Wereldwijd Zakelijk Mobiel Internet met Travel & Surf

Geen beperkingen buiten Europa

 • Voordelig internet voor een dag, 3 dagen, een week of 2 weken
 • Een vast aantal MB voor een vast bedrag
 • Geen verrassingen achteraf

Koop Travel & Surf

Met Travel & Surf kunt u kiezen tussen een dagpas, een 3 dagen pas of een weekpas. In zone 1 kunt u kiezen voor een pas van 2 weken. Wanneer de pas is verbruikt, of niet meer geldig is, dan kunt u snel en eenvoudig een nieuwe pas kopen. Zo weet u precies wat u betaalt zonder verrassingen.

In het buitenland maakt u automatisch gebruik van Travel &Surf. Wanneer u liever geen passen kopen dan kunt u kiezen tussen internet per MB, met of zonder limiet.Tarieven Travel & Surf

De maximale down- en upload snelheid van de passen is afhankelijk van het buitenlands netwerk.

Een overzicht van de zones: Zone 1; EU-landen, Zwitserland, Noorwegen, IJsland. Zone 2; Rest van Europa, Canada, Australië, Turkije, Marokko, Suriname, Aruba, Nederlandse Antillen, VS. Zone 3; Alle overige landen

Zone 1 Zone 2 Zone 3
XS-pas
1 dag geldig
20MB voor €1,61
15MB voor €4,12
10MB voor €8,26
S-pas
3 dagen geldig
60MB voor €4,12
50MB voor €8,26
25MB voor €16,52
M-pas
7 dagen geldig
250MB voor €12,39.
100MB voor €12,39
50MB voor €24,79
L-Pas
2 weken geldig
500MB voor €20,65
Daarna 64/64Kbps
Betalen per MB
€0,20 per MB
€2,07 per MB
€4,13 per MB

Hoe koop ik een Travel & Surf pas?

stap 1

Stap 1

Open internet of Welkomst-SMS in het buitenland

stap 2

Stap 2

Travel & Surf website

Stap 3

Stap 3

Aankoop bevestigen

Stap 4

Step 4

Aankoop gelukt

Wat is een internetpas?

Travel & Surf werkt met internetpassen. Zo'n internetpas is feitelijk een tijdelijke bundel die u afsluit op het moment dat u hem nodig heeft. De activatie en het gebruik van de intenetpas verlopen allemaal digitaal. U krijgt dus geen pas thuisgestuurd.

Meer informatie over Travel & Surf
 • Als het volume is verbruikt of als de pas is verlopen dan kunt u een nieuwe internetpas kopen; anders is geen internet meer mogelijk.
 • Bij de L-pas in zone 1 kunt u met een lagere snelheid wel blijven internetten.
 • Travel & Surf is niet mogelijk in combinatie met Internet Europa of BlackBerry International of BlackBerry World. Travel & Surf is verder beschikbaar op alle T-Mobile abonnementen voor de telefoon en de laptop.
 • Ongeacht het land waar u zich bevindt of de netwerkaanbieder die u gebruikt; u kunt altijd internetpassen van Travel & Surf aanschaffen. Binnen een zone kan de pas in verschillende landen en netwerkaanbieders worden gebruikt totdat een internetpas is verbruikt of verlopen.
 • De kosten van gekochte internetpassen komen automatisch op uw maandelijkse factuur van het bedrijf.
 • De internetsnelheid op het buitenlandse netwerk is afhankelijk van de lokale beschikbaarheid.
 • Internet u vaker in het vaker in het buitenland, activeer dan Internet Europa zodat u ook in Europa onbeperkt mobiel kunt werken.
 • Travel & Surf werkt niet wanneer je in het verleden hebt gekozen voor een roamingblokkade. Deze dien je eerst op te heffen door contact op te nemen.
Wat is het gemiddeld verbruik in MB per activiteit?
Activiteit Gemiddeld verbruik
Tekstmail (zonder bijlage)
0,01 MB per e-mail
Pingen
0,01 MB per ping
Mobiele internetpagina
0,05 MB per pagina/update
HTML-mail (zonder bijlage)
0,15 MB per e-mail
Gewone internetpagina (zoals op de computer)
0,5 MB per pagina
Foto uploaden (naar social media of per e-mail)
1 MB per foto
Muziek streamen
2 MB per minuut
YouTube kijken
2,5 MB per minuut
App downloaden
5 MB per app

Internet in het buitenland per MB

Wilt u liever internetten zonder Travel & Surf? Met Internet per MB zonder abonnement betaalt u gewoon per MB en is er automatisch een limiet van € 50,- (excl. BTW) per kalender maand om onverwacht hoge kosten te voorkomen. Bij het naderen van deze limiet wordt u hierover per sms geïnformeerd.

Zone 1 Zone 2 Zone 3
Internet
€ 0,20 per MB
€ 2,07 per MB
€4,13 per MB

Liever ongelimiteerd internet?

Bij het bereiken van de limiet wordt de internet sessie automatisch verbroken en is het niet mogelijk na dit bedrag nog kosten te maken. Wilt u dat uw medewerkers ongelimiteerd gebruik kunnen maken van mobiel internet in het buitenland? Dan kunt u dat aangeven via onze Klantenservice Zakelijke Markt (0800 – 7112) of via T-Mobile Beheer. U kunt dan per aansluiting aangeven of u de limiet wilt uitschakelen of toch liever gebruik maakt van Travel&Surf. De datalimiet wordt dan binnen 1 uur voor alle zones uitgeschakeld. We adviseren u om dit te regelen voordat uw medewerker naar het buitenland vertrekt.

Op basis van de geldende roaming regulering heeft u binnen uw huidige overeenkomst de mogelijkheid om, indien beschikbaar, de gereguleerde roamingdiensten binnen de Europese Unie af te nemen van een alternatieve roamingaanbieder. Kijk hier voor meer informatie.

4G in het buitenland

Op dit moment kunnen klanten van T-Mobile Nederland ook in Duitsland, Frankrijk, België, Polen, Kroatië en Hongarije gebruik maken van 4G. Daarna volgen, één voor één, andere landen.
In landen waar T-Mobile nog geen afspraken heeft gemaakt over 4G, maakt u automatisch gebruik van het lokale 2G- of 3G-netwerk.