veilig online werken
Bedrijfsnetwerken van T-Mobile

Het beste internet voor je medewerkers en al je vestigingen veilig met elkaar verbonden. Met onze bedrijfsnetwerken voor mid- en grootzakelijke bedrijven kies je voor een bedrijf dat altijd en overal online is.

Vaste netwerken van T-Mobile Voor mid- en grootzakelijke bedrijven

Zoek je een veilig bedrijfsnetwerk voor het hoofdkantoor en andere locaties van jouw onderneming? Bij T-Mobile Ondernemen kun je alles regelen omtrent bedrijfsnetwerken voor al jouw zakelijke locaties. Zo kun je razendsnel vast zakelijk internet afsluiten of gebruik maken van IP-VPN voor besloten communicatie, Cloud Connect voor een veilige cloud omgeving en Ethernet Connect voor een betrouwbaar besloten netwerk voor meerdere locaties. Dat alles kun je natuurlijk ook combineren. Profiteer daarnaast van alle zakelijke functies omtrent bedrijfsnetwerken die T-Mobile jou kan bieden.

SD-WAN
Bedrijfsnetwerk van de toekomst

Een stabiel bedrijfsnetwerk is tegenwoordig onmisbaar voor ieder bedrijf. Met SD-WAN van T-Mobile kies je voor het innovatieve bedrijfsnetwerk van de toekomst. Een netwerk dat met je bedrijf meegroeit en ook flexibel en schaalbaar is: dat is SD-WAN van T-Mobile Ondernemen.

IP-VPN & Cloud Connect

Met IP-VPN van T-Mobile creëer je een betrouwbaar en kosteneffectief netwerk tussen al jouw vestigingen. Medewerkers op verschillende locaties werken samen en hebben toegang tot alle applicaties en data alsof ze zich allemaal op één plek bevinden.

Met Cloud Connect krijgt iedereen veilig en gegarandeerd toegang tot applicaties bij de meest gebruikte cloud providers.

Ethernet Connect

Met Ethernet Connect maak je schaalbare en voordelige koppelingen tussen al je vestigingen en datacenters. Een complete dienst die makkelijk integreert met je LAN-omgeving en waarmee je verschillende datastromen samenvoegt.

SD-WAN Met SD-WAN ben je er klaar voor

Een stabiel bedrijfsnetwerk is tegenwoordig onmisbaar voor ieder bedrijf. Met SD-WAN van T-Mobile kies je voor het innovatieve bedrijfsnetwerk van de toekomst. Een netwerk dat met je bedrijf meegroeit en ook flexibel en schaalbaar is: dat is SD-WAN van T-Mobile Ondernemen.

Geïntegreerde netwerkoplossing

Geïntegreerde netwerkoplossing

Met de geavanceerde Software Defined technologie creëer je met SD-WAN een bedrijfsnetwerk met veilig internet op alle locaties en in al je cloud systemen. Door slimme functies in het netwerk profiteer je van de optimale connectiviteit, zijn applicaties altijd beschikbaar en voorzie je in de beste gebruikservaring.

Beheersbaar, inzicht en toekomstvast

Beheersbaar, inzicht en toekomstvast

De netwerk- en security policies zijn gecentraliseerd voor makkelijk inzicht. Ook kun je makkelijk de prestaties in de gaten houden in de gebruiksvriendelijke portal.

Bovendien heeft SD-WAN een infrastructuur waar voortdurend aanvullende software-gedreven functies aan worden toegevoegd. Zo is het netwerk voorbereid op innovatie en op de groei van jouw bedrijf.

Meer lezen over bedrijfsnetwerken

Op ons platform Founders vind je veel nuttige informatie voor ondernemers. Wil je weten hoe het bedrijfsnetwerk van de toekomst eruit ziet of hoe andere ondernemers omgingen met cyberaanvallen? We schreven er al veel over, dus laat je inspireren!

Lees meer
connectiviteit

Het bedrijfsnetwerk van de toekomst

Lees meer
technologie

10 grote cyberaanvallen die voorkomen hadden kunnen worden

Lees meer
connectiviteit

Digitaal werken: Vincent Everts geeft tips

IP-VPN

IP-VPN (Virtual Private Network via IP-protocol) is een besloten netwerk voor datacommunicatie binnen jouw organisatie. Met IP-VPN hebben medewerkers veilig, snel en makkelijk remote access tot alle beschikbare toepassingen en gegevens binnen het bedrijfsnetwerk. Denk hierbij aan: Office applicaties, fileservers, bedrijfsspecifieke ERP- en communicatieomgeving en supply chain management toepassingen. Met een zakelijk VPN netwerk zorg je voor een veilige communicatie-omgeving voor jezelf en alle medewerkers binnen je organisatie.

Zaken geregeld

Alles wordt voor je geregeld

Wij leggen de verbindingen, installeren de hardware en zorgen voor het beheer en het onderhoud van je bedrijfsnetwerk. Of het nu via koper, glasvezel of radioverbinding verloopt. Eventuele onderhoudscontracten zijn onderdeel van deze dienst. Bovendien heb je altijd een vast aanspreekpunt bij wie je terechtkunt met vragen en verzoeken.

Opschalen

Snel en eenvoudig opschalen

Open je nieuwe vestigingen? Of heb je meer bandbreedte nodig? Dan kun je je IP-VPN snel, eenvoudig en onbeperkt opschalen.

Cloud Connect

Op zoek naar de veiligste cloud opslag oplossing? Met Cloud Connect van T-Mobile Ondernemen krijgt iedereen veilig en gegarandeerd toegang tot applicaties bij de meest gebruikte cloud providers. Ook heb je met Cloud Connect geen last meer van onvoorspelbare bandbreedte of latency. Dus ook geen onvoorziene kosten en veiligheidsrisico’s, maar gegarandeerd veilig transport van dataverkeer.

Cloud providers

Geschikt voor de meeste cloud providers

Cloud Connect van T-Mobile is compatibel met de meest gangbare Cloud Service Providers (CSP’s):

  • Azure | Microsoft Azure ExpressRoute  

  • Microsoft 365 | Microsoft Azure ExpressRoute – O365  

  • AWS | Amazon Web Services (AWS) Direct Connect

  • Google | Google Carrier Peering Layer3

  • Salesforce | Salesforce Express Connect

  • IBM | IBM Cloud Direct Link

Aanvulling

Aanvullend op IP-VPN

Cloud Connect van T-Mobile voegt gateway-functionaliteit toe aan je IP VPN-verbinding. Je kunt rekenen op 1:1 bandbreedte van 50Mbit/s tot 1Gbit/s, afhankelijk van de cloud provider die je gebruikt.

Ethernet Connect

Met Ethernet Connect maak je schaalbare en voordelige koppelingen tussen al je vestigingen en datacenters. Een complete dienst die makkelijk integreert met je LAN-omgeving en waarmee je verschillende datastromen samenvoegt. Daarbij zijn schaalbare, hoge bandbreedtes mogelijk tot wel 1 Gbit/s. Til je onderneming naar een hoger niveau met Ethernet Connect.

Vervangen

Bestaand netwerk vervangen?

Ben je op zoek naar vervanging voor je huidige vaste verbindingen, Frame Relay, ATM of LAN Interconnect? Ook dan is zakelijk ethernet een uitstekend alternatief. Je krijgt een point-to-point (E-Line) verbinding met zeer hoge bandbreedtes die je makkelijk kunt opschalen.

Verbinding

Van verbinding tot beheer

Wij leggen de verbindingen, installeren de hardware en zorgen voor de bewaking én het beheer van je Ethernet VPN. Zo kunnen de Local Area Netwerken (LAN’s) op al jouw vestigingen veilig met elkaar communiceren als één gesloten netwerk. We bieden een uitgebreide Service Level Agreement (SLA), met de keuze uit diverse service-gradaties en aansluitopties.

Vast Internet

Videobellen, supersnel bestanden up- en downloaden, back-ups maken in de cloud en gebruikmaken van handige add-ons. Met Vast Internet van T-Mobile Ondernemen kun je als mid- of grootzakelijk bedrijf profiteren van alle voordelen van een snel netwerk.

Met Vast Internet haal je razendsnel internet binnen én krijg je toegang tot handige add-ons zoals telefonie, alarmeringen en pinnen via glasvezel, VDSL, ADSL2+ of Radio-straalverbinding.

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar en snel

Razendsnel glasvezel, DSL of radioverbinding zijn allemaal mogelijk op ons netwerk.
Makkelijk overstappen

Makkelijk overstappen

We helpen je met vragen, de overstap, installatie en het beheer.
Zekerheid

Zekerheid

Kies voor de zekerheid van Vast Internet van T-Mobile met hoge service levels en handige add-ons zoals IP PIN en IP Alarmtransport.

Combineren De vaste netwerkdiensten van T-Mobile vormen een ijzersterke combinatie met Cloudtelefonie en Vast Internet

Cloudtelefonie
combineren

Cloudtelefonie

Vast internet
combineren

Vast Internet

Contactformulier Kom met ons in contact over de mogelijkheden

Wil je weten wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf, of heb je je keuze al gemaakt? We helpen je graag verder!

Optioneel

Veelgestelde vragen over bedrijfsnetwerken

  • Een bedrijfsnetwerk is een netwerk aan beveiligde verbindingen waardoor medewerkers goed en veilig met elkaar kunnen samenwerken. Bestanden, e-mail en overige communicatie kunnen eenvoudig en beveiligd gedeeld worden.

  • De zakelijke oplossingen voor bedrijfsnetwerken van T-Mobile Ondernemen zijn met name voor bedrijven in het mid- en grootzakelijke segment geschikt. Met een schaalbaar bedrijfsnetwerk kun je datastromen en communicatie beveiligd inrichten voor jouw onderneming.

  • IP-VPN (Virtual Private Network via IP-protocol) is een besloten netwerk voor datacommunicatie binnen jouw organisatie. Met een VPN netwerk via IP kun je een gesloten bedrijfsnetwerk creëren voor jouw bedrijf.

  • SD-WAN (Software Defined - Wide Area Network) is een computernetwerk dat het verbinden van diverse bronnen met het internet mogelijk maakt. Voorbeelden zijn DSL, mobiel en kabel.