kun je met deze iPhone nu met 60 frames per seconde in 4K-resolutie filmen. En met 120 frames per seconde in Full HD-resolutie. Bij de iPhone 7 en 7 Plus was dit respectievelijk 30 frames per seconde in 4K en 120 frames per seconde in HD.

 • Bij T-Mobile vind je een ruim assortiment aan iPhones. Op dit moment heeft T-Mobile de volgende iPhones in de shop:

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.