Apple Watch Series 8 en Ultra
En T-Mobile Multisim

Blijf verbonden. Wat je ook doet.

Apple Watch

Apple Watch Cellular kopen bij T-Mobile

Apple did it again! Ook dit jaar hebben ze weer indrukwekkende nieuwe smartwatches ontwikkeld. Deze nieuwste horloges hebben alles in hun mars om jou omver te blazen met hun strakke en stijlvolle design, toffe features om jouw gebruikerservaring nóg vloeiender te laten verlopen en talloze mogelijkheden. Benieuwd geworden naar de verschillende Apple Watches? Lees dan snel verder!

Apple Watch Series 8

Uit de keynote van 7 september kwam een grote aankondiging, de lancering van de Apple Watch Series 8. Net als zijn voorganger voorzien van een always-on Retina display maar zowel de binnen- als de buitenkant hebben een upgrade gehad! Als kers op de taart is er nu ook een Apple Watch Ultra, speciaal voor de sportfanaten met nóg meer mogelijkheden om jouw doelen te realiseren.

Apple Watch Serie 8

Apple Watch Series 7 Cellular

De grootste upgrade voor de Apple Watch Series 7 is het display. Wat deze smartwatch is voorzien van het meest geavanceerde always-on Retina display tot nu toe én een barstbestendige voorkant. Hij zit bomvol nieuwe features zoals het meten van je zuurstofgehalte in je bloed, tot maar liefst 33% snellere oplaadtijd en de mogelijkheid om je wijzerplaten volledig te personaliseren. Kortom: alles wat je nodig hebt, waar je ook heen gaat.

test

Apple Watch Series 6 Cellular

Met de lancering van de Apple Watch Series 6 in het najaar van 2020 zette Apple een grote innovatieve stap. Bomvol nieuwe features! Denk aan een baanbrekende saturatiemeter en handige Slaap app. Ook niet onbelangrijk: 2,5x zo helder Always-on Retina-Display en de mogelijkheid tot het maken van een ecg. Bovendien heb je in één oogopslag alle gegevens die je nodig hebt om van je workout een succes te maken. Met deze smartwatch om je pols ben je altijd verbonden, waar je ook bent!

Apple Watch Series 6

Apple Watch SE Cellular

De Apple Watch SE wordt vaak gezien als alternatief voor de Apple Watch Series 3, maar niks is minder waar. Deze smartwatch heeft ontzettend veel te bieden en is zelfs twee keer zo snel als de Apple Watch Series 3. Features zoals een kompas, valdetectie en diverse mogelijkheden om meer te bewegen en je sportdoelen te behalen. Deze features maken het een echte musthave. Hij slaat zelfs alarm als je hulp nodig hebt en volgt jouw favoriete workouts op de voet. Met deze smartwatch kun je meer dan je denkt, voor minder dan je dacht.

Apple Watch

Wat is Apple Watch Cellular?

T-Mobile Multisim koppelt iPhone en Apple Watch Cellular door middel van eSIM aan hetzelfde telefoonnummer. Dankzij de Cellular optie is jouw watch voorzien van een digitale simkaart. Zo kun je jouw internet gebruiken zonder je telefoon te hoeven raadplegen, handig toch? Een oproep komt op beide apparaten tegelijk binnen tot deze op een van de apparaten wordt beantwoord. Hierdoor kun je bijvoorbeeld bellen via je horloge of whatsappen zonder dat je je iPhone bij je hebt. Of wat denk je van lekker hardlopen terwijl je luistert naar je favoriete playlist op Spotify. Eindeloos veel mogelijkheden! Data kan daarnaast ook op beide apparaten tegelijk gebruikt worden. Zo kun je een serie kijken op je iPhone terwijl je tegelijk ook berichten beantwoordt via je Apple Watch.

Apple watch

T-Mobile Multisim

Je personal record hardlopen verbreken. Multitasken waar je ook bent. Berichten beantwoorden vanaf je pols. En dat allemaal zonder telefoon in je handen. T-Mobile introduceert: Multisim. Een extra sim die je aan je bestaande abonnement koppelt, speciaal voor je smartwatch. Zo kun je zonder telefoon de deur uit en toch overal verbonden blijven. Bovendien krijg je alles overzichtelijk op één factuur. Geniet van de eindeloze mogelijkheden van T-Mobile Multisim.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Apple Watch nieuws? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief:

Veelgestelde vragen

  • De meest recente lancering was de Apple Watch Series 8. Deze bestaat uit de Apple Watch 8 en de Apple Watch Ultra.

  • T-Mobile introduceert een nieuwe dienst: Multisim. Met Multisim kunnen klanten met een Apple Watch Cellular via 4G bellen en internetten zonder smartphone op zak. Multisim is geschikt voor klanten die gebruikmaken van een iPhone en een Apple Watch Cellular en is vanaf 29 oktober 2021 te bestellen in combinatie met het Cellular model van de Apple Watch Series 7. Beiden zijn beschikbaar vanaf 5 november 2021. De nieuwe dienst koppelt beide apparaten aan hetzelfde telefoonnummer en abonnement. Multisim is een add-on voor klanten met een Go-abonnement en kost € 5 per maand.

  • Een eigen nummer voor je Apple Watch is helaas niet mogelijk. Als je gebeld wordt, gaan je telefoon en je smartwatch tegelijk over. Je kunt zelf kiezen of je opneemt met je telefoon of je smartwatch, net wat je beter uitkomt.

  • Qua design zijn er weinig verschillen, het zit ‘m in het aantal nieuwe features. De Series 8 heeft bijvoorbeeld een nieuwe lichaamstemperatuur-sensor die zelfs afwijking in je menstruatiecyclus kan detecteren. Daarnaast heeft deze ongevaldetectie waarbij er bij een auto-ongeluk direct hulpdiensten worden ingeschakeld.

  • Jazeker, wanneer jouw Apple Watch verbonden is met een telefoon of wifinetwerk kun je gewoon gebruik maken van je smartwatch. Denk aan bellen of berichten beantwoorden, ook als je iPhone niet in de buurt is.