Wat is Unlimited Workspace?

Unlimited Workspace integreert je vertrouwde Office 365-applicaties, Microsoft Teams (opvolger van Skype for Business) met jouw telefonie. Wat normaal alleen voor grote ondernemingen bereikbaar was vanwege de complexiteit en hoge kosten, is nu haalbaar voor elke onderneming. Je bent niet alleen locatie-onafhankelijk, maar je kunt ook cross-device werken. Met Unlimited Workspace bel je uit je telefonie- en internetbundel, via het netwerk van T-Mobile: het snelst geteste netwerk met de beste dekking in Nederland.

100% locatieonafhankelijk werken

100% locatieonafhankelijk werken

Al je data in de cloud, cross-device communiceren
Integreer telefonie en Office 365

Integreer telefonie en Office 365

Bellen met je laptop en bestanden delen via je smartphone
Eén platform voor alle communicatie

Eén platform voor alle communicatie

Geen gedoe met inloggen en koppelingen

Samenwerking met partners

Nooit meer gedoe met verschillende apps. Met Unlimited Workspace zijn je bestanden, email, samenwerkingstools en telefoonverkeer geïntegreerd in één platform. Nooit meer problemen met inloggen, wachtwoorden of incompatibiliteit. Om Unlimited Workspace mogelijk te maken, werken we met twee partners, met elk hun eigen expertise: CallHosted is expert op het gebied van vaste telefonie, en OfficeGrip op het gebied van Office365. Dankzij de ervaring van drie partijen, is Unlimited Workspace een volwaardig product voor jouw werkplek.

Soluno BC

Soluno BC

Soluno is één van de grondleggers van cloudtelefonie, met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van VoIP en vast mobiel integratie. 

OfficeGrip

OfficeGrip

OfficeGrip is heeft ruim 13 jaar ervaring met managed ICT services, en is Microsoft Gold Partner. OfficeGrip biedt diensten op basis van een hybride cloud concept, en is gespecialiseerd in de Microsoft Cloud-producten.

Laat je gegevens achter om in contact te komen met één van onze specialisten.

* Deze gegevens zullen we alleen gebruiken om je terug te bellen. Meer informatie over het gebruik en bewaren van jouw persoonsgegevens vind je in ons Privacy statement.