SD-WAN
Bedrijfsnetwerk van de toekomst

Hoe zorg je ervoor dat de digitale infrastructuur van jouw bedrijf klaar is voor de toekomst? Door een stabiel, innovatief bedrijfsnetwerk te hebben dat met je meegroeit. Een infrastructuur die flexibel en schaalbaar is, zodat het zich aanpast aan alles wat nog komen gaat.

Wat is SD-WAN?

Met SD-WAN geniet jij van een software-gedreven netwerk dat samenwerkt met bestaande én nieuwe applicaties, technieken en data. Als beheerder krijg je inzicht in netwerkconfiguratie, security policies en prestaties. Het is een cloudsysteem, dus wijzigingen zijn snel door te voeren en nieuwe functies eenvoudig toe te voegen. Ook is de internetbeveiliging altijd up-to-date. Nieuwe bedrijfslocaties sluit je makkelijk aan, zodat medewerkers overal toegang hebben tot hetzelfde netwerk. De digitale transformatie is zo geregeld.

Daarom kies je voor SD-WAN

Geïntegreerde netwerkoplossing

Geïntegreerde netwerkoplossing

Met de geavanceerde Software Defined technologie creëer je met SD-WAN een bedrijfsnetwerk met veilig internet op alle locaties en in al je cloudssystemen.

Optimale gebruikerservaring

Optimale gebruikerservaring

Door slimme functies in het netwerk profiteer je van de optimale connectiviteit, zijn applicaties altijd beschikbaar en voorzie je in de beste gebruikservaring.

Beheersbaarheid en inzicht

Beheersbaarheid en inzicht

De netwerk- en securitypolicies zijn gecentraliseerd voor optimaal inzicht. Ook kun je makkelijk de prestaties in de gaten houden in de gebruiksvriendelijke portal.

Toekomstvast

Toekomstvast

SD-WAN heeft een infrastructuur waar voortdurend aanvullende software-gedreven functies aan worden toegevoegd. Zo is het netwerk voorbereid op innovatie en op de groei van jouw bedrijf.

De voordelen
van SD-WAN van T-Mobile

Kies je voor SD-WAN van T-Mobile Ondernemen? Dan zorgen wij voor een soepele implementatie van het netwerk. We bespreken hoe SD-WAN het beste voor jou werkt en zorgen voor de volledige implementatie. En wat dacht je van deze voordelen:

  • Met T-Mobile heb je één partner voor al je connectiviteit: vast, mobiel en unified communications voor de beste service.
  • SD-WAN is een flexibele Network-as-a-Service (NaaS) dienst met een modulair prijsmodel zonder investeringen vooraf.
  • Het SD-WAN platform is in eigen beheer van T-Mobile, dus alle data blijft in Nederland.
  • Dankzij de SD-WAN-MLPS gateway is de transitie van IP-VPN naar SD-WAN heel makkelijk.

Een innovatief
bedrijfsnetwerk

Voor een prettige online werkomgeving

Met een flexibel bedrijfsnetwerk voorzie je jouw onderneming van een werkomgeving die essentieel is in deze tijd. Om hun werk goed te doen, is het voor de meeste medewerkers essentieel dat ze toegang hebben tot allerlei systemen en applicaties. Zowel thuis, onderweg als op kantoor moeten ze hun werk op dezelfde manier kunnen doen, via dezelfde hardware, op hetzelfde netwerk. De makkelijkste manier om dit te faciliteren is om over te stappen op een betrouwbaar en toekomstbestendig netwerk: SD-WAN is alles wat je nodig hebt.

Altijd inzicht
in je netwerk

Met de SD-WAN portal heb je altijd zelf inzicht in je netwerk.

  • Bekijk de configuratie van je SD-WAN en security policies.
  • Real-time inzicht in de performance van je netwerk.
  • Maak gebruik van handige troubleshooting-tools.
  • Inzichtelijke, gedetailleerde gebruiksstatistieken tot op applicatieniveau voor trendanalyses over netwerkgebruik.

Kies jij voor het bedrijfsnetwerk van de toekomst? Kom in contact over de mogelijkheden

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op, zodat we jouw precieze behoefte kunnen doornemen en kunnen bekijken hoe SD-WAN het beste werkt voor jouw bedrijf.

Optioneel

Combineren De vaste netwerkdiensten van T-Mobile vormen een ijzersterke combinatie met Cloudtelefonie en Vast Internet

Cloudtelefonie
combineren

Cloudtelefonie

Vast internet
combineren

Vast Internet