Nieuw: Apple iPhone Xs en iPhone Xs Max!

Apple iPhone Xs en Xs Max

Apple iPhone Xs en iPhone Xs Max kopen

Maak kennis met de nieuwe iPhones van Apple: de Apple iPhone Xs en de Apple iPhone Xs Max. Met de iPhone X als voorganger en trendsetter, hebben deze nieuwe iPhones minimale randen rondom het scherm. Naast de 'gewone' variant met een scherm van 5,8 inch is er ook een Max-variant met een scherm van 6,5 inch. De iPhone Xs en iPhone Xs Max zijn nu te bestellen in combinatie met een abonnement!

Naar de shop

Zakelijk bestellen

Zoek je de iPhone Xr?

Levertijden iPhone Xs en iPhone Xs Max

De nieuwe iPhones inclusief abonnement zijn te bestellen. Hoe zit het met de levertijden van de nieuwe iPhones? Voor de meest actuele informatie, kun je terecht op het levertijdenforum.

Naar het forum

iPhone Xs

Apple iPhone Xs

Goud, zwart, zilver

5,8 inch OLED-scherm
64, 256 of 512 GB opslagcapaciteit
Dubbele 12 megapixel-camera
7 megapixel selfiecamera
4 GB werkgeheugen

Naar de shop

Zakelijk bestellen

iPhone Xs Max

Goud, zwart, zilver

6,5 inch OLED-scherm
64, 256 of 512 GB opslagcapaciteit
Dubbele 12 megapixel-camera
7 megapixel selfiecamera
4 GB werkgeheugen

Naar de shop

Zakelijk bestellen

Zakelijk abonnement met de iPhone Xs of iPhone Xs Max

De iPhone Xs en iPhone Xs Max kopen voor ondernemers.
Bestel ze met een zakelijk @Work-abonnement.

Zakelijk bestellen

Specificaties van de iPhone Xs en Xs Max

De iPhone Xs en iPhone Xs Max voegen een nieuwe dimensie toe ten opzichte van hun voorganger, de iPhone X. Met de nieuwe A12 Bionic-chip heb je een snellere, efficiëntere en energiezuinigere iPhone. Daarnaast is het werkbare scherm groter dan ooit: 6,5 inch zonder bezels! Ben jij van plan om de iPhone Xs (Max) te kopen? Dan geniet je optimaal van je nieuwe toestel!

Scherm iPhone Xs en Xs Max

Het scherm van de iPhone Xs en iPhone Xs Max

De Apple iPhone Xs en Xs Max hebben OLED-schermen van respectievelijk 5,8 en 6,5 inch; het grootste schermformaat dat ooit door Apple is gemaakt voor een smartphone. Er zitten nauwelijks randen rondom het display waardoor beide toestellen ondanks de grootte van het scherm, toch goed in de hand liggen. De iPhone Xs is qua grootte vergelijkbaar met de iPhone 8. En net zo groot als de iPhone X natuurlijk. De iPhone Xs Max is qua grootte vergelijkbaar met de iPhone 8 Plus. Kortom, de telefoons zijn qua afmetingen niet veel groter geworden, maar je hebt, net als bij de iPhone X, wel meer schermruimte door het ontbreken van de homeknop en een kleinere inkeping (ook wel ‘notch’ genoemd) aan de bovenkant. Dit verbetert de kijkervaring aanzienlijk.

 • 5,8'' iPhone Xs
 • 6,5'' iPhone Xs Max

 

Uitstekende 12MP camera

De camera’s van de iPhone Xs en iPhone Xs Max

Zowel de iPhone Xs als de iPhone Xs Max heeft een dubbele 12 megapixel-camera. Hiermee maak je prachtige portretfoto's en zoom je tot 2x optisch in zonder kwaliteitsverlies. Voor selfies heeft Apple de iPhone Xs en Xs Max voorzien van een 7 megapixel-camera. Filmen doe je in 4K met 60 frames per seconde. Met de iPhone Xs produceer je de mooiste foto’s en video's.

 • Dubbele 12 megapixel-camera 
 • Enkele 7 megapixel-selfiecamera
 • Bokeh effect
 • TrueDepth-camera

 

Premium design

De behuizing van de Apple iPhone Xs en iPhone Xs Max

De behuizing van de iPhone Xs en iPhone Xs Max is zoals we die kennen van de iPhone X: glas aan de voor- en achterkant en een roestvrij stalen rand rondom. Dit geeft de iPhone Xs een premium look & feel. Bovendien ligt het toestel lekker in de hand. De iPhone Xs en Xs Max zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, zilver en goud.

 • Glazen voor- en achterkant
 • Roestvrij stalen randen
 • Verkrijgbaar in zwart, zilver en goud

 

Nieuwe A12 Bionic-chip

De processor en het werkgeheugen van de nieuwe iPhones

De iPhone Xs en Xs Max lijken qua design misschien op de iPhone X, maar van binnen is er het één en ander veranderd. Uiteraard beschikken deze toestellen over een nieuwe en nog snellere chip: de A12 Bionic. Deze A12 Bionic-chip is sneller, energiezuiniger en compacter dan de huidige A11 Bionic-chip, waarmee de iPhone X is uitgerust. Ook is het werkgeheugen vergroot naar 4 GB waardoor je soepel meerdere apps tegelijkertijd draait op beide toestellen. Ideaal voor de multitasker! Qua opslagcapaciteit heb je iets meer keuze: 64 GB, 256 GB en 512 GB.

Bingewatchen op Netflix, het unlimited streamen van Youtube video's of het downloaden van grote bestanden of zakelijke presentaties gaat nu nog soepeler. De iPhone Xs en iPhone Xs Max ondersteunen 'Gigabit-class LTE', oftewel downloaden met unlimited snelheid. En dat alles op het snelste netwerk van Nederland!

 • Snelle A12 Bionic-chip
 • 4 GB RAM werkgeheugen
 • Keuze uit 64 GB, 256 GB en 512 GB opslagcapaciteit

 

De iPhone Xs en iPhone Xs Max ontgrendelen met Face ID

De iPhone Xs en iPhone Xs Max ontgrendelen met Face ID

Net als de iPhone X, hebben de iPhone Xs en Xs Max geen homeknop met vingerafdrukscanner Touch ID meer. Met behulp van een True Depth-camera voor gezichtsherkenning, ontgrendel je de telefoon met Face ID. Gebruikersnamen en wachtwoorden mag je vergeten, vanaf nu is je gezicht jouw wachtwoord. Dankzij geavanceerde machine-learning maakt het ook niet uit of je een hoed of (zonne)bril draagt of zelfs een baard laat groeien, wijzigingen in het aangezicht worden herkend en opgeslagen. En geen zorgen over de veiligheid van Face ID! Een combinatie van een aantal revolutionaire technologieën en de True Depth-camera zorgt voor de meest veilige gezichtsverificatie op een smartphone ooit. Dit betekent dat je zelfs met je gezicht kan betalen en inloggen op beveiligde apps.

 • Ontgrendel je iPhone met Face ID
 • Werkt zelfs bij het dragen van een bril of hoed

De batterij van de iPhone Xs en iPhone Xs Max

De batterij van de iPhone Xs en iPhone Xs Max

De iPhone Xs en iPhone Xs Max beschikken over een batterij die respectievelijk een half uur en anderhalf uur langer meegaan dan de batterij van de iPhone X. De iPhone Xs bescikt over een accu met 2658 mAh en de iPhone Xs Max over 3174 mAh. Daarnaast zijn beide telefoons zijn ook binnen no-time opgeladen. Met behulp van de USB-C oplaadkabel en de 'Fast-charge'-mogelijkheid op de iPhone Xs en Xs Max is de batterij binnen 30 minuten al voor de helft opgeladen. Naast het snelladen is het uiteraard mogelijk om beide telefoons ook draadloos op te laden.

 • Batterijcapaciteit iPhone Xs 2658 mAh
 • Batterijcapaciteit iPhone Xs Max 3174 mAh
 • 'Fast-charge' functionaliteit
 • Draadloos opladen
 • iOS 12: besturingssysteem van de nieuwe toestellen

  iOS 12: besturingssysteem van de nieuwe toestellen

  Bij een nieuwe iPhone hoort ook een nieuw besturingssysteem. De iPhone Xs en iPhones Xs Max zijn voorzien van het besturingssysteem iOS 12. Door deze nieuwe versie is er meer mogelijk met Memoji- en Animoji-avatars. Je kan met de selfiecamera op de nieuwe iPhone Xs of Xs Max zelf geanimeerde emoji’s naar vrienden en familie sturen.

  • Standaard geleverd met iOS 12
  • FaceTimen met maximaal 32 vrienden tegelijk
  • Uitgebreide Augmented Reality (AR) mogelijkheden

   

  De nieuwe iPhones zijn stof- en waterdicht

  De nieuwe iPhones zijn stof- en waterdicht

  De nieuwe toestellen zijn volledig stofdicht en voldoen aan de IP68-norm. Dit betekent dat de behuizing van de iPhone Xs en iPhone Xs Max ervoor zorgt dat er geen stof binnen kan dringen. Een nieuwe specificatie: beide telefoons zijn dus waterdicht! In theorie kan je beide telefoons zelfs een half uur onder water houden tot 2 meter diepte.

  • Stofdicht
  • Waterdicht
  • IP-68 certificering

  Blijf op de hoogte van de iPhone Xs en iPhone Xs Max

  De nieuwe iPhones zijn verkrijgbaar! Wil jij op de hoogte blijven van het nieuws rondom deze nieuwe iPhones? Schrijf je dan in voor onze iPhone update en ontvang als eerste de laatste nieuwtjes.

   

  Veelgestelde vragen over de iPhone Xs en Xs Max

  • Wat is het verschil tussen de iPhone Xs en iPhone Xs Max?

   Het verschil zit in het formaat: de Xs heeft een scherm van 5,8 inch, de Xs Max heeft een scherm van 6,5 inch.

  • Wat is het verschil tussen de iPhone Xs (Max) en de iPhone Xr?

   • De iPhone Xs en Xs Max hebben respectievelijk een scherm van 5,8 en 6,5 inch. De iPhone Xr heeft een scherm van 6,1 inch. 
   • De iPhone Xs en Xs Max hebben een AMOLED-scherm, de iPhone Xr heeft een LCD-scherm met een lagere resolutie.
   • De iPhone Xr is naast zwart en wit/zilver leverbaar in rood, geel, oranje en blauw. De iPhone Xs en iPhone Xs Max alleen in zwart, wit/zilver en goud.
   • De rand rondom de iPhone Xr is van aluminium, bij de iPhone Xs en iPhone Xs Max is dit roestvrij staal.
   • Ook verschillen de toestellen qua kosten van elkaar. De iPhone Xr is een meer voordelige variant. De kosten van de toestellen zijn echter altijd afhankelijk van het abonnement wat je er bij afsluit. Kijk in de shop voor de precieze kosten en om te bestellen.
  • Welk besturingssysteem zit er op de iPhone Xs en Xs Max?

   De iPhone Xs en iPhone Xs Max worden standaard geleverd met iOS 12.

  • Wat is eSim?

   eSim is een digitale simkaart: simkaartgegevens worden op een chip in het toestel gedownload. De verwachting is dat over een paar jaar eSim de losse simkaart vervangt. T-Mobile ondersteunt eSim nog niet, maar we houden de ontwikkelingen in de gaten. De nieuwe iPhone ondersteunt én eSim én losse simkaarten. Je gebruikt daarom nog gewoon je vertrouwde simkaart in de nieuwe iPhone.

  • Wat zijn de prijzen van de iPhone Xs en iPhone Xs Max?

   De kosten van de toestellen zijn afhankelijk van een aantal dingen:

   • Opslagruimte: je kunt kiezen uit 64GB, 256GB en 512GB.
   • Toestel: de iPhone Xs Max is iets duurder dan de iPhone Xs.
   • Het abonnement wat je bij je toestel neemt: de kosten van je iPhone Xs (Max) zijn namelijk ook afhankelijk van je abonnement. Bekijk de shop voor de iPhone Xs (Max) prijzen.

   Op het moment verkopen we de iPhone Xs en Xs Max niet als los toestel. Wel kun je ze bestellen in combinatie met een abonnement.

  • Kunnen de iPhone Xs en Xs Max tegen water?

   De iPhone Xs en iPhone Xs Max zijn stof- en waterdicht. De toestellen voldoen aan de IP68-norm. IP68 is nieuw: voorheen hadden de meeste iPhones namelijk altijd de IP67-norm. Wat is dan het verschil tussen IP67 en IP68? Met IP67 kan het toestel maximaal 30 minuten op 1 meter diepte in het water liggen. Met IP68 blijft je iPhone bruikbaar op maximaal 2 meter diepte met een duur van maximaal 30 minuten. De iPhone Xs en de iPhone Xs Max zijn dus nog beter beschermd tegen vocht.

  • Hebben de iPhone Xs en iPhone Xs Max nog een homeknop?

   Nee. De homeknop is vervangen door een veegbeweging op het scherm. Je kunt je iPhone Xs of iPhone Xs Max dus niet meer ontgrendelen door middel van je homeknop. Je nieuwe iPhone ontgrendel je door middel van Face ID.

  • Wat is de releasedatum en wat zijn de levertijden van de iPhone Xs en Xs Max?

   De iPhone Xs en Xs Max zijn sinds vrijdag 21 september online en in de winkel te koop. Voor actuele informatie over levertijden kun je terecht op het levertijdenforum.

  • Zijn de iPhone Xs en iPhone Xs Max ook zakelijk te bestellen?

   Ja, de iPhone Xs en Xs Max kun je ook zakelijk bestellen. Voor actuele informatie over levertijden kun je terecht op het levertijdenforum.

  • Verkopen jullie ook andere iPhones?

   Jazeker, ook de volgende iPhones hebben we in ons assortiment: