Data Sim Only

  klantvoordeel

  Combineer en krijg korting klantvoordeel

  Sluit je naast je mobiele abonnement ook Zakelijk Internet af? Dan krijg je maandelijks € 4,13 korting dankzij Klantvoordeel.

 1. Looptijd

 2. Kies je bundel

  • 3x zoveel data voor maar € 4 meer
  1 GB is inclusief:
  • In NL: 1 GB internet
   In EU en VS: 1 GB internet
 3. Kies voor 4G of 5G

  Stabieler en straks sneller internet met 5G

Je abonnement


Maandelijks
20,00 7,00
Kostenspecificatie schakelen
Looptijd 2 jaar
Zakelijk Data Sim Only
1 GB
18,00
Korting
- 11,00
Simkaart
Extra's
5G Toegang
2,00
Korting
- 2,00
Eenmalig
€ 0,00
Kostenspecificatie schakelen
Tijdelijk gratis aansluiten
Aansluitkosten (via je eerste factuur)
0,00
De prijzen worden excl. btw getoond.
Data Sim Only
Maandelijks
€ 7,00
Eenmalig
€ 0,00
Maandelijks aanpasbaar
Persoonlijke accountmanager
14 dagen bedenktijd

Regel gratis en eenvoudig nummerbehoud na het plaatsen van je bestelling.

Bezorgen kan van maandag t/m zondag of haal je bestelling af in een T-Mobile winkel.

Niet tevreden? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen annuleren & retourneren.

Zakelijk Data Sim Only abonnement

Met een flexibel data sim only abonnement kun je pas écht ondernemen. Kies voor een looptijd van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar én de voorkeuren die bij jouw behoeftes passen. Dit is dé oplossing als jij veel gebruik maakt van data en via je tablet, laptop of ander device toegang wil hebben tot het mobiele netwerk. Met een Sim Only data abonnement van T-Mobile Ondernemen kies je zo pas echt voor efficiëntie en voordeel!

Wat is Data Sim Only eigenlijk?

Wellicht heb je in je nabije omgeving collega’s, vrienden en familieleden die de stap naar een data sim only abonnement al hebben gezet en ben jij ook benieuwd naar wat de voordelen van dit abonnement zijn. Dan is het natuurlijk goed om te weten wát een data sim only abonnement precies is. Zoals gezegd richt je je data sim only abonnement in met het oog op jouw dataverbruik, oftewel internet. Het gebruik van internet (GB’s) staat centraal binnen dit abonnement. Dat houdt in dat belminuten en het versturen van sms’jes geen deel uitmaken van dit abonnement.

Tips bij het afsluiten van een Data Sim Only abonnement

Bij T-Mobile Ondernemen heb je altijd de mogelijkheid om jouw abonnement helemaal zelf in te richten en dat is bij Data Sim Only niet anders. Maar waar moet je precies op letten als je je Data Sim Only abonnement af gaat sluiten? Om je goed op weg te helpen vind je hieronder enkele tips die je kunt gebruiken om jouw abonnement zo voordelig mogelijk in te richten. Dit begint bijvoorbeeld bij de looptijd. Ben jij op zoek naar een zakelijk abonnement voor de lange termijn, of heb je juist behoefte aan een korte periode waarin je veel data mag/gaat verbruiken? Bij het doorgeven van de looptijd kun je hier handig op inspelen. Bij de ‘gewone’ abonnementen heb je de keuze voor 1 of 2 jaar en dat is bij Data Sim Only ook het geval. Daarnaast heb je de mogelijkheid om voor 1 maand te kiezen. Probeer daarnaast in te schatten hoeveel data je gaat verbruiken. Gebruikers die relatief weinig onderweg zijn en niet al te veel data gebruiken, hebben aan 1 GB al genoeg. Op zoek naar meer? T-Mobile Ondernemen biedt je uiteraard de mogelijkheid om al vanaf 35 euro per maand voor Unlimited Data te kiezen.

Data Sim Only en 5G? Natuurlijk!

Medio 2020 werd het nieuwe 5G netwerk uitgerold en dat was en is goed nieuws voor alle zakelijke gebruikers. Duizelingwekkende snelheden waardoor jij nog soepeler en rapper je werk uit kunt voeren. T-Mobile biedt je de optie om kennis te maken met dit razendsnelle netwerk. Bij het afsluiten van je abonnement heb je de mogelijkheid om voor 4G of 5G te kiezen.

Waarom data only van T-Mobile?

Met een data abonnement ben je online in NL voor je klanten en collega’s via ons snelle netwerk. Wel zo handig en zeker zo veilig. En dat geldt natuurlijk ook in de EU: je neemt de GB’s uit je abonnement gewoon mee over de grens, tot 25 GB in de maand.

Bekijk onze zakelijke tablets

Ruim aanbod aan zakelijke tablets beschikbaar

Via onze webshop kun je eenvoudig en snel je nieuwe zakelijke tablet met mobiel internetabonnement uitzoeken en bestellen. Kies bijvoorbeeld een Apple iPad en ben bereikbaar voor je zakelijke contacten via het snelle T-Mobile netwerk.

Overal online

Altijd online

Met een zakelijk Data Only abonnement kun je overal in Nederland internetten. Maar je databundel is ook geldig binnen de EU. In sommige gevallen worden er extra kosten in rekening gebracht. 

Maandelijks bijstellen

Maandelijks bijstellen

We hebben Data Only abonnementen vanaf één maand looptijd. Groeit of krimpt je bedrijf? Dan stel je makkelijk naar boven of beneden bij. Wanneer je voor een abonnement met toestel kiest, staat de prijs van het abonnement los van de toestelprijs.

Werk waar je wilt via ons netwerk

Werk waar je wilt via ons Unlimited netwerk

Ben bereikbaar voor je klanten en collega’s met je smartphone, tablet of laptop via onze Data Only abonnementen. Via ons netwerk ben je verbonden met je zakelijke netwerk waar je ook bent: zowel in de Randstad als in de grensgebieden ben je vertrouwelijk verbonden.

Of toch liever een abonnement mét tablet?

Kies een data only abonnement

Heb je een passende tablet gevonden waarmee jij je zaken graag wilt doen? Bepaal dan nog hoeveel GB’s je bij je mobiel internetabonnement wilt. Kies een Data Only abonnement met 3 GB, 9 GB, 16 GB, of Unlimited data en onderneem ook op het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland.

@Work Tablet 3 GB
 • 3 GB in de EU
 • Maandelijks bijstellen
€ 12
/mnd excl. btw
@Work Tablet 9 GB
 • 9 GB in de EU
 • Maandelijks bijstellen
€ 16
/mnd excl. btw
@Work Tablet Unlimited
 • Unlimited data NL
 • 25 GB in de EU
 • Maandelijks bijstellen
€ 25
€ 24
/mnd excl. btw
Groeit je bedrijf? Bestel een extra abonnement

Veelgestelde vragen over Data Sim Only

 • Dit mag je zelf kiezen. Je kunt kiezen uit 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

 • Dat kan. Iedere maand heb je kosteloos de mogelijkheid om dat te doen. Het enige dat echt vast staat is de looptijd van jouw Data Sim Only abonnement.

 • Als je voor Unlimited Data kiest krijg je automatisch toegang tot het 5G netwerk.

 • Zonder bijkomende kosten kun je gebruik maken van je abonnement in de gehele EU én in de Verenigde Staten.

 • Ja. Bij Unlimited start je iedere dag met een dagtegoed van 10 GB, geldig in Nederland. Zijn deze GB’s (bijna) op? Dan sturen we je een sms. Daarna activeer je zo vaak je wilt gratis 2 GB-aanvullers. We proberen op die manier oneerlijk en/of commercieel gebruik te voorkomen. Zo wordt het netwerk niet onnodig belast en heeft iedereen onbeperkt internet.

  Meer weten over onze Fair Use Policy? Kijk in de aanvullende voorwaarden voor redelijk gebruik of de prijslijst van je @Work-abonnement.

Neem contact met ons op

Verkoop kleinzakelijk

Verkoop kleinzakelijk

Werkdagen:
08:00 – 20:00 uur
Zaterdag:
10:00 – 15:00 uur

Verkoop grootzakelijk

Verkoop grootzakelijk

Werkdagen:
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag:
10:00 – 15:00 uur

Klantenservice bellen

Klantenservice

Werkdagen:
08:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondag:
09:00 - 17:30 uur

Afspraak accountmanager

E-mail

Een accountmanager neemt binnen 1 werkdag contact met je op.