Waarom kiezen voor ons zakelijke netwerk?

Het snelste mobiele netwerk van Nederland

Snelste netwerk

Het snelste mobiele netwerk van Nederland
Flexibel abonnement

Flexibele abonnementen

Zakelijke maand-, 1-jarige en 2-jarige Sim Only-abonnementen
Overal online, waar en wanneer je wilt

Unlimited online in NL

Overal online, waar en wanneer je wilt

Bekijk alle zakelijke Sim Only's

@Work 3 GB
 • 3 GB in de EU
 • Onbeperkt bellen
 • Maandelijks bijstellen
 • 5G-toegang*
@Work Unlimited
 • Unlimited data in NL
 • 25 GB in de EU
 • Onbeperkt bellen
 • Maandelijks bijstellen
 • 5G-toegang
@Work 16 GB
 • 16 GB in de EU
 • Onbeperkt bellen
 • Maandelijks bijstellen
 • 5G-toegang*

* 5G-toegang bij @Work 3GB en 16GB voor nieuwe contracten en/of verlengingen vanaf 6 oktober 2020

Vaak voor werk op reis? Kies @Work Unlimited Plus

Reis je vaak voor zaken buiten de EU? Dan is ons zakelijke abonnement @Work Unlimited Plus iets voor jou! Laat je gegevens achter of neem telefonisch contact op met één van onze collega's via 0800 – 77 000 00 voor meer informatie. Openingstijden: Werkdagen: 08:00 – 20:00 uur. Zaterdag: 10:00 – 15:00 uur.

Handige zakelijke extra's

Verzeker je toestel en blijf bereikbaar
Chubb verzekering

Verzeker je zakelijke telefoon of tablet via Chubb

Bellen via een vast nummer op je mobiel
Office Essential

Bellen via een vast nummer op je mobiel met Office Essential

Ons zakelijke @Work-abonnement

Met het zakelijke abonnement T-Mobile @Work kun je zelf bepalen met hoeveel GB’s je maandelijks zakendoet: van 1 GB tot Unlimited. Daarnaast kun je de GB’s die bij je abonnement horen gebruiken in de EU, tot maximaal 25 GB.

Meer lezen

Voor wie is een zakelijk abonnement geschikt?

Ben je ondernemer en bel je veel voor je werk? Of heb je personeel in dienst dat behoefte heeft aan korte lijntjes onderling. Dan is het slim één of meerdere zakelijke abonnementen af te sluiten. Op die manier ben je in staat om privé en werk optimaal te scheiden en dat is wel zo fijn.

Ook voor zzp’ers is een apart zakelijk abonnement een uitkomst. Met een zakelijk abonnement van T-Mobile heb je bij het afsluiten de mogelijkheid om jouw wensen perfect aan te sluiten op een zakelijk abonnement waarin alles dat je van een zakelijk abonnement verwacht. Denk bijvoorbeeld aan het aantal GB’s en belminuten.

Zakelijke mobiele abonnementen vergelijken

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw zakelijk abonnement probeer je de perfecte combinatie van mogelijkheden en voordeel te vinden. Lekker veel GB’s, veel belminuten en niet teveel betalen, van die zakelijke abonnementen worden de meeste ondernemers blij.

Om tot de juiste keuze te komen is het slim om zakelijke mobiele abonnementen te vergelijken. Zo zie je in een mum van tijd wat er allemaal mogelijk is en wat de bijbehorende kosten zijn.

Bij T-Mobile geven we je graag een volledig beeld van al die mogelijkheden. Vergelijk daarom hieronder de zakelijke mobiele abonnementen van ons met die van Ziggo en KPN. Zo kun je voor jezelf de beste keuze maken. 

Providers vergelijken

Zakelijke T-Mobile abonnement FAQ

 • Wat kost een zakelijk T-Mobile abonnement?

  De kosten van jouw zakelijk bellen abonnement zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte het aantal GB’s, de duur van het abonnement en alle andere specificaties. 

 • Welke telefoons zijn geschikt voor een zakelijk abonnement?

  In onze shop hebben we alle zakelijke telefoons voor je verzameld. Vrijwel alle telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Dit zijn enkele voorbeelden:

 • Kan ik gebruikmaken van nummerbehoud als ik overstap naar T-Mobile zakelijk?

  Dat kan. Als je voor al je zakelijke telefonie kiest voor T-Mobile heb je de mogelijkheid om jouw nummer mee te nemen.

 • Welk zakelijk telefoon abonnement is geschikt voor mij als ZZP’er?

  Als ZZP’er ben jij altijd uniek in je wensen en daarom biedt T-Mobile jou de mogelijkheid om jou te helpen bij het maken van de beste keuze. Om een keuze te maken in de diverse abonnementen helpen wij jou met deze keuzehulp tool.

 • Ik zie bij de nieuwe telefoons 5G telefoon staan. Wat is dat?

  Op dit moment genieten de meeste mensen van 4G, maar in 2020 rolt T-Mobile daarnaast het splinternieuwe 5G-netwerk uit. Met 5G heb je mogelijkheid om te genieten van adembenemende snelheden. 5G gaat Nederland omverblazen door de grenzen van het mogelijke op te zoeken. Het grootste gedeelte van Nederland heeft nu al 5G-dekking.

  Loop jij graag voorop op het gebied van vernieuwing en innovatie en wil jij op de eerste rij zitten als het gaat om 5G? Schaf dan een zakelijke 5G-telefoon aan. Op die manier profiteer je als van alles dat 5G te bieden heeft!

 • Ik wil graag voor zakelijk bellen eSIM of dual sim gebruiken. Kan dat?

  Je bent de termen eSIM en dual sim vast wel eens tegengekomen toen je op zoek was naar een nieuwe zakelijke telefoon. Dual sim en eSIM zijn dé oplossingen voor ondernemers die privé en zakelijk graag willen combineren in één telefoon.

  Het is dus zeker mogelijk om voor zakelijk bellen eSIM of dual sim te gebruiken. Met dual sim beschik je over een telefoon waarin je twee verschillende simkaarten kunt stoppen. Met eSIM kun je een eigen profiel downloaden. 

 • Wat is een @Work Unlimited abonnement?

  Met een zakelijk @Work Unlimited abonnement kun je onbeperkt bellen en internetten in Nederland. In de EU en Verenigde Staten heb je 25 GB per maand tot je beschikking.

 • Zijn er op dit moment voordelige zakelijke deals?

  Jazeker. Op onze deals voor ondernemers pagina hebben we ze voor je verzameld. 

 • Kan ik zakelijke mobiele abonnementen vergelijken? 

  Ja, dat kan. Op deze pagina vind je een vergelijkingstabel. Met deze tabel kun je de aanbiedingen van ons met die van KPN en Ziggo vergelijken

 • Kan je met een zakelijk abonnement onbeperkt bellen en internetten in het buitenland?

  T-Mobile biedt diverse abonnementen aan voor zakelijk onbeperkt bellen en internetten in het buitenland. Hierbij ontzorgen wij jou van onverwachte kosten. Op de pagina voor bellen en internetgebruik in het buitenland staat precies beschreven wat je kan verwachten van een zakelijk Unlimited abonnement. Bekijk daarom direct de pagina voor tarieven in het buitenland.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in meer dan 5 zakelijke abonnementen? Neem dan telefonisch contact op, laat je gegevens achter zodat we binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen, óf kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt.

Telefonisch bestellen

Telefonische verkoop kleinzakelijk

Ben je onderdeel van een kleinzakelijk bedrijf en geïnteresseerd in onze producten? Bel dan met een accountmanager. 

Werkdagen: 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 15:00 uur

Telefonisch bestellen

Verkoop mid- en grootzakelijk

Ben je onderdeel van een mid- of grootzakelijk bedrijf en geinteresseerd in T-Mobile? Bel dan met een accountmanager tijdens kantooruren.

20 - 249 medewerkers: +31852006801
> 250 medewerkers: +31852006800

Klantenservice bellen

Ondersteuning

Heb je hulp nodig bij het gebruik van onze producten of diensten? Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag verder.

Werkdagen: 8.00 tot 23.00 uur
Weekend: 9.00 tot 17.30 uur

Afspraak accountmanager

Afspraak met accountmanager

Ben je onderdeel van een mid- of grootzakelijk bedrijf met meer dan 20 werknemers en geïnteresseerd in onze oplossingen? We nemen graag contact met je op.