Wat is Internet of Things

Internet of Things (IoT) is een ontwikkeling waarbij verschillende apparaten verbonden zijn met het internet en gegevens kunnen uitwisselen. Onze wereld wordt steeds digitaler en de impact hiervan is enorm. Kijk maar eens hoe de ontwikkeling van e-mail en social media ons leven heeft veranderd. Met Internet of Things maken we de stap om onze fysieke wereld te digitaliseren. Hierdoor kun jij je bedrijfsprocessen vergaand optimaliseren en nieuwe verdienmodellen realiseren.

Abstract? Meer informatie over Internet of Things of bekijk een aantal inspirerende IoT voorbeelden.

Meer over IoT van T-Mobile

Internet of Things bij T-Mobile

Internet of Things bij T-Mobile

De wereld van Internet of Things is een nieuwe wereld. Met nieuwe spelers, nieuwe technologie en nieuwe businessmodellen. Daarom ontwikkelen wij onze IoT activiteiten vanuit een competence centre binnen T-Mobile. Een kleine groep mensen die zich enkel en alleen bezighoudt met Internet of Things. Hierbij zijn security en connectivity een belangrijk punt binnen het team. In 2017 begonnen we met het uitrollen van een landelijk dekkend IoT netwerk. Als onderdeel van Deutsche Telekom hebben we daarnaast de beschikking over enorme kennis rondom ICT en IoT in het bijzonder. En we werken samen met solution partners die jou kunnen helpen om tot een relevante IoT oplossing te komen.

Nu starten met IoT

Nu starten met IoT

Internet of Things is de fase van het praten voorbij. Nu is het moment om ermee te starten. Het gemak en de lage kosten maken het mogelijk klein te beginnen.

Maar waar en hoe kan IoT het beste in jouw bedrijf worden ingezet? Om antwoord te krijgen op die vraag hebben wij het Business Accelerator Program ontwikkeld. Samen met onze experts en partners onderzoeken we hoe we jou op een laagdrempelige en kostenefficiënte manier verder kunnen helpen om van een idee naar een concrete, schaalbare IoT oplossing te komen. Met een beveiligde connectivity tussen apparaten is jouw bedrijf future proof, Interesse? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Voorbeelden van IoT

Smith-Europe

Praten met koelcontainers

Wanneer koelcontainerkeurmeester Smith-Europe met een slimme applicatie wil starten, stuit ze op een wel heel praktisch probleem: slecht bereik.

Redbeans

Slimme koffiemachines

Het Internet of Things, je weet dat het gaat komen. Wat het voor jouw bedrijf kan betekenen, dat is nog abstract.

Het Internet Huis

Het slimme weerstation

Hoe kun je als boer hagelschade beperken? Of ziektebestrijding optimaliseren?

Extra abonnementen afsluiten

Ben jij al klant bij ons en groeit je onderneming? Bestel dan eenvoudig extra abonnementen bij voor je collega's. Log daarvoor in met je My T-Mobile of T-Mobile Beheer account en bekijk ons aanbod in de shop. Je kunt ook contact opnemen met één van onze accountmanagers via 0800 – 77 000 00 op werkdagen van 08:00 – 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 15:00 uur.

INFORMATIE AANVRAAG

Om goed in te kunnen schatten hoe we je het best kunnen helpen, horen we graag over jouw ervaringen binnen de IoT markt.

 

Bedrijfsgegevens (optioneel)