TV

Film1

Eerste maand € 7,50 per maand. Daarna € 15 per maand.

  • Vier premium themazenders in HD
  • Groot On Demand aanbod
  • Altijd recente bioscoophits

Wat is Film1?

Film1 is een premiumpakket dat bestaat uit vier verschillende themazenders in HD. Elke themazender biedt in zijn eigen genre de beste films en series. Wil je zelf bepalen wanneer je een film of serie kijkt? Met het Film1-pakket krijg je ook toegang tot films On Demand.

Bekijk de themazenders

Klantvoordeel

Meer TV keuze


Ontvang maandelijks € 7,50 korting op je Film1 pakket

Meer info


Zo zet je Film1 aan

Film1 aanzetten is heel gemakkelijk. Het is zo gebeurd. Of je nou al klant bent van T-Mobile Thuis of niet.

Heb je al T-Mobile Thuis?

Ja, ik heb T-Mobile Thuis

Film1 kun je gemakkelijk zelf online aanzetten door naar de abonnementspagina te gaan in My T-Mobile Thuis. Zodra je Film1 hebt aangezet, kun je binnen 1 uur naar de themazenders kijken. Ook kun je dan via de On Demand-optie een film of serie uitzoeken om te kijken. Bij eventuele vragen kun je onze gratis klantenservice bellen via 0800-0092, of kijk op het forum voor directe antwoorden op je vragen. Een chat starten met een van onze medewerkers kan ook.

Nee, doe mij een aanbieding

Film1 voordelig in huis halen? Kies dan voor een Alles-in-1 pakket van T-Mobile Thuis mét Film1 en kijk de eerste 6 maanden voor € 10 per maand naar Film1. 

Stel je pakket samen


Dit zijn de vier themazenders

De vier themazenders hebben elk een groot eigen aanbod van films en series.

Film1 Premiere

Op het etalage kanaal Film1 Premiere kijk je de beste en nieuwste blockbusters als eerste. Geschikt voor jong en oud. Tijdens de nieuwe ‘MegaWeekends’ zie je de ene na de andere bioscoophit, afgewisseld met familiefilms.

Meer info op Film1.nl
Film1 Action

De beste vechtfilms, zenuwslopendste thrillers, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction zie je op Film1 Action. Zo zit je onafgebroken op het puntje van je stoel. Voor een avond vol spanning en sensatie kies je voor Film1 Action.

Meer info op Film1.nl
Film1 Family

Overdag is Film1 Family het domein voor je kinderen. Buitenlandse films zijn nagesynchroniseerd in het Nederlands. Vanaf 20.30 uur wordt het op deze zender leuk voor de hele familie, want dan is er een uitgebreid aanbod van geweldige komedies, dramafilms en familiefilms voor een oudere doelgroep.

Meer info op Film1.nl
Film1 Drama

Van romantische komedies tot drama en van romantiek tot filmhuisfilms: je ziet het allemaal op Film1 Drama. Ter aanvulling zie je op deze zender aantrekkelijke series waarbij je niet kunt wachten tot de volgende aflevering.

Meer info op Film1.nl

Film1: zoveel te zien!

Kijk deze maand met Film1 naar...

  • The Murder on The Orient Express
  • Darkest Hour
  • Paddington 2
  • Proud Mary
  • Call Me By Your Name
Paddington

Kijk Film1 zoals het jou uitkomt

Gewoon TV kijken

Gewoon TV kijken

Via de Interactieve TV Box kijk je 24 uur per dag in HD naar je favoriete films en series.

On Demand

On Demand

Film of serie gemist? Met On Demand kijk je wanneer het jou uitkomt. Ook doorspoelen en pauzeren is nu gemakkelijker dan ooit.

Bij T-Mobile Thuis heb je de keuze uit 2 Interactieve TV Boxen: een zonder en een met HD-recorder. Beide TV boxen bieden dezelfde mogelijkheden, behalve dat je met de TV Box met HD-recorder ook films en series kunt opnemen of pauzeren.

Download de Film 1 app

Film1 kun je overal kijken met de Film1-app. Download de app:

  • Download app voor iPhone
  • Download app voor Android

Je kunt inloggen met je T-Mobile Thuis klantnummer en pincode. Kun je deze niet vinden? Lees dan meer op de servicepagina Inloggegevens TV.


Kijk je ogen uit met Film1!

Kijk Film1 nú de eerste maand voor € 7,50 per maand met een Alles-in-1 pakket van T-Mobile Thuis. 


Stel je ideale pakket samen