Zakelijk internet
voor zzp’ers

Zakelijk internet voor zzp’ers van T-Mobile Ondernemen

Online vergaderen, mailen, downloaden en werken in online systemen, overal heb je baat bij een razendsnelle internetverbinding. Of je nu als zzp’er werkt vanuit je thuiswerkplek of kantoor, een goede internetverbinding is onmisbaar. Met een Zakelijk Internet abonnement van T-Mobile Ondernemen heb je alles wat je nodig hebt om als ondernemer op de toppen van kunnen te presteren.

Mogelijkheden
zakelijk internet voor zzp’ers

Bij T-Mobile Ondernemen is Zakelijk Internet verkrijgbaar in diverse vormen. Op basis van jouw postcode wordt er gekeken wat er mogelijk is qua verbinding en snelheid. Bijvoorbeeld een DSL verbinding, hierbij gaat het internet via de telefoonlijn en dekt meer dan 90% van de Nederlandse huishoudens. Downloaden gaat hierbij sneller dan uploaden maar je hebt wel altijd een stabiele verbinding. Wil je een snellere verbinding? Kies in dat geval voor glasvezel, downloaden en uploaden gaat hierbij even snel waardoor grote bestanden binnenhalen en verzenden geen probleem is. Bovendien is het mogelijk om te kiezen voor snelheden tot 1 Gbit/s en is glasvezel minder storingsgevoelig. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn op jouw adres? Doe dan de postcodecheck.

De voordelen
van zakelijk internet voor zzp’ers

Als zzp’er is een goede internetverbinding onmisbaar. Je moet tenslotte altijd bereikbaar zijn en snel kunnen schakelen. Met een Zakelijk Internet pakket voor zzp’ers geniet jij van pijlsnelle wifi én optimale flexibiliteit. Je bent namelijk zelf de baas over jouw internetpakket en kan deze maandelijks aanpassen. Bovendien heb je de mogelijkheid om het abonnement uit te breiden met cloud-systemen en wifiversterkers voor sterk internet in alle hoeken in huis of jouw kantoor. Heb je vragen? Je ontvangt professionele ondersteuning van onze experts.

Doe de postcodecheck

Ontdek welke Zakelijk Internet pakketten we kunnen leveren op jouw adres

WIFI PLUS
VOOR ONDERNEMERS

Breid je wifinetwerk uit met één of meer draadloze wifipunten en je bent verzekerd van optimale wifi overal in huis of op kantoor. Professioneel geïnstalleerd door onze monteur.

Wifi Plus voor Ondernemers

Internet back-up

Gelukkig komen storingen zelden voor. Maar mocht je verbinding onverhoopt tóch een keer wegvallen, dan schakelt je modem automatisch over op het bekroonde 4G-netwerk van T-Mobile Ondernemen. Altijd online, zodat jij zorgeloos kunt werken.

Klantvoordeel
Elke maand korting op je factuur

Combineer je Zakelijk Internet met een zakelijk mobiel abonnement? Dan krijg je elke maand € 4,13 korting op Zakelijk Internet. En ook op je T-Mobile zakelijk of consumenten Go mobiele abonnement krijg je korting. Dat noemen we Klantvoordeel.

Klantvoordeel

Alles halen uit jouw zakelijke internetverbinding?

Welke internetsnelheid past het beste bij jouw bedrijf? Waarom heb ik een vast IP-adres nodig? Of ben je op zoek naar zakelijke wifi-oplossingen? Lees er meer over bij Founders.

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Speedtest: hoe snel is jouw internet?

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Connectiviteit als geheim ingrediënt

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Tips om je wifi optimaal te gebruiken

Veelgestelde vragen over de Zakelijk Internet voor zzp’ers

  • Wil je graag weten welke internetsnelheid je op dit moment hebt? Ontdek het met onze speedtest.

  • Je Zakelijk Internet abonnement gaat pas in zodra de verbinding werkend is opgeleverd door de monteur. Hiervan ontvang je een opleverbevestiging per e-mail. Vanaf dat moment betaal je pas voor het abonnement.

  • Na het afsluiten van het Zakelijk Internet abonnement kies je een gewenste dag voor een afspraak. Hierbij komt een monteur langs om te testen of de binnenkomende lijn goed is. Er wordt direct een tweede afspraak gepland voor de installatie. De monteur sluit dan het modem en de router voor je aan en zorgt hij ervoor dat de verbinding werkt. Daarnaast installeert de monteur wifi op maximaal 3 apparaten.

  • Hoeveel apparaten je op je internetverbinding aansluit, mag je zelf bepalen. Houdt er wel rekening mee dat gebruik van meerdere apparaten tegelijkertijd meer van je internetcapaciteit vraagt. Dit kan invloed hebben op de snelheid per gebruiker. De router die geleverd wordt heeft maximaal 4 poorten om een kabel op aan te sluiten.

  • Als je werkzaam bent als zzp’er is het mogelijk om je internetkosten af te trekken voor de Belastingdienst. Hiervoor is het wel belangrijk dat je kunt aantonen dat je het internet ook echt zakelijk gebruikt.

Spar met onze zakelijke specialisten

Benieuwd naar Zakelijk Internet voor ZZP'ers? Onze specialisten zitten voor je klaar.

Telefonisch bestellen

Neem contact met ons op

Werkdagen: 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur