vaste telefonie
bereikbaar zoals jij dat wilt

De werkplek verandert, ook in jouw bedrijf. We willen intensief contact houden met elkaar en met klanten via verschillende devices. We zijn alleen vaak niet meer gebonden aan een gezamenlijke werkplek. Deze tijd vraagt daarom om nieuwe, toekomstgerichte oplossingen zodat we kunnen blijven werken en communiceren op het hoogste niveau.

Passende communicatie-oplossingen

Met Zakelijke Vaste Telefonie van T-Mobile bieden we de beste alles-in-één oplossingen vol met professionele features en handige integraties. Fysieke telefooncentrales of in de cloud, vaste en mobiele telefoonverkeer geïntegreerd en Microsoft Teams voor al je medewerkers. Wat heb je nodig?

Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of neem gelijk contact met ons op voor een passend advies.

Waarom vast mobiel integratie?

Je bedrijf is klaar voor de toekomst en je mensen ook. Thuis en onderweg is normaal, maar soms ontbreekt het nog aan de juiste tools en systemen om dit écht productief te doen. Met onze oplossingen om vaste en mobiele telefonie te integreren zet je de laatste stap naar een toekomstgericht én locatieonafhankelijk bedrijf.

Dat levert heel wat op. Je bent beter bereikbaar, bespaart kosten en alles loopt via één leverancier. Wel zo efficiënt.

Optimale bereikbaarheid

Optimale bereikbaarheid

Eén platform voor mobiel en vast bellen, meetings, chat en video
Vergroot productiviteit

Vergroot productiviteit

Online samenwerken via de nieuwste cloud-based tools en integraties
Schaalbaar en flexibel

Schaalbaar en flexibel

In te richten naar jouw voorkeur en op- en af te schalen naar wens

Wat zeggen onze klanten?

Founders is er voor ondernemers

Founders is hét platform voor ondernemers. Je vindt er actuele informatie over groei, productiviteit, technologie en connectiviteit. De nieuwste ontwikkelingen, uitvindingen en oplossingen voor ondernemers komen op Founders voorbij. Download e-books en leer van andere ondernemers. Schrijf je in voor de Founders Academy en leer meer.

Lees meer
Connectiviteit

Onderweg maar toch op een vast nummer bereikbaar

Lees meer
Connectiviteit

5 voordelen van een telefooncentrale in de cloud

Lees meer
Connectiviteit

De kracht van T-Mobile en Teams Telefonie

Telefooncentrale in de cloud

Telefooncentrale in de cloud

Een eigen telefooncentrale in de cloud is de ultieme bereikbaarheidsoplossing. Een geïntegreerd platform in de cloud met diverse features en handige communicatietools zoals chat, audioconferencing, samenwerking en vaste en mobiele telefonie. Volledig gehost en onderhouden door T-Mobile. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst.

We bieden meerdere opties aan zodat je altijd een pakket kiest dat past bij jouw manier van werken en zakendoen. Neem contact voor een advies op maat.

De voordelen van een telefooncentrale in de cloud

Optimaal bereikbaar

Optimaal bereikbaar

Plaatsonafhankelijk en op elk geschikt apparaat bereikbaar zijn.

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

De beveiliging van een centrale in de cloud regelen wij voor je.

Complete oplossing

Complete oplossing

Alle communicatietoepassingen die je nodig hebt in één klap geregeld.

Schaalbare oplossing

Schaalbare oplossing

Je kan het hele systeem zelf samenstellen, precies naar jouw wens en voorkeur.

Eenvoudig beheer

Eenvoudig beheer

Het systeem is gebruiksvriendelijk en we helpen je met het opstarten.

Integratie met andere systemen

Integratie met andere systemen

Koppelen kan makkelijk. Denk aan een CRM, Active Directory en Contact Center.

Haal alles uit de cloud

  • Integreer je vast met mobiel, dan kies je voor een toekomstgerichte oplossing waarmee jouw onderneming optimaal bereikbaar wordt. Vaste en mobiele telefonie worden volledig geïntegreerd, en een eigen telefooncentrale is niet meer nodig. Het is een complete business communicatie oplossing met veel voordeel. Denk aan voice, call routing, een contact center, number porting, statussen & bereikbaarheid aanpassen en nog veel meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • 80% van alle werknemers in sectoren zoals landbouw, retail, dienstverlening, bouw, educatie en transport werkt al zonder vaste werkplek. Thuis, onderweg of in een café, het kan allemaal dankzij handige cloudtoepassingen. Communiceren en werken in de cloud zal alleen nog maar toenemen de komende jaren. Het is dus verstandig om je bedrijfsprocessen eens goed te bekijken en ze, waar mogelijk, naar de cloud te verplaatsen. Met telefonie helpen we je alvast graag!

  • Stap je over naar een telefooncentrale in de cloud, dan krijg je altijd een persoonlijke projectmanager die je in dit hele proces helpt en begeleid. Er zijn best wat handelingen nodig voor de overstap van provider, maar wij zorgen ervoor dat het zo soepel mogelijk voor je verloopt. Zo kan iedere bedrijf bellen via het sterke netwerk van T-Mobile. Daarnaast hebben we een klantenservice die gespecialiseerd is in vaste telefonie. Heb je vragen? Dan staan we dus altijd voor je klaar.

 

eigen telefooncentrale

.

.

Eigen telefooncentrale

Heb je al een telefooncentrale? De overstap naar T-Mobile is geheel zorgeloos. Wij zorgen ervoor dat je huidige abonnement automatisch wordt overgezet. Aanpassing van je eigen telefooncentrale is niet nodig. En je huidige nummers, die nemen we gewoon mee.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Makkelijke overstap

Makkelijke overstap

Tijdens het overstapproces geholpen door een projectmanager
Scherp geprijst

Scherp geprijsd

Beste prijs-kwaliteit verhouding in concurrerende markt
Licentieflexibiliteit

Licentieflexibiliteit

Gemakkelijk aansluitingen of licenties op- en afschalen

Voordelen van een telefooncentrale via T-Mobile

  • Stap je over, dan bel je met je vaste telefonie voortaan via ons hoogwaardige, veilige, betrouwbare én bekroonde landelijk dekkend netwerk. En besluit je om jouw eigen telefooncentrale aan te sluiten op ons mobiele netwerk? Dan mag je rekenen op één totaaloplossing voor alle telefonie binnen jouw organisatie, zowel vast als mobiel.

  • Jij bent in charge want het beheer van je communicatie-omgeving is in jouw handen. Zo kun je jouw centrale precies inrichten zoals jij wilt. Wil je niks aanpassen? Geen probleem, bij de overstap blijven alle functies van je huidige centrale gewoon behouden zoals jij ze hebt ingericht. Daarnaast beheer je zelf de beveiliging van je centrale, jij bepaalt prioriteiten, rollen en het beveiligingsniveau. Wel zo overzichtelijk.

  • Stap je over dan krijg je altijd een persoonlijke projectmanager die je in dit hele proces helpt en begeleid. Er zijn best wat handelingen nodig voor de overstap van provider, maar wij zorgen ervoor dat het zo soepel mogelijk voor je verloopt. Zo kan ieder bedrijf bellen via het sterke netwerk van T-Mobile. Daarnaast hebben we een klantenservice die gespecialiseerd is in vaste telefonie. Heb je vragen? Dan staan we dus altijd voor je klaar.

Microsoft Teams Telefonie

Microsoft Teams Telefonie

Communiceren met collega’s en klanten heeft door de toenemende digitalisering een geheel andere dimensie gekregen. Toch ontbrak voor veel organisaties nog één essentiële tool: telefonie. Met Teams Telefonie integreert T-Mobile mobiele telefonie in Microsoft Teams. We vertellen je graag welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Met Teams Telefonie ben je klaar voor de toekomst

Maximale productiviteit

Maximale productiviteit

Het is een totaaloplossing met al je favoriete applicaties zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint.

Best of both worlds

Best of both worlds

T-Mobile’s meest bekroonde netwerk van Nederland, gekoppeld met de snelst groeiende applicatie van Microsoft.

Eén vertrouwde tool

Eén vertrouwde tool

Alles op één plek: communiceren, bestanden delen en samenwerken.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Mobiele en desktop apps die makkelijk te bedienen en beheren zijn.

Minimale investering

Minimale investering

Heel veel functionaliteiten in één handige applicatie voor een aantrekkelijke prijs.

Toekomstgericht

Toekomstgericht

Het gebruikersaantal is makkelijk aan te passen en zo ook de kosten die er aan verbonden zijn.

Waarom kiezen bedrijven voor Teams Telefonie?

  • Veel bedrijven zijn bezig met digitaliseren, bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Het creëren van een duurzame IT-omgeving is hiervan vaak de basis. Met Microsoft Teams haal je in één keer de handigste en meest efficiënte communicatietool in huis die er op dit moment beschikbaar is. Je bedrijf toekomstbestendig maken was nog nooit zo makkelijk.

  • Mocht jouw wifi een keertje wegvallen dan kun je gewoon blijven doorwerken. We hebben namelijk een fallback optie. In geval van incidenten binnen Teams ben je zo alsnog telefonisch bereikbaar via het vertrouwde Telepo platform. Zo verlies jij geen kostbare tijd.

  • Je werknemers willen of moeten plaatsonafhankelijk hun werk kunnen doen. We zijn al tijden niet meer gebonden aan een vaste werkplek op een vaste locatie. Dit nieuwe werken vraagt om digitale cloud based oplossingen. Microsoft Teams is voorloper op het gebied van digitale samenwerking. Het stelt je werknemers in staat soepel en efficiënt vanuit huis (of waar dan ook) met elkaar en met klanten te werken en communiceren.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je weten wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf, of heb je je keuze al gemaakt? We helpen je graag verder!

Verkoop grootzakelijk

Verkoop mid- en grootzakelijk

Werkdagen:
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag:
10:00 – 15:00 uur


Klantenservice bellen

Klantenservice

Werkdagen:
08:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondag:
09:00 - 17:30 uur