T-Mobile is nu Odido

T-Mobile Ondernemen heet nu Odido Business. De nieuwe provider van Mobiel en Glasvezel. Op zoek naar je zakelijke T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu op odido.nl/zakelijk. Of in de Mijn Odido App. En wil je een nieuw abonnement, met of zonder telefoon? Ook dit vind je nu bij Odido. Ga snel naar de nieuwe website. Dan zie je hoe telecom ook kan.

Hero lite pages

Ga voor een zakelijk Odido abonnement

Kies een zakelijk abonnement van Odido met of zonder telefoon en blijf verbonden via het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Net zoals je gewend was bij T-Mobile. Je hebt de keuze tussen abonnementen van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor Zakelijk Internet terecht bij Odido.

Waarom ons zakelijke netwerk de beste keuze is

Kies je voor T-Mobile Ondernemen dit is nu Odido, dan ben je verbonden met het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Optimale bereikbaarheid, betrouwbaarheid en flexibele zakelijke abonnementen. Wat wil je als ondernemer nog meer? Je hebt de keuze uit maandelijkse, 1-jarige of 2-jarige zakelijke abonnementen met of zonder telefoon. Bij Odido kun je zorgeloos ondernemen met een betrouwbaar netwerk.

Wanneer kies je voor een zakelijk abonnement van Odido?

Als ondernemer

Ben je ondernemer en bel je veel voor je werk? Of heb je personeel in dienst dat elkaar onderling moet kunnen bereiken? Dan is het slim een of meer zakelijke abonnementen af te sluiten. Bij Odido krijg je net als bij T-Mobile Ondernemen een zakelijk abonnement van topkwaliteit.

Als ZZP’er

Ook voor ZZP’ers is een apart zakelijk abonnement voordeliger. Een zakelijk abonnement van Odido komt in allerlei soorten en maten. Zo is er altijd een die bij je past, precies zoals je gewend was bij T-Mobile Ondernemen. En als je even wat meer of minder GB’s nodig hebt, kun jij je abonnement eens per maand bijstellen.

Data Sim Only

Odido levert telecom oplossingen op maat. Of het nu gaat om simkaarten voor al je medewerkers, vast-mobiel integratie of het vervangen van je telefooncentrale door een telefooncentrale in de cloud. Wat de wensen van je organisatie ook zijn, wij denken met je mee over een snelle en efficiënte oplossing.

Sim card

Cloudoplossingen op maat voor je bedrijf

Odido levert telecom oplossingen op maat. Of het nu gaat om simkaarten voor al je medewerkers, vast-mobiel integratie of het vervangen van je telefooncentrale door een telefooncentrale in de cloud. Wat de wensen van je organisatie ook zijn, wij denken met je mee over een snelle en efficiënte oplossing.

T-Mobile Zakelijk is nu Odido Business

Odido Business is je nieuwe provider van Mobiel en Glasvezel. Zoek je je zakelijke abonnement(en)? Vind je vanaf nu op odido.nl/zakelijk. Of in de Mijn Odido App. En wil je een nieuw abonnement, met of zonder telefoon? Ook die vind je bij Odido. Kijk snel op onze nieuwe website. Dan zie je hoe telecom ook kan.

Hero lite pages

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je bent gewend van T-Mobile.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

  • Bij Odido Business kun je je abonnement afsluiten. Je kunt kiezen uit 4 soorten Unlimited abonnementen, maar natuurlijk ook uit kleinere bundels. En daarnaast uit vele Extra’s. Ga snel naar odido.nl/zakelijk of een van de Odido Shops. Bellen kan natuurlijk ook.

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

  • Nee, alle abonnementen sluit je vanaf nu af bij Odido.

  • Bij Odido Business kun je je abonnement afsluiten. Je kunt kiezen uit 4 soorten Unlimited abonnementen, maar natuurlijk ook uit kleinere bundels. En daarnaast uit vele Extra’s. Ga snel naar odido.nl/zakelijk kun je je abonnement afsluiten. Je kunt kiezen uit 4 soorten Unlimited abonnementen, maar natuurlijk ook uit kleinere bundels. En daarnaast uit vele Extra’s. Ga snel naar odido.nl/zakelij k of een van de Odido Shops. Bellen kan natuurlijk ook.

  • Helemaal niets. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Het is nu alleen Odido in plaats van T-Mobile.

  • Er verandert niets voor jou als T-Mobile klant. Je abonnement en je voorwaarden blijven hetzelfde.