TV

Altijd genieten van goede films

Voor de mooiste en nieuwste films hoef je de deur niet uit want met Film1 kijk je naar bioscoophits uit alle genres. Op 4 kanalen of On Demand op je tv, tablet of smartphone. Zoveel films kijken als je wilt, wanneer en waar dan ook!

Nu de eerste maand € 7,50 per maand. Daarna € 15,- per maand. Maandelijks opzegbaar.

 • De mooiste en nieuwe films
 • Iedere maand maakt Film1 een selectie van 25 films die net uit de bioscoop zijn. Je hebt daarmee de keuze uit meer dan 300 films.
 • Breed aanbod
 • Film1 heeft vier themakanalen zodat je gemakkelijk een film kiest uit je favoriete genre. Een uitgebreid assortiment met actie, thriller, comedy en veel meer.
 • Optimaal genieten
 • Je kunt de films in super beeld- en geluidskwaliteit bekijken, uiteraard zonder reclame. Met On Demand kun je gaan kijken wanneer je maar wilt!
 • Kijk overal
 • Met de Film1 app en website kun je films kijken op je smartphone, tablet of laptop. Ook wanneer je in de EU op vakantie bent.

Klantvoordeel

Meer TV keuze


Ontvang maandelijks € 7,50 korting op je Film1 pakket

Meer info


Zo geniet jij ook van Film1

Film1 aanzetten is heel gemakkelijk. Het is zo gebeurd. Of je nou al klant bent van T-Mobile Thuis of niet.

Heb je al T-Mobile Thuis?

Ja, ik heb T-Mobile Thuis

Film1 zet je gemakkelijk zelf online aan. Ga daarvoor naar de abonnementspagina in My T-Mobile Thuis. Zodra je Film1 hebt aangezet, kun je binnen 1 uur kijken. Je kijkt nu de eerste maand voor maar €7,50, daarna voor €15,- per maand. Met T-Mobile Klantvoordeel krijg je maandelijks €7,50 korting.

Nee, doe mij een aanbieding

Kies dan voor een Alles-in-1 pakket van T-Mobile Thuis mét Film1 en kijk de eerste maand voor maar €7,50! Daarna kijk je Film1 voor €15,- per maand. Met T-Mobile Klantvoordeel krijg je iedere maand €7,50 korting.

Stel je pakket samen


Onze themazenders

De vier themazenders hebben elk een groot eigen aanbod van films en series.

Film1 Premiere

Op het etalage kanaal Film1 Premiere kijk je de beste en nieuwste blockbusters als eerste. Geschikt voor jong en oud.

Film1 Action

De beste vechtfilms, zenuwslopendste thrillers, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction zie je op Film1 Action! Zo zit je onafgebroken op het puntje van je stoel. Voor een avond vol spanning en sensatie kies je voor Film1 Action.

Film1 Family

Overdag is Film1 Family hét domein voor je kinderen. Buitenlandse films zijn nagesynchroniseerd in het Nederlands. Vanaf 20.30 uur wordt het op deze zender leuk voor de hele familie. Dan is er een uitgebreid aanbod van geweldige komedies, dramafilms en familiefilms voor een oudere doelgroep.

Film1 Drama

Van romantische komedies tot drama en van romantiek tot filmhuisfilms: je ziet het allemaal op Film1 Drama. Ter aanvulling zie je op deze zender aantrekkelijke series waarbij je niet kunt wachten tot de volgende aflevering.


Film1: zoveel te zien!

Kijk in december met Film1 naar...

 • Peter Rabbit - In deze mix van animatie en live-action komt Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn tot leven.
 • Pacific Rim: Uprising - In deze spectaculaire actiefilm gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.
 • Lady Bird - In het Californische Sacramento van 2002, zet de jonge Christine 'Lady Bird' McPherson (Saoirse Ronan) zich af tegen haar eigenzinnige maar liefhebbende moeder Marion (Laurie Metcalf).
 • 12 Strong - Enkele weken na '9/11' vertrekken twaalf Amerikaanse elitesoldaten in het grootste geheim naar Afghanistan. Samen met een lokale generaal trekken ze ten strijde tegen hun gemeenschappelijke vijanden: de Taliban en Al-Qaeda.
 • The Shape of Water - De doofstomme Elisa (Sally Hawkins) ontdekt tijdens haar werk als schoonmaakster de liefde die ze zo mist in haar geïsoleerde leven.
Ferdinand

Kijk Film1 zoals het jou uitkomt

Gewoon TV kijken

Gewoon TV kijken

Via de Interactieve TV Box kijk je 24 uur per dag in HD naar je favoriete films en series.

On Demand

On Demand

Film of serie gemist? Met On Demand kijk je wanneer het jou uitkomt. Ook doorspoelen en pauzeren is nu gemakkelijker dan ooit.

Bij T-Mobile Thuis heb je de keuze uit 2 Interactieve TV Boxen: een zonder en een met HD-recorder. Beide TV boxen bieden dezelfde mogelijkheden, behalve dat je met de TV Box met HD-recorder ook films en series kunt opnemen of pauzeren.

Download de Film 1 app

Film1 kun je overal kijken met de Film1-app. Download de app:

 • Download app voor iPhone
 • Download app voor Android

Je kunt inloggen met je T-Mobile Thuis klantnummer en pincode. Kun je deze niet vinden? Lees dan meer op de servicepagina Inloggegevens TV.


Kijk je ogen uit met Film1!

Kijk Film1 nú de eerste maand voor € 7,50 per maand met een Alles-in-1 pakket van T-Mobile Thuis. 


Stel je ideale pakket samen