Verschillende opties voor een veilig bedrijfsnetwerk

IP-VPN

Met een op IP-VPN gebaseerd bedrijfsnetwerk maak je één betrouwbaar, kosteneffectief netwerk tussen al jouw vestigingen. Medewerkers op verschillende locaties werken voortaan samen alsof ze zich allemaal op één plek bevinden.

Ethernet Connect

Op zoek naar een schaalbare en kostenefficiënte dienst om datacenters met hoge capaciteit met elkaar of jouw netwerk te verbinden? Kies dan voor Ethernet Connect. Een volledig beheerde dienst waarmee je flexibel verschillende datastromen samenvoegt.

Cloud Connect

Cloud Connect biedt veilige en gegarandeerde connectiviteit naar de meestgebruikte cloud providers. Het is dé oplossing om flexibel en voordelig gebruik te maken van de cloud, zonder dat je met de onvoorspelbaarheden van het publieke internet rekening hoeft te houden. 

IP-VPN

IP-VPN (Virtual Private Network via IP-protocol) is een besloten netwerk voor de datacommunicatie binnen jouw organisatie. Met IP-VPN hebben medewerkers veilig, snel en makkelijk remote access tot alle beschikbare toepassingen en gegevens binnen het bedrijfsnetwerk. Denk aan: Office applicaties, fileservers, bedrijfsspecifieke ERP- en CRM-applicaties en supply chain management toepassingen.

Zaken geregeld

Alles wordt voor je geregeld

Wij leggen de verbindingen, installeren de hardware en zorgen voor het beheer en het onderhoud van je bedrijfsnetwerk. Of het nu via koper, glasvezel of radioverbinding verloopt. Eventuele onderhoudscontracten zijn onderdeel van deze dienst. Bovendien heb je altijd een vast aanspreekpunt bij wie je terechtkunt met vragen en verzoeken.

Opschalen

Snel en eenvoudig opschalen

Open je nieuwe vestigingen? Of heb je meer bandbreedte nodig? Dan kun je je IP-VPN snel, eenvoudig en onbeperkt opschalen.

Ethernet Connect

Met Ethernet Connect ben je verzekerd van een betrouwbaar, besloten netwerk tussen locaties. Daarbij zijn schaalbare, hoge bandbreedtes mogelijk tot wel 1Gbit/s.

Vervangen

Bestaand netwerk vervangen?

Ben je op zoek naar vervanging voor je huidige vaste verbindingen, Frame Relay, ATM of LAN Interconnect? Ook dan is zakelijk ethernet een uitstekend alternatief. Je krijgt een point-to-point (E-Line) verbinding met zeer hoge bandbreedtes die je makkelijk kunt opschalen.

Verbinding

Van verbinding tot beheer

Wij leggen de verbindingen, installeren de hardware en zorgen voor de bewaking én het beheer van uw Ethernet VPN. Zo kunnen de Local Area Netwerken (LAN’s) op al jouw vestigingen veilig met elkaar communiceren als één gesloten netwerk. We bieden een uitgebreide Service Level Agreement (SLA), met de keuze uit diverse service-gradaties en aansluitopties.

Cloud Connect

Voorkom dat je met reguliere cloud access afhankelijk wordt van het publieke internet om je cloud-omgeving te bereiken. Met Cloud Connect heb je geen last meer van onvoorspelbare bandbreedte of latency. Dus ook geen onvoorziene kosten en veiligheidsrisico’s, maar gegarandeerd veilig transport van verkeer.

Cloud providers

Geschikt voor de meeste cloud providers

Cloud Connect van T-Mobile is compatibel met de meest gangbare Cloud Service Providers (CSP’s):

  • Azure | Microsoft Azure ExpressRoute  
  • Microsoft 365 | Microsoft Azure ExpressRoute – O365  
  • AWS | Amazon Web Services (AWS) Direct Connect
  • Google | Google Carrier Peering Layer3
  • Salesforce | Salesforce Express Connect
  • IBM | IBM Cloud Direct Link
Aanvulling

Aanvullend op IP-VPN

Cloud Connect van T-Mobile voegt gateway-functionaliteit toe aan je IP VPN-verbinding. Je kunt rekenen op 1:1 bandbreedte van 50Mbit/s tot 1Gbit/s, afhankelijk van de cloud provider die je gebruikt.

Kom met ons in contact over de mogelijkheden

Wil je erachter komen wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf? Of heb je je keuze al gemaakt? Laat dan je gegevens achter zodat een gespecialiseerde accountmanager contact met je kan opnemen.

Optioneel

Deze gegevens zullen we alleen gebruiken om je terug te bellen. Meer informatie over het gebruik en bewaren van jouw persoonsgegevens vind je in ons Privacy statement.