OPPO A94 kopen bij T-Mobile

Ben jij op zoek naar een voordelige smartphone van uitstekende kwaliteit? Dan is de OPPO A94 zeker iets voor jou! Dit prachtige toestel is dit jaar uitgebracht samen met de nieuwe OPPO A74. Hij is verkrijgbaar in het blauw en zwart en heeft maar liefst vijf camera's. Zo heeft de voorkant van de OPPO A94 5G een selfiecamera van 16MP. Op de achterkant vind je vier camera's met 48, 8, 2 en 2 megapixels. Natuurlijk wil je dan wel genoeg ruimte hebben op jouw telefoon om al deze prachtige foto's kwijt te kunnen. Gelukkig is de OPPO A94 voorzien van 128GB aan opslag en is dit nog uit te breiden met 256GB. Zo kom je nooit te kort! En dat is nog niet alles: de A94 draait op het nieuwste Android 11 besturingssysteem. Hij heeft een geweldige batterij van 4310 mAh en is klaar voor 5G. Waar wacht je nog op? De OPPO A94 is nu te bestellen!

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.