Toekomstbestendige
connectiviteit

Betrouwbare connectiviteit op kantoor, thuis en onderweg

Thuiswerken, op kantoor of toch hybride werken?

De manier waarop we werken is voorgoed veranderd. Collega’s zitten op een muisklik afstand en productiviteit hangt voor een groot deel af van de locatie. De ‘werkvloer’ is overal en medewerkers stellen hoge eisen aan hun werkplek, thuis of op kantoor. Daarom is het belangrijk om hen connectiviteit- en bereikbaarheidsoplossingen te bieden. Als dé connectiviteitspartner voor heel ondernemend Nederland gaan wij daarom ondernemers bijstaan met onze kennis en handige tools om het werkgeluk en productiviteit op de werkvloer op pijl te houden. Check de tips, tricks en tools hieronder.

Bereikbaarheidsoplossingen
die je bedrijf nodig heeft

Hybride werken blijft. Na een periode van bijna volledig remote werken, zien we nu een verschuiving naar 50% op kantoor en 50% vanuit huis werken. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe richt je dit toekomstbestendig en veilig in? Hoe zorg je voor een snelle en veilige VPN-verbinding en de mogelijkheid voor collega’s om vanuit huis te bellen met het vaste nummer?

Oplossingen voor hybride werken

Cloudtelefonie

Met vaste telefonie is optimale bereikbaarheid nu echt dichtbij. Door de functionaliteiten van een telefooncentrale (PBX) te combineren met het mobiele netwerk van T-Mobile, bieden we een volwaardige cloudoplossing.

Internet

Het beste internet voor je medewerkers en al je vestigingen veilig met elkaar verbonden. Met onze bedrijfsnetwerken voor mid- en grootzakelijke bedrijven ben je met jouw bedrijf altijd en overal online.

Microsoft Teams Telefonie

Als partner van Microsoft bieden we Microsoft Teams Telefonie: dé totale bereikbaarheidsoplossing in Teams. Bellen met collega’s is al een standaardfunctionaliteit in Teams. Met Teams Telefonie voeg je hier integratie van vaste en mobiele telefonie aan toe.

Mobiel

Jouw medewerkers werken nu al deels op kantoor en deels op afstand. Bevroren videocalls? Haperende audio? Downloads die vastlopen? Met ons 5G-netwerk zijn deze verleden tijd. Zo werk, bel en internet je altijd via het meest bekroonde netwerk van Nederland.

Veilig hybride werken

SD-WAN

Verhoog de productiviteit van je onderneming met een veilig en flexibel bedrijfsnetwerk. SD-WAN is een geïntegreerde netwerkoplossing met geavanceerde Software Defined technologie. Zo profiteer je van de optimale connectiviteit, een betrouwbaar bedrijfsnetwerk en veilig internet op alle locaties met toegang tot de cloud.

Bedrijfsnetwerken

Zoek je een veilig bedrijfsnetwerk voor het hoofdkantoor en andere locaties van jouw onderneming? Bij T-Mobile Ondernemen kun je alles regelen omtrent bedrijfsnetwerken voor al jouw zakelijke locaties. Kijk voor meer informatie op onze pagina over bedrijfsnetwerken of neem contact op met een van onze specialisten.

Optimaliseer je hybride werkcultuur

Blader op je gemak het e-book door of kijk de on demand webinar over ‘Eerste hulp bij hybride werken’ terug.

Download e-book
e-book

Van houtje touwtje naar futureproof

Naar webinar
webinar

Eerste hulp bij Hybride werken

Kunnen jouw medewerkers altijd en overal werken?

Medewerkers stellen hoge eisen aan hun werkplek, op kantoor én thuis. Dit vraagt nogal wat van de IT-afdeling. De verschillende systemen en tools moeten tenslotte altijd, overal en voor iedereen werken en te bereiken zijn.

Hoe goed heb jij het voor elkaar? Kunnen jouw medewerkers altijd en overal werken? Doe de test en ontdek hoe jouw bedrijf ervoor staat.

Contactformulier

Heb je op het moment een uitdaging op het gebied van connectiviteit? Of ben je gewoon benieuwd wat T-Mobile Ondernemen voor jouw organisatie kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in.

Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Optioneel