Wat is vast en mobiel integratie?

Met Vast en Mobiel Integratie verplaats je je telefooncentrale naar de cloud. Dit wordt mogelijk gemaakt door VoIP, Voice over IP. Het grootste voordeel hiervan is dat je niet meer afhankelijk bent van een vaste werkplek. Je mobiele en vaste nummer worden samen gebracht op je mobiele telefoon. Dit zorgt niet alleen voor meer flexibiliteit, maar ook voor lagere kosten. Je hebt namelijk geen fysieke telefooncentrale meer nodig, geen vaste lijn en geen onderhoud. Alle functies heb je in eigen beheer. Zo is je bedrijf altijd en overal bereikbaar, zoals jij dat wil.

Waarom vast en mobiel integratie?

Vast nummer op mobiel

Locatie- en device-onafhankelijk

Zorgt voor meer vrijheid en betere bereikbaarheid
Neem alleen de modules die je collegas en jij nodig hebben

Flexibel en schaalbaar

Kies alleen wat je collega's en jij nodig hebben
Je vaste en mobiele telefonie regel je vanuit één plek

Eenvoud in onderhoud

Geen fysieke PBX, onderhoud en beveiliging automatisch

Kies de juiste oplossing voor jouw bedrijf

Bepaal welk pakket het beste past bij je bedrijf. Office Essential kun je al vanaf één abonnement gebruiken. Hiermee kun je met een vast nummer vanaf je mobiel bellen en gebeld worden, gesprekken doorschakelen naar collega's en je beschikbaarheid beheren. Met het Business Essential-pakket krijg je een uitgebreide zakelijke communicatie oplossing, waarmee je verschillende mobiele en vaste functionaliteiten integreert. Wil je vaste en mobiele telefonie combineren met Microsoft Teams? Kies dan voor Microsoft Teams Telefonie.

Office Essential Business Essential Microsoft Teams Telefonie
Aantal aansluitingen
1-20 20+ 20+
Bellen en gebeld worden met een vast nummer op je mobiel
Telefonische bereikbaarheid inplannen via de app

Doorverbinden naar je collega's vanaf je mobiel

Bellen en gebeld worden vanaf je computer of tablet
Integratie met vaste IP toestellen
Geavanceerde groepsroutering met optioneel keuzemenu
Receptionist functie
Chat en deel bestanden met je collega's
Meer informatie Meer informatie Meer informatie
Cloud telefonie

Maatwerk oplossingen

Ben je op zoek naar een oplossing waarmee je een koppeling kunt maken met eigen systemen van jouw bedrijf? Dan is onze maatwerk cloudoplossing Cloud & Clear met meer dan 500 bereikbaarheidsfuncties misschien interessant. Om ervoor te zorgen dat T-Mobile Cloud & Clear volledig naar jouw wensen en behoeften wordt ingericht, wordt de implementatie begeleid door een van onze implementatiemanagers. Je krijgt een uitgebreid contact center waarbij je voor elke medewerker een profiel kunt kiezen dat aansluit op de werksituatie. Groeit je bedrijf? Dan beweegt Cloud & Clear gemakkelijk mee met de grootte van je organisatie.

Bekijk onze maatwerk oplossingen.

Veelgestelde vragen

 • Vast en mobiel integratie is de toekomst. Je bent niet meer afhankelijk van een vaste werkplek, het is flexibel en schaalbaar. Omdat je geen fysieke telefooncentrale nodig hebt, heb je lage investeringskosten.

 • Heb je al een zakelijk abonnement afgesloten op ons Unlimited netwerk en heb je interesse in Business Essential? Vul dan dit formulier in voor advies op maat. Wil je meer informatie over onze vast mobiel integratie oplossing Office Essential? Of wil je het direct telefonisch bestellen vanaf €8,50 per maand? Bel 0800-8102 en kom in contact met een accountmanager op werkdagen van 08:00 – 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 15:00 uur.

 • Met vast en mobiel integratie maak je gegarandeerd gebruik van de nieuwste technologie. Hierdoor heb je geen gedoe aan het onderhoud van een fysieke telefooncentrale. Vast en Mobiel Integratie is een duurzame oplossing want het groeit mee met je onderneming.

 • Het is net zo betrouwbaar en veilig als het gebruikmaken van een fysieke telefooncentrale. De telefooncentrales staan in een beveiligd datacenter en de verbindingen zijn redundant uitgevoerd.

 • Jazeker. ISDN wordt vanaf 2019 uitgefaseerd in Nederland. Daarom is het een mooi moment om over te stappen op cloud telefonie. Klik voor meer informatie over de cloud oplossing Business Essential.

  Met vast en mobiel integratie kun je voorsorteren op de opkomende verandering van het verdwijnen van ISDN. Bij Hosted Voice wordt namelijk gebruik gemaakt van SIP-trunks waarmee de telefoniegesprekken over internetlijnen in plaats van over traditionele ISDN-lijnen getransporteerd worden. ISDN is nog niet weg, maar het is een kopzorg minder.

Onze partners

 • Onze partner Soluno
 • Onze partner Mitel
 • Onze partner T-systems
 • Onze partner Broadsoft
 • Onze partner Eurofiber
 • Onze partner OfficeGrip

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de integratie van je vaste en mobiele telefonie via een cloud- of fysieke telefooncentrale? Neem dan telefonisch contact op met één van onze collega's, of laat je gegevens achter zodat we op werkdagen binnen 24 uur contact met je kunnen opnemen.

Verkoop kleinzakelijk

Verkoop kleinzakelijk

Werkdagen:
08:00 – 20:00 uur
Zaterdag:
10:00 – 15:00 uur

Verkoop grootzakelijk

Verkoop grootzakelijk

Werkdagen:
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag:
10:00 – 15:00 uur

Klantenservice bellen

Klantenservice

Werkdagen:
08:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondag:
09:00 - 17:30 uur

Afspraak accountmanager

E-mail

Een accountmanager neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Doe je liever zaken via één van onze Business Partners? Overzicht bekijken