iPhone Xs

Helaas, de iPhone Xs wordt niet meer verkocht. Maar treur niet, we hebben nog andere iPhones! Zoals de iPhone 12.

Bekijk alle iPhones

Scherm iPhone Xs

Het scherm van de iPhone Xs

De Apple iPhone Xs heeft een OLED-scherm van 5,8 inch. Er zitten nauwelijks randen rondom het display waardoor dit toestel ondanks de grootte van het scherm toch goed in de hand ligt. De iPhone Xs is qua grootte vergelijkbaar met de iPhone 8. En net zo groot als de iPhone X natuurlijk. Kortom, de telefoon is qua afmetingen niet veel groter geworden, maar je hebt, net als bij de iPhone X, wel meer schermruimte door het ontbreken van de homeknop en een kleinere inkeping (ook wel ‘notch’ genoemd) aan de bovenkant. Dit verbetert de kijkervaring aanzienlijk.

iPhone Xs camera

De camera’s van de iPhone Xs

De iPhone Xs heeft een dubbele 12 megapixel-camera. Hiermee maak je prachtige portretfoto's en zoom je tot 2x optisch in zonder kwaliteitsverlies. Voor selfies heeft Apple de iPhone Xs voorzien van een 7 megapixel-camera. Filmen doe je in 4K met 60 frames per seconde. Met de iPhone Xs produceer je de mooiste foto’s en video's.

 • Dubbele 12 megapixel-camera 
 • Enkele 7 megapixel-selfiecamera
 • Bokeh effect
 • TrueDepth-camera
iPhone Xs behuizing

De behuizing van de Apple iPhone Xs

De behuizing van de iPhone Xs is zoals we die kennen van de iPhone X: glas aan de voor- en achterkant en een roestvrij stalen rand rondom. Dit geeft de iPhone Xs een premium look & feel. Bovendien ligt het toestel lekker in de hand. De iPhone Xs is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, zilver en goud. De nieuwe toestellen zijn volledig stofdicht en voldoen aan de IP68-norm. Dit betekent dat de behuizing van de iPhone Xs ervoor zorgt dat er geen stof binnen kan dringen.

 • Glazen voor- en achterkant
 • Roestvrij stalen randen
 • Verkrijgbaar in zwart, zilver en goud
 • IP-68 certificering
Nieuwe A12 Bionic-chip

De processor en het werkgeheugen van de nieuwe iPhones

De iPhone Xs lijkt qua design misschien op de iPhone X, maar van binnen is er het een en ander veranderd. Uiteraard beschikt dit toestel over een nieuwe en nog snellere chip: de A12 Bionic. Deze A12 Bionic-chip is sneller, energiezuiniger en compacter dan de huidige A11 Bionic-chip, waarmee de iPhone X is uitgerust. Ook is het werkgeheugen vergroot naar 4 GB waardoor je soepel meerdere apps tegelijkertijd draait. Ideaal voor de multitasker! Qua opslagcapaciteit heb je iets meer keuze: 64 GB, 256 GB en 512 GB. Bingewatchen op Netflix, het unlimited streamen van Youtube video's of het downloaden van grote bestanden of zakelijke presentaties gaat nu nog soepeler. De iPhone Xs ondersteunt 'Gigabit-class LTE', oftewel downloaden met unlimited snelheid. En dat alles op het snelste netwerk van Nederland!

 • Snelle A12 Bionic-chip
 • 4 GB RAM werkgeheugen
 • Keuze uit 64 GB, 256 GB en 512 GB opslagcapaciteit
De iPhone Xs ontgrendelen met Face ID

De iPhone Xs ontgrendelen met Face ID

Net als de iPhone X, heeft de iPhone Xs geen homeknop met vingerafdrukscanner Touch ID meer. Met behulp van een True Depth-camera voor gezichtsherkenning, ontgrendel je de telefoon met Face ID. Gebruikersnamen en wachtwoorden mag je vergeten, vanaf nu is je gezicht jouw wachtwoord. Dankzij geavanceerde machine learning maakt het ook niet uit of je een hoed of (zonne)bril draagt of zelfs een baard laat groeien, wijzigingen in het aangezicht worden herkend en opgeslagen. En geen zorgen over de veiligheid van Face ID! Een combinatie van een aantal revolutionaire technologieën en de True Depth-camera zorgt voor de meest veilige gezichtsverificatie op een smartphone ooit. Dit betekent dat je zelfs met je gezicht kan betalen en inloggen op beveiligde apps.

 • Ontgrendel je iPhone met Face ID
 • Werkt zelfs bij het dragen van een bril of hoed
De batterij van de iPhone Xs

De batterij van de iPhone Xs

De iPhone Xs beschikt over een batterij van 2658 mAh die een half uur langer meegaat dan de batterij van de iPhone X. Daarnaast is deze telefoon binnen no-time opgeladen. Met behulp van de Fast Charger (niet standaard meegeleverd) is de batterij binnen 30 minuten al voor de helft opgeladen. Uiteraard is het mogelijk om deze telefoon draadloos op te laden.

 • Batterijcapaciteit van 2658 mAh
 • 'Fast-charge' functionaliteit
 • Draadloos opladen
 • Veelgestelde vragen over de iPhone Xs

  • Het verschil tussen deze twee smartphones van Apple zit hem onder andere in het formaat. Zo meet het scherm van de iPhone Xs 5.8 inch, terwijl het scherm van de iPhone Xs Max een stuk groter is: 6.5 inch.

   Ben je benieuwd naar de andere verschillen? Of wil je de iPhone Xs met een ander toestel vergelijken? Gebruik dan onze handige toestelvergelijker.

  • De iPhone Xs wordt standaard geleverd met iOS 12.

  • eSIM is een afkorting voor embedded SIM en is de opvolger voor de bekende plastic simkaart. Een eSIM doet hetzelfde als een traditionele simkaart alleen zit deze ingebouwd in je telefoon of device. In plaats van een simkaart in je telefoon te stoppen, download je een eSIM profiel op je telefoon. Dit doe je door het scannen van een QR-code. T-Mobile heeft als eerste Nederlandse provider eSIM geïntroduceerd in Nederland! Alles over eSIM lees je op onze speciale eSIM pagina.

  • De prijzen van de iPhone Xs i.c.m. een abonnement vind je bovenaan deze pagina.

  • De iPhone Xs is stof- en waterdicht. Dit toestel voldoet aan de IP68-norm. IP68 is nieuw: voorheen hadden de meeste iPhones namelijk altijd de IP67-norm. Wat is dan het verschil tussen IP67 en IP68? Met IP67 kan het toestel maximaal 30 minuten op 1 meter diepte in het water liggen. Met IP68 blijft je iPhone bruikbaar op maximaal 2 meter diepte met een duur van maximaal 30 minuten. De iPhone Xs is dus nog beter beschermd tegen vocht.

  • Nee. De homeknop is vervangen door een veegbeweging op het scherm. Je kunt je iPhone Xs of iPhone Xs Max dus niet meer ontgrendelen door middel van je homeknop. Je nieuwe iPhone ontgrendel je door middel van Face ID.

  • Jazeker. De iPhone Xs is zakelijk te bestellen op onze speciale zakelijk bestellen pagina.

  • Bij T-Mobile vind je een ruim assortiment aan iPhones. Op dit moment heeft T-Mobile de volgende iPhones in de shop:

    

  • De iPhone Xs is in drie kleuren te koop: gold (goud), silver (zilver) en space grey (traditioneel zwart/grijs).

  • Wanneer je besluit om de iPhone Xs aan te schaffen heb je drie opties. Deze smartphone wordt standaard geleverd met 64 GB opslagcapaciteit, maar je kunt ook kiezen voor 256 GB en 512 GB.

  • Lees alles wat we tot nu toe weten over de nieuwe iPhone, die waarschijnlijk iPhone 12 gaat heten.

  Zakelijk abonnement met de iPhone Xs of iPhone Xs Max

  De iPhone Xs en iPhone Xs Max kopen voor ondernemers.
  Bestel ze met een zakelijk @Work-abonnement.

  Zakelijk bestellen

  Ruil je oude telefoon in en profiteer

  Toestelinruil

  Hoe werkt het?

  Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

  Toestelinruil

  Gebruikte Samsung inruilen

  Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

  Toestelinruil

  Gebruikte iPhone inruilen

  Sluit jij een nieuw abonnement af of verleng je je huidige abonnement in combinatie met een nieuwe telefoon én wil jij jouw oude iPhone graag inruilen voor extra korting? Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

  Lees meer

  Toestelinruil

  Ander merk gebruikte telefoon inruilen

  Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.