iPhone X

Helaas, de iPhone X is uitverkocht.. Maar we hebben genoeg andere telefoons!

Alle telefoons

iPhone X Specificaties

Met de introductie van de iPhone X komt er een compleet nieuw design, nieuwe specificaties en heeft de iPhone X een aantal compleet nieuwe features. Het is een iPhone waarbij je veel verschil ziet met zijn voorgangers: aan de binnen- en buitenkant. De iPhone X kopen zorgt dus voor een échte aangename verrassing. Het moment dat de iPhone binnen is gaat er een wereld voor je open. Bekijk hieronder alle specificaties van de spectaculaire iPhone X.

Scherm iPhone X

Het scherm van de iPhone X

Het beeldscherm van de iPhone X onderging een heuse verandering. Het aanzicht van het beeldscherm was namelijk al een tijdje onveranderd gebleven. Het beeldscherm van de iPhone X bevat een energiezuinig OLED-display. Dit zorgt voor verbluffende kleuren: hoge helderheid en diepe zwarttinten. Het OLED-scherm van de iPhone X wordt verweven in een randloze buitenkant. Alleen het stuk waar de camera en de speakers zitten bestaat nog uit een kleine rand. Dit geeft de iPhone X een uniek design wat anders is dan andere toestellen. Daarnaast komt het Super Retina-scherm in een compact formaat van 5,8 inch waardoor de iPhone X heerlijk in de hand ligt.

 • Energiezuinig 5,8 inch Super Retina-display (OLED)
 • Minimale randen rondom het scherm
 • Uniek design
iPhone X camera

De camera’s van de iPhone X

De camera's van de nieuwe iPhone zijn door de jaren heen keer na keer verbeterd. En dat zien we terug in de haaks geplaatste achtercamera's van de iPhone X. Met de 12 megapixel groothoek- en telelenscamera's, wordt het mogelijk om scherptediepte-effecten te creëren waar spiegelreflexcamera's van beginnen te watertanden. En met de vernieuwde portretmodus, de 7 megapixel selfie-camera en optische beeldstabilisatie maak je de mooiste digitale zelfportretten. Niet te vergeten: de video-functie van de iPhone X. Van 4K met 60 bps tot Slo-mo met 240 bps. Door de real time-beeldverwerking maak je de meest spectaculaire video's.

 • Dubbele 12 megapixel achtercamera
 • 7 megapixel selfie camera
 • Optische beeldstabilisatie
 • 2 keer optische zoom
De iPhone X ontgrendelen met Face ID

De iPhone X ontgrendelen met Face ID

De homeknop van de iPhone, de ronde knop onderaan de voorkant die jarenlang kenmerkend was voor Apple’s telefoons, is niet meer. Nadat eerst het kleine witte vierkantje op de knop verdween, is nu heel de homeknop van de voorkant verdwenen. Maar ten goede. Wat krijg je er namelijk voor terug? Een iPhone X met een voorkant die vrijwel volledig uit scherm bestaat. Hierdoor heb je de meest intensieve kijkervaring in de iPhone-historie. Hoe moet je je iPhone X nu ontgrendelen? Dit kan door middel van de gezichtsscanner of de ouderwetse pincode.

 • De eerste iPhone zonder homeknop
 • De voorkant van de iPhone X bestaat volledig uit scherm
 • Ontgrendel het scherm middels de gezichtsscanner (Face ID)
iPhone X behuizing

De behuizing van de Apple iPhone X

Een groter scherm in een kleinere behuizing. Dat is waar de iPhone X voor staat. Via de randloze buitenkant valt de handzame iPhone qua formaat binnen de iPhone 8 en 8 Plus in. Via de duurzame, glazen achterkant en een oplader van Zens, wordt het mogelijk om de nieuwe telefoon van Apple draadloos op te laden.

 • Stof- en spatwaterdicht (IP67)
 • Behuizing van glas en metaal
 • Draadloos opladen
 • Handzaam formaat

Veelgestelde vragen over de iPhone X

 • Wat zijn de afmetingen van de iPhone X?

  De iPhone X (Lengte x Breedte x Diepte): 14,36 cm x 7,09 cm x 0,77 cm. De iPhone X is hiermee groter dan de iPhone 8, maar kleiner dan de iPhone 8 Plus.

 • Wat kost de iPhone X?

  De iPhone X is momenteel niet als los toestel verkrijgbaar. Je kunt de iPhone X kopen i.c.m. met een 1 of 2-jarig abonnement.

 • In welke kleuren is de iPhone X beschikbaar?

  De iPhone X wordt geleverd in zwart (spacegrijs) en zilver.

 • Welk besturingssysteem zit er op de iPhone X?

  De iPhone X wordt standaard geleverd met het nieuwe iOS 11.

 • Heeft de iPhone X een koptelefoonaansluiting?

  Nee. Net als de iPhone 8 en 8 Plus heeft ook de iPhone X geen 3.5 mm koptelefoonaansluiting. Wel wordt er in de doos standaard een verloopstukje meegeleverd om je oordopjes of koptelefoon toch te kunnen gebruiken met je iPhone X via de Lightning-poort.

 • Hoe ontgrendel ik de iPhone X?

  De iPhone X ontgrendel je met Face ID, oftewel gezichtsherkenning. Je telefoon herkent je gezicht, waarna het toestel ontgrendeld wordt. Wil je dit niet gebruiken, dan kun je ook een pincode instellen.

 • Hoe laad ik de iPhone X op?

  De iPhone X opladen kan op twee manieren: draadloos of via een Lightning-adapter.

  • Draadloos: de iPhone X ondersteunt draadloos laden. Dit wil zeggen dat je geen kabeltje in je telefoon hoeft te steken. In plaats daarvan leg je hem op een draadloze lader waarna je iPhone wordt opgeladen.
  • Lightning-adapter: dit is de manier zoals we die kennen van voorgaande modellen (tot en met iPhone 5). Lightning-kabel in de iPhone X, stekker in het stopcontact en laden maar.

   

 • Wat is er verbeterd aan de camera van de iPhone X?

  De iPhone X is de eerste iPhone met dubbele camera waarbij beide lenzen zijn voorzien van optische beeldstabilisatie. Hierdoor maak je beter belichte foto's in donkere omstandigheden en heb je minder last van bewogen foto's. Net als de iPhone 8 Plus heeft ook de iPhone X een verbeterde portretmodus. Je kan tijdens of na het maken van een foto in portretmodus het type belichting aanpassen. Qua video kun je met de iPhone X nu met 60 frames per seconde in 4K-resolutie filmen en met 120 frames per seconde in Full HD-resolutie.

 • Wat voor simkaart heb ik nodig voor de iPhone X?

  In de iPhone X gaat een NANO-simkaart.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude iPhone in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.