Lees meer over de iPhone X

Alles over de iPhone X

De iPhone X, de nieuwste telefoon van Apple, is bij ons te bestellen. De voorkant van de nieuwe iPhone bestaat vrijwel volledig uit scherm. De achterkant is van duurzaam glas waarmee draadloos opladen mogelijk wordt. De homeknop - nog wel aanwezig bij de iPhone 8 en 8 Plus - is verdwenen. De iPhone X ontgrendel... Lees meer

Naar de shop
Zakelijk bestellen

Levertijden iPhone X
De iPhone X is te bestellen. De meest recente informatie over de levertijden vind je op ons forum.

Naar het Forum


 

De Apple iPhone X in het kort

De iPhone X is er ook voor ondernemers.

Bestel 'm met een zakelijk @Work-abonnement.

Zakelijk bestellen


 

Specificaties van de Apple iPhone X


 

Het nieuwe beeldscherm van de Apple iPhone X

Het nieuwe beeldscherm van de iPhone X

Het beeldscherm van de nieuwste telefoon van Apple onderging een heuse verandering. Een energiezuinig OLED-scherm wordt verweven in een randloze buitenkant. Hierdoor bestaat de voorkant van de telefoon vrijwel volledig uit scherm. Daarnaast komt het Super Retina-scherm in een compact formaat van 5,8 inch waardoor de iPhone X heerlijk in de hand ligt.

 • Energiezuinig 5,8 inch Super Retina-display (OLED)
 • Minimale randen rondom het scherm
De camera van de nieuwe Apple iPhone X

De vernieuwde camera van de iPhone X

De camera's van de nieuwe iPhone zijn door de jaren heen keer na keer verbeterd. En dat zien we terug in de haaks geplaatste achtercamera's van de iPhone X. Met de 12 megapixel groothoek- en telelenscamera's, wordt het mogelijk om scherptediepte-effecten te creëren waar spiegelreflexcamera's van beginnen te watertanden. En met de vernieuwde portretmodus, de 7 megapixel selfie-camera en optische beeldstabilisatie maak je de mooiste digitale zelfportretten. Niet te vergeten: de video-functie van de nieuwe iPhone. Van 4K met 60 bps tot Slo-mo met 240 bps. Door de real time-beeldverwerking maak je de meest spectaculaire video's.

 • Dubbele 12 megapixel achtercamera
 • 7 megapixel selfie camera
 • Optische beeldstabilisatie
 • 2 keer optische zoom
 • 4K-videokwaliteit en real time-beeldverwerking
De homeknop van de nieuwe Apple iPhone X

De nieuwe iPhone X en de verdwenen homeknop

De homeknop van de iPhone, de ronde knop onderaan de voorkant die jarenlang kenmerkend was voor Apple’s telefoons, is niet meer. Nadat eerst het kleine witte vierkantje op de knop verdween, is nu heel de homeknop van de voorkant verdwenen. Maar ten goede. Wat krijg je er namelijk voor terug? Een voorkant die vrijwel volledig uit scherm bestaat. Hierdoor heb je de meest intensieve kijkervaring in de iPhone-historie.

De spatwaterdichte behuizing van de nieuwe iPhone X

De nieuwe behuizing van de iPhone X

Een groter scherm in een kleinere behuizing. Dat is waar de iPhone X voor staat. Via de randloze buitenkant valt de handzame iPhone qua formaat binnen de iPhone 8 en 8 Plus in. Via de duurzame, glazen achterkant en een oplader van Zens, wordt het mogelijk om de nieuwe telefoon van Apple draadloos op te laden.

 • Stof- en spatwaterdicht (IP67)
 • Behuizing van glas en metaal
 • Draadloos opladen
 • Handzaam formaat

Veelgestelde vragen over de iPhone X

Wat is het verschil tussen de iPhone 8 en de iPhone X?

De iPhone 8 en 8 Plus hebben een vertrouwd design, zoals we dat kennen van de iPhone 6, 6s en 7. De iPhone X heeft een nieuw design. De belangrijkste verschillen zijn dat de iPhone X geen homeknop met TouchID meer heeft waardoor je het toestel ontgrendelt via gezichtsherkenning; FaceID. Het scherm van de iPhone X is groter dan dat van de 8 en 8 Plus (5,8 inch t.o.v. 4,7 en 5,5 inch), maar qua formaat valt de iPhone X tussen de iPhone 8 en 8 Plus in. Als laatste heeft de iPhone X optische beeldstabilisatie op beide lenzen van de dubbele achtercamera terwijl de iPhone 8 Plus dit maar op 1 lens heeft.

Wat zijn de afmetingen van de iPhone X?

De iPhone X (Lengte x Breedte x Diepte): 14,36 cm x 7,09 cm x 0,77 cm. De iPhone X is hiermee groter dan de iPhone 8, maar kleiner dan de iPhone 8 Plus.

Wat kost de iPhone X?

De iPhone X is momenteel niet als los toestel verkrijgbaar. Je kunt de iPhone X i.c.m. met een 1 of 2-jarig abonnement bestellen. Ga naar de online shop of bestel de iPhone X met een zakelijk @Work abonnement.

In welke kleuren is de iPhone X beschikbaar?

De iPhone X wordt geleverd in zwart (spacegrijs) en zilver.

Welk besturingssysteem zit er op de iPhone X?

De iPhone X wordt standaard geleverd met het nieuwe iOS 11.

Heeft de iPhone X een koptelefoonaansluiting?

Nee. Net als de iPhone 8 en 8 Plus heeft ook de iPhone X geen 3.5 mm koptelefoonaansluiting. Wel wordt er in de doos standaard een verloopstukje meegeleverd om je oordopjes of koptelefoon toch te kunnen gebruiken met je iPhone X via de Lightning-poort.

Hoe ontgrendel ik de iPhone X?

De iPhone X ontgrendel je met Face ID, oftewel gezichtsherkenning. Je telefoon herkent je gezicht, waarna het toestel ontgrendeld wordt. Wil je dit niet gebruiken, dan kun je ook een pincode instellen. 

Hoe laad ik de iPhone X op?

De iPhone X opladen kan op twee manieren: draadloos of via een Lightning-adapter.

 

 • Draadloos: de iPhone X ondersteunt draadloos laden. Dit wil zeggen dat je geen kabeltje in je telefoon hoeft te steken. In plaats daarvan leg je hem op een draadloze lader waarna je iPhone wordt opgeladen.
 • Lightning-adapter: dit is de manier zoals we die kennen van voorgaande modellen (tot en met iPhone 5). Lightning-kabel in het toestel, stekker in het stopcontact en laden maar.

 

Wat is er verbeterd aan de camera van de iPhone X?

De iPhone X is de eerste iPhone met dubbele camera waarbij beide lenzen zijn voorzien van optische beeldstabilisatie. Hierdoor maak je beter belichte foto's in donkere omstandigheden en heb je minder last van bewogen foto's. Net als de iPhone 8 Plus heeft ook de iPhone X een verbeterde portretmodus. Je kan tijdens of na het maken van een foto in portretmodus het type belichting aanpassen. Qua video kun je met de iPhone X nu met 60 frames per seconde in 4K-resolutie filmen en met 120 frames per seconde in Full HD-resolutie. 

Wat voor simkaart heb ik nodig voor de iPhone X?

In de iPhone X gaat een NANO-simkaart.

Forum

Stel je vraag over de nieuwste iPhones

Bezig met laden...