veilig online werken
Bedrijfsnetwerken van T-Mobile

Het beste internet voor je medewerkers en al je vestigingen veilig met elkaar verbonden. Met onze bedrijfsnetwerken voor mid- en grootzakelijke bedrijven kies je voor een bedrijf dat altijd en overal online is.

Vaste netwerken van T-Mobile Voor mid- en grootzakelijke bedrijven

De juiste oplossing voor jouw bedrijf vind je samen met onze experts.

SD-WAN
Bedrijfsnetwerk van de toekomst

Hoe zorg je ervoor dat de digitale infrastructuur van jouw bedrijf klaar is voor de toekomst? Door een netwerk te hebben dat met je meegroeit. Een infrastructuur die flexibel en schaalbaar is, zodat het zich aanpast aan alles wat nog komen gaat.

IP-VPN & Cloud Connect

Met IP-VPN van T-Mobile creëer je een betrouwbaar en kosteneffectief netwerk tussen al jouw vestigingen. Medewerkers op verschillende locaties werken samen en hebben toegang tot alle applicaties en data alsof ze zich allemaal op één plek bevinden.

Met Cloud Connect krijgt iedereen veilig en gegarandeerd toegang tot applicaties bij de meest gebruikte cloud providers.

Ethernet Connect

Met Ethernet Connect maak je schaalbare en voordelige koppelingen tussen al je vestigingen en datacenters. Een complete dienst die makkelijk integreert met je LAN-omgeving en waarmee je verschillende datastromen samenvoegt.

SD-WAN Met SD-WAN ben je er klaar voor

Een stabiel bedrijfsnetwerk is essentieel om probleemloos digitaal samen te werken. Geen overbodige luxe nu hybride werken de norm is. T-Mobile biedt met SD-WAN een veilige, stabiele en toekomstbestendige oplossing zodat je de digitale transformatie moeiteloos aankan. Het is een softwaregedreven netwerk dat samenwerkt met bestaande én nieuwe applicaties, technieken en data. Als beheerder krijg je inzicht in netwerkconfiguratie, security policies en prestaties. Het is een cloudsysteem, dus wijzigingen zijn snel door te voeren en nieuwe functies eenvoudig toe te voegen. Ook is de internetbeveiliging altijd up-to-date. Nieuwe bedrijfslocaties sluit je makkelijk aan, zodat medewerkers overal toegang hebben tot hetzelfde netwerk. De digitale transformatie is zo geregeld.

Geïntegreerde netwerkoplossing

Geïntegreerde netwerkoplossing

Met de geavanceerde Software Defined technologie creëer je met SD-WAN een bedrijfsnetwerk met veilig internet op alle locaties en in al je cloud systemen. Door slimme functies in het netwerk profiteer je van de optimale connectiviteit, zijn applicaties altijd beschikbaar en voorzie je in de beste gebruikservaring.

Beheersheid, inzicht en toekomstvast

Beheersheid, inzicht en toekomstvast

De netwerk- en security policies zijn gecentraliseerd voor makkelijk inzicht. Ook kun je makkelijk de prestaties in de gaten houden in het gebruiksvriendelijke portal.

Bovendien heeft SD-WAN een infrastructuur waar voortdurend aanvullende software defined functies aan worden toegevoegd. Zo is het netwerk voorbereid op innovatie en op de groei van jouw bedrijf.

Meer lezen over bedrijfsnetwerken

Op ons platform Founders vindt je veel nuttige informatie voor ondernemers. Wil je weten hoe het bedrijfsnetwerk van de toekomst eruit ziet of hoe andere ondernemers omgingen met cyberaanvallen? We schreven er al veel over, dus laat je inspireren!

Lees meer
connectiviteit

Het bedrijfsnetwerk van de toekomst

Lees meer
technologie

10 grote cyberaanvallen die voorkomen hadden kunnen worden

Lees meer
connectiviteit

Digitaal werken: Vincent Everts geeft tips

IP-VPN

IP-VPN (Virtual Private Network via IP-protocol) is een besloten netwerk voor de datacommunicatie binnen jouw organisatie. Met IP-VPN hebben medewerkers veilig, snel en makkelijk remote access tot alle beschikbare toepassingen en gegevens binnen het bedrijfsnetwerk. Denk aan: Office applicaties, fileservers, bedrijfsspecifieke ERP- en CRM-applicaties en supply chain management toepassingen.

Zaken geregeld

Alles wordt voor je geregeld

Wij leggen de verbindingen, installeren de hardware en zorgen voor het beheer en het onderhoud van je bedrijfsnetwerk. Of het nu via koper, glasvezel of radioverbinding verloopt. Eventuele onderhoudscontracten zijn onderdeel van deze dienst. Bovendien heb je altijd een vast aanspreekpunt bij wie je terechtkunt met vragen en verzoeken.

Opschalen

Snel en eenvoudig opschalen

Open je nieuwe vestigingen? Of heb je meer bandbreedte nodig? Dan kun je je IP-VPN snel, eenvoudig en onbeperkt opschalen.

Cloud Connect

Voorkom dat je met reguliere cloud access afhankelijk wordt van het publieke internet om je cloud-omgeving te bereiken. Met Cloud Connect heb je geen last meer van onvoorspelbare bandbreedte of latency. Dus ook geen onvoorziene kosten en veiligheidsrisico’s, maar gegarandeerd veilig transport van verkeer.

Cloud providers

Geschikt voor de meeste cloud providers

Cloud Connect van T-Mobile is compatibel met de meest gangbare Cloud Service Providers (CSP’s):

  • Azure | Microsoft Azure ExpressRoute  
  • Microsoft 365 | Microsoft Azure ExpressRoute – O365  
  • AWS | Amazon Web Services (AWS) Direct Connect
  • Google | Google Carrier Peering Layer3
  • Salesforce | Salesforce Express Connect
  • IBM | IBM Cloud Direct Link
Aanvulling

Aanvullend op IP-VPN

Cloud Connect van T-Mobile voegt gateway-functionaliteit toe aan je IP VPN-verbinding. Je kunt rekenen op 1:1 bandbreedte van 50Mbit/s tot 1Gbit/s, afhankelijk van de cloud provider die je gebruikt.

Ethernet Connect

Met Ethernet Connect ben je verzekerd van een betrouwbaar, besloten netwerk tussen locaties. Daarbij zijn schaalbare, hoge bandbreedtes mogelijk tot wel 1Gbit/s.

Vervangen

Bestaand netwerk vervangen?

Ben je op zoek naar vervanging voor je huidige vaste verbindingen, Frame Relay, ATM of LAN Interconnect? Ook dan is zakelijk ethernet een uitstekend alternatief. Je krijgt een point-to-point (E-Line) verbinding met zeer hoge bandbreedtes die je makkelijk kunt opschalen.

Verbinding

Van verbinding tot beheer

Wij leggen de verbindingen, installeren de hardware en zorgen voor de bewaking én het beheer van uw Ethernet VPN. Zo kunnen de Local Area Netwerken (LAN’s) op al jouw vestigingen veilig met elkaar communiceren als één gesloten netwerk. We bieden een uitgebreide Service Level Agreement (SLA), met de keuze uit diverse service-gradaties en aansluitopties.

Vast Internet Haal er alles uit

Videobellen, supersnel bestanden up- en downloaden, back-ups maken in de cloud en gebruikmaken van handige add on's.

Met Vast Internet haal je razendsnel internet binnen én krijg je toegang tot handige add on's zoals telefonie, alarmeringen en pinnen via glasvezel, VDSL, ADSL2+ of Radio-straalverbinding.

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar en snel

Razendsnel glasvezel, DSL of radioverbinding zijn allemaal mogelijk op ons netwerk.
Makkelijk overstappen

Makkelijk overstappen

We helpen je met vragen, de overstap, installatie en het beheer.
Zekerheid

Zekerheid

Kies voor de zekerheid van Vast Internet van T-Mobile met hoge service levels en handige add-on’s zoals IP PIN en IP Alarmtransport.

Combineren De vaste netwerkdiensten van T-Mobile vormen een ijzersterke combinatie met Vast Bellen en Vast op Mobiel .

Vast bellen
combineren

Vast bellen

Vast mobiel integratie
combineren

Vast mobiel integratie

Contactformulier Kom met ons in contact over de mogelijkheden

Wil je weten wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf, of heb je je keuze al gemaakt? We helpen je graag verder!

Optioneel

* Deze gegevens zullen we alleen gebruiken om je terug te bellen. Meer informatie over het gebruik en bewaren van jouw persoonsgegevens vind je in ons Privacy statement.