iPhone X

Zoals je ziet is deze Apple iPhone momenteel niet meer verkrijgbaar. Maar geen nood! In onze shop vind je het huidige aanbod van iPhones en daar zit vast iets voor je tussen. Bekijk hier alvast de iPhone 12 of de nieuwste Apple telefoon van dit jaar. 

Alle telefoons

iPhone X Specificaties

Met de introductie van de iPhone X komt er een compleet nieuw design, nieuwe specificaties en heeft de iPhone X een aantal compleet nieuwe features. Het is een iPhone waarbij je veel verschil ziet met zijn voorgangers: aan de binnen- en buitenkant. De iPhone X kopen zorgt dus voor een échte aangename verrassing. Het moment dat de iPhone binnen is gaat er een wereld voor je open. Bekijk hieronder alle specificaties van de spectaculaire iPhone X.

Scherm iPhone X

Het scherm van de iPhone X

Het beeldscherm van de iPhone X onderging een heuse verandering. Het aanzicht van het beeldscherm was namelijk al een tijdje onveranderd gebleven. Het beeldscherm van de iPhone X bevat een energiezuinig OLED-display. Dit zorgt voor verbluffende kleuren: hoge helderheid en diepe zwarttinten. Het OLED-scherm van de iPhone X wordt verweven in een randloze buitenkant. Alleen het stuk waar de camera en de speakers zitten bestaat nog uit een kleine rand. Dit geeft de iPhone X een uniek design wat anders is dan andere toestellen. Daarnaast komt het Super Retina-scherm in een compact formaat van 5,8 inch waardoor de iPhone X heerlijk in de hand ligt.

 • Energiezuinig 5,8 inch Super Retina-display (OLED)
 • Minimale randen rondom het scherm
 • Uniek design
iPhone X camera

De camera’s van de iPhone X

De camera's van de nieuwe iPhone zijn door de jaren heen keer na keer verbeterd. En dat zien we terug in de haaks geplaatste achtercamera's van de iPhone X. Met de 12 megapixel groothoek- en telelenscamera's, wordt het mogelijk om scherptediepte-effecten te creëren waar spiegelreflexcamera's van beginnen te watertanden. En met de vernieuwde portretmodus, de 7 megapixel selfie-camera en optische beeldstabilisatie maak je de mooiste digitale zelfportretten. Niet te vergeten: de video-functie van de iPhone X. Van 4K met 60 bps tot Slo-mo met 240 bps. Door de real time-beeldverwerking maak je de meest spectaculaire video's.

 • Dubbele 12 megapixel achtercamera
 • 7 megapixel selfie camera
 • Optische beeldstabilisatie
 • 2 keer optische zoom
De iPhone X ontgrendelen met Face ID

De iPhone X ontgrendelen met Face ID

De homeknop van de iPhone, de ronde knop onderaan de voorkant die jarenlang kenmerkend was voor Apple’s telefoons, is niet meer. Nadat eerst het kleine witte vierkantje op de knop verdween, is nu heel de homeknop van de voorkant verdwenen. Maar ten goede. Wat krijg je er namelijk voor terug? Een iPhone X met een voorkant die vrijwel volledig uit scherm bestaat. Hierdoor heb je de meest intensieve kijkervaring in de iPhone-historie. Hoe moet je je iPhone X nu ontgrendelen? Dit kan door middel van de gezichtsscanner of de ouderwetse pincode.

 • De eerste iPhone zonder homeknop
 • De voorkant van de iPhone X bestaat volledig uit scherm
 • Ontgrendel het scherm middels de gezichtsscanner (Face ID)
iPhone X behuizing

De behuizing van de Apple iPhone X

Een groter scherm in een kleinere behuizing. Dat is waar de iPhone X voor staat. Via de randloze buitenkant valt de handzame iPhone qua formaat binnen de iPhone 8 en 8 Plus in. Via de duurzame, glazen achterkant en een oplader van Zens, wordt het mogelijk om de nieuwe telefoon van Apple draadloos op te laden.

 • Stof- en spatwaterdicht (IP67)
 • Behuizing van glas en metaal
 • Draadloos opladen
 • Handzaam formaat

Veelgestelde vragen over de iPhone X

 • De iPhone X (Lengte x Breedte x Diepte): 14,36 cm x 7,09 cm x 0,77 cm. De iPhone X is hiermee groter dan de iPhone 8, maar kleiner dan de iPhone 8 Plus.

 • De iPhone X is momenteel niet als los toestel verkrijgbaar. Je kunt de iPhone X kopen i.c.m. met een 1 of 2-jarig abonnement.

 • De iPhone X wordt geleverd in zwart (spacegrijs) en zilver.

 • De iPhone X wordt standaard geleverd met het nieuwe iOS 11.

 • Nee. Net als de iPhone 8 en 8 Plus heeft ook de iPhone X geen 3.5 mm koptelefoonaansluiting. Wel wordt er in de doos standaard een verloopstukje meegeleverd om je oordopjes of koptelefoon toch te kunnen gebruiken met je iPhone X via de Lightning-poort.

 • De iPhone X ontgrendel je met Face ID, oftewel gezichtsherkenning. Je telefoon herkent je gezicht, waarna het toestel ontgrendeld wordt. Wil je dit niet gebruiken, dan kun je ook een pincode instellen.

 • De iPhone X opladen kan op twee manieren: draadloos of via een Lightning-adapter.

  • Draadloos: de iPhone X ondersteunt draadloos laden. Dit wil zeggen dat je geen kabeltje in je telefoon hoeft te steken. In plaats daarvan leg je hem op een draadloze lader waarna je iPhone wordt opgeladen.
  • Lightning-adapter: dit is de manier zoals we die kennen van voorgaande modellen (tot en met iPhone 5). Lightning-kabel in de iPhone X, stekker in het stopcontact en laden maar.

   

 • De iPhone X is de eerste iPhone met dubbele camera waarbij beide lenzen zijn voorzien van optische beeldstabilisatie. Hierdoor maak je beter belichte foto's in donkere omstandigheden en heb je minder last van bewogen foto's. Net als de iPhone 8 Plus heeft ook de iPhone X een verbeterde portretmodus. Je kan tijdens of na het maken van een foto in portretmodus het type belichting aanpassen. Qua video kun je met de iPhone X nu met 60 frames per seconde in 4K-resolutie filmen en met 120 frames per seconde in Full HD-resolutie.

 • In de iPhone X gaat een NANO-simkaart.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.